- 5 Şubat 2013
- 15.309
- 2.590
- 1.698
Evet gitti hic umut yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orda takımın başında hoca vardı8 puan öndeyken şampiyonluk verildi mi daha önce
2001 de Okan emre bizi satip intere gitmişlerdi. Hagide 5 maç ceza alınca fener bizi 8 puan geriden geçmişti. İşin içinde yine Okan var8 puan öndeyken şampiyonluk verildi mi daha önce
Asıl ozaman başlıyor maçlar. Okan denen futbol katili gitmeli bu takimdanIşık yok evet ama Alanya Antalya bir şekilde 6 puan alırsak milli arada çok net toparlarız.
Ben de fikstürde değildim ama artık fikstürdeyim çünkü bi bok oynadığımız yok. Aklı başında her takım td puan alabilir bizden. Bu sezon rahat kazandığımız maç sayısı 3 5 i geçmez hem Avrupa hem ligde.Ben fiksturde değilim. Herkesi yenebilir bu takım deplasmanda olsa ama Okan buruk denen herifle hepsinde puan kaybederiz
Tamamda adamların extra birsey yapmasına gerek kalmıyor ki biz onlar birsey yapmadan kendi içimizdeki aptallıklar sebebiyle ayağımıza sıkıyoruz, onlar bile gülüyordur eminim ulan okadar şey yaptık ise yaramadı, gidip kendi ayaklarına sıktılar diyeGittiğini düşünmüyorum. Aliş ve acurun istediği tam olarak bu. Moralimizin bozulması. Kafayı dik tutmamız lazım.
Bence insanlar öngörülü sebebi bu. Sahada oynanan başka şey olsa emin ol herkes yol kazası derdi. Bizim taraftar akılllı görüyo olanları. Bende hoca değişimi olmazsa herşey biter diyorum. Oyuncularda belli sıkılmış bu sistemsizliktenTakima ve hocaya olan elestiriler sonuna kadar hakli. Ama su durumda taraftarin sampiyonluk gitti mi diye baslik acmasi inanilmaz.
Biz ne zaman bu kadar ezik bir camia olduk? Ne zamandir onde oldugumuz ligde ozguvenimizi kaybettik?
Takim dustuyse taraftar olarak onlari motive etmek bizim isimiz. Malesef Galatasaray dususte, ama Galatasaray taraftari tamamen bitik durumda. Sampiyonluk geldi-gitti muhabbetiniz 1. haftadan beri gina getirdi.
Bizim yaptığımız bişey yok kanka sorun bizim saha içindeTamamda adamların extra birsey yapmasına gerek kalmıyor ki biz onlar birsey yapmadan kendi içimizdeki aptallıklar sebebiyle ayağımıza sıkıyoruz, onlar bile gülüyordur eminim ulan okadar şey yaptık ise yaramadı, gidip kendi ayaklarına sıktılar diye
Bizimkiler hatalarından ders almıyor
Sürekli aynı hatalar yani fener tarafı extra birsey yapmasada olur