Yasin Sansi
Parçalı Üye
- 9 Aralık 2012
- 3.152
- 615
- 1.103
Morata ve Osimhen olmaz ve olmayacakta, Morata yedege cekilmeli
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu yönetim adam olsa başak fener maçı için şimdiden algı yapar. O baştaki teknik direktörü fişlemek lazım.
Mesela cuma akşamı çıkar bodrum fb maçı için zehir zemberek açıklama yapardım.
Bakın aynı senaryo antep sivas başak maçında yine olacak. Ulan ne florya aşkıymış
Anlamsız bir şevkat var.Yönetim değil bizim taraftar olarakta hafızamız yok, Volkan Demirel bizim sahaya gelince neredeyse çiçek verilecek. Ben 1 kere bile Kasımpaşa maçlarında aleyhine tezahürat vs. görmedim.
Bodrum maçında bakalım nasıl güzel ağırlayacağız adamları merak ediyorum, biz de iş yok.
Anlamsız bir şevkat var.
Taraftar yine algıyı yapıyor ama önemli olan canlı yayınlarda yönetimin dile getirmesi.
Hadi şampiyon olduk değil, şampiyon olmak zorundaydık. Seneye tekrar bi dönüşüm sürecine gireceğiz, o kesin. Eksik çok fazla. Bir çok oyuncu gidiyor ve bir sürü saçma transfer yapıldı. O yüzden 5. yıldızı taksaydık, o süreç psikolojik olarak daha sürdürülebilir olacaktı.Hadi şampiyon olduk, seneye nolcak?! ŞL'de rezillikler. 8-0 bjk'nin rekorunu kırar bu yönetim ve hoca. Ligi de kazanamayiz
Umudumuz fener zaten, yoksa okana kalsaFbnin maçları da kolay değil ki
Baş düşmanlarından ts
Düşme hattındaki rızalı sivas
Düşme hattındaki yabancı hocalı kayseri
Selçuk inanlı antep
Basak tırt çağdaş yüzüne
Ardalı eyüp
Hatay o zamana düşmüş olur bu da tırt
Konya garantilemiş olur bu da tırt
Ekli dosyayı görüntüle 282768