Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Cevap: Sizce 'Savaş' Yaklaşıyor mu ?
Selen zaten Rusya ile ABD dengel ülkeler. Onların savaşma ihtimali bizim ABD ile savaşma ihtilamizden daha düşük. Yok denecek kadar hatta. Onlar memnun bu durumdan bir tek Çin rahatsız edebilir ileride şuanlık bir durum yok. Ek olarak Sureiye-İran konusunda katılmıyorum. Irak savaşı gibi susup oturmayacağız emin olabilirsin. Savaşa gireriz demek değil işin parçası olacağız, olduk bile.
Rusya ve ABD arasinda savas olmaz ki olursa zaten o zamanda bir tarafta yer almak ya da almamak da bir anlam ifade etmez ki o savasin kolay kolay kazanini da olmaz zaten. Cok daha beter krizler yasandi Soguk Savas dønemindeki gene savas yapmadilar. Zaten onlar savasirlarsa Turkiye'nin tarafsiz ya da tarafli olmasi da bir anlam ifade etmez ekstra restlesmeler esittir savas degildir. Ekstra Iran ya da Suriye'ye bir mudahale olursa da Turkiye'nin savasa katilacagini dusunmuyorum.
Selen zaten Rusya ile ABD dengel ülkeler. Onların savaşma ihtimali bizim ABD ile savaşma ihtilamizden daha düşük. Yok denecek kadar hatta. Onlar memnun bu durumdan bir tek Çin rahatsız edebilir ileride şuanlık bir durum yok. Ek olarak Sureiye-İran konusunda katılmıyorum. Irak savaşı gibi susup oturmayacağız emin olabilirsin. Savaşa gireriz demek değil işin parçası olacağız, olduk bile.