GSC Anket Sizce Şampiyonluk Gitti mi?

Ne diyorsunuz ?

• Evet

Oy: 94 58,0%
  • Hayır

Oy: 68 42,0%

• Kullanılan toplam oy
    162
  • Anket kapatılmış .
Morata ve Osimhen olmaz ve olmayacakta, Morata yedege cekilmeli

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Galatasaray puan kaybedince sadece bu foruma bakıyorum. Başka yerlerde kanser oluyorum Okan hoca.

Ligin bitimine daha fazla maç kalsaydı %100 gitti derdim.

Şu yönetim adam olsa başak fener maçı için şimdiden algı yapar. O baştaki teknik direktörü fişlemek lazım.
Mesela cuma akşamı çıkar bodrum fb maçı için zehir zemberek açıklama yapardım.
Bakın aynı senaryo antep sivas başak maçında yine olacak. Ulan ne florya aşkıymış

Şu yönetim adam olsa başak fener maçı için şimdiden algı yapar. O baştaki teknik direktörü fişlemek lazım.
Mesela cuma akşamı çıkar bodrum fb maçı için zehir zemberek açıklama yapardım.
Bakın aynı senaryo antep sivas başak maçında yine olacak. Ulan ne florya aşkıymış

Yönetim değil bizim taraftar olarakta hafızamız yok, Volkan Demirel bizim sahaya gelince neredeyse çiçek verilecek. Ben 1 kere bile Kasımpaşa maçlarında aleyhine tezahürat vs. görmedim.

Bodrum maçında bakalım nasıl güzel ağırlayacağız adamları merak ediyorum, biz de iş yok.

Yönetim değil bizim taraftar olarakta hafızamız yok, Volkan Demirel bizim sahaya gelince neredeyse çiçek verilecek. Ben 1 kere bile Kasımpaşa maçlarında aleyhine tezahürat vs. görmedim.

Bodrum maçında bakalım nasıl güzel ağırlayacağız adamları merak ediyorum, biz de iş yok.
Anlamsız bir şevkat var.
Taraftar yine algıyı yapıyor ama önemli olan canlı yayınlarda yönetimin dile getirmesi.

Anlamsız bir şevkat var.
Taraftar yine algıyı yapıyor ama önemli olan canlı yayınlarda yönetimin dile getirmesi.

Samsun'u Fener'den puan aldığı için linç ettiler neredeyse ve TV ekranlarında "Galatasaray'a karşıda aynı oynamazsak şerefsiziz" dedirttiler kulübün başkanına. Biz de bu medya yok ama dediğiniz gibi yönetimdekiler çıkıp örnek veriyorum; Bodrumspor bizim maçtada rotasyon yapacak mı ya da 5. kalecisini oynatacak mı merak ediyoruz dese ortalık yıkılır ama beyin yok.

Gidişat biz daha puan kaybederiz ama fb hepsini kazanabilecek mi şeklinde ilerliyor. Onlar bi avanaklık yapar gibi her zaman ki gibi. Diğer türlü şansımız az olurdu. Oyun her geçen gün dibi görüyor.
Malesef kanatlar ligin tamamını 11 oynayacak adamlardan kurulu değil. Barışa yunus a güvenerek ne hesapladık bilemiyorum. Bu adamları kenardan içeriye atıp performans verdikleri haftalarda da devam ettirecek bir kadro kurmalıydık. O alanlar işlemeyince oyun galan kalmıyor. Topu kontrol etse ortayı açamıyor, çok basiti zor yapıyor. Hiç olmayak şeyleri de ara sıra yapıyor. Bu dengesizlikle iyi bile geldik. Bi oyuncunun standartı olur vasatı olur bu adamda o yok. Ya dipte oynuyor ya takımı kurtarıyor. Bu dengesizlik bitirecek bizi.

Hoca da sıvadı madem 3 lü oynamak istiyorsun devam edeceksin korkak oynatmıyor diye övündüğümüz adam sittiriboktan lig takımlarına korkarak oynuyor.

3 lü oynamıyoruz diye angelino gönderildi. Sonra bi anda 3 lü oynamaya karar verdik ama onda da yemedi gene 4 lüue döndük. Devre arası transferleri de 3 lüye göre yapıldı. Frank oynayamıyor, cuesta denen adama 8m para verildi. Arap milyarderin teki mi aldı takımı ne bu bol keseden harcamalar? Ve oynatmayacağın oyuncular bunlar. Bu adamın en büyük sallantısı kadroyu yazmakken şimdi dizilişte çıktı başımıza. Böyle gidersek malesef rakibin iştahını kabartır ve sonu kötü bitebilecek bir senaryoya doğru gidiyoruz. 8 puandan şampiyonluk veren hoca olarak hatırlamayız inşallah okan hocayı.

Fener kalan maçlarda puan kaybetmez

Hoca ve ekibi bence hataları görebilecek yeteneğe sahip değiller.

Ben umutlu değilim

Hadi şampiyon olduk, seneye nolcak?! ŞL'de rezillikler. 8-0 bjk'nin rekorunu kırar bu yönetim ve hoca. Ligi de kazanamayiz

Hadi şampiyon olduk, seneye nolcak?! ŞL'de rezillikler. 8-0 bjk'nin rekorunu kırar bu yönetim ve hoca. Ligi de kazanamayiz
Hadi şampiyon olduk değil, şampiyon olmak zorundaydık. Seneye tekrar bi dönüşüm sürecine gireceğiz, o kesin. Eksik çok fazla. Bir çok oyuncu gidiyor ve bir sürü saçma transfer yapıldı. O yüzden 5. yıldızı taksaydık, o süreç psikolojik olarak daha sürdürülebilir olacaktı.

Fbnin maçları da kolay değil ki
Baş düşmanlarından ts
Düşme hattındaki rızalı sivas
Düşme hattındaki yabancı hocalı kayseri
Selçuk inanlı antep
Basak tırt çağdaş yüzüne
Ardalı eyüp
Hatay o zamana düşmüş olur bu da tırt
Konya garantilemiş olur bu da tırt
Screenshot_20250330_142427_Mackolik.webp

Okan hocam silkelenip kendine gelmeli.
Şikecilerle kupa maçı sonrası bay haftasında full kadro tam konsantre 3 lü savunma denemeli.
Şikeciler lanetli camia illaki puan kaybedecek.
Biz 2 maçta puan kaybetsek dahi şampiyonuz.

Geri
Üst Alt