Sizce 'Savaş' Yaklaşıyor mu ?

Cevap: Sizce 'Savaş' Yaklaşıyor mu ?

Bu kısır savunma oluyor işte. Küresellik ekonomi ile emperyalizmi ayıralım artık. Bu örnek çok sıktı. Bir grup insan birşeyi emperyalizm karşıtı protesto ederler biride çıkıp şunlara bak altlarında nike falan. Nike değilde kendi markan olsaydı o zaman üretseydin adamda onu giyerdi derler adama. Bu örnek sığ ve basit. Ezber.

Emperyalist karşıtı olunca tarlada sabanla toprak sürmek gerek ozaman. Bu arada sabanı kim buldu ki acep? acaba oda bir Emperyalist icadı mı ki? :)

Son 1 hafta illuminatide geri sayım.

Armageddon İncil'de Kıyamet günü savaşı olarak adlandırılır...

Evangelizme mensuplar genelde bunu daha çok bekler ve sahiplenir...

illumunati dünyada yapılan bütün pislikleri,günahları bir şekilde bağlama şekli resmen.

Aman Alemdar hocam şimdi benim böyle bir beklentim olduğu gibi yanlış bir kanıya varacaklar ;) Bu beklenti içinde olanlar kimileri için Elit, sayıca az ama dünyayı yöneten küçük bir grup gerçekte. ve onlar bunu beklenti olmaktan çıkarıp ilmik ilmik planladılar ;) Geldiğimiz nokta tamda budur.

Armageddon İncil'de Kıyamet günü savaşı olarak adlandırılır...

Evangelizme mensuplar genelde bunu daha çok bekler ve sahiplenir...

Kartları incelemelisiniz bence :asd:

Bana savaş çıkacakmış gibi geliyor.Sadece bir öngörü bu.Ve bizde savaşta etken bir rol oynayacağız gibime geliyor.Ama bu 5 yıl sonra mı 10 yıl sonra mı olur orasını bilemem :D

Hayır illuminati başlığı var uzun zamandır foruma üyeyim ve o konuya attığım mesaj sayısı oldukça azdır isteyen bakabilir. Bu geldiğimiz nokta sebebi bilinmeyen bir noktada değil bence yıllardır gözümüzün içine baka baka getirildiğimiz noktadır.

Dünyada kötü birşey olduğunda sebebi bilinmiyorsa mutlaka illuminatiye bağlanıyor :)

Tabiki istemeyen inanmamakta özgür. Neden PKK dır İsraildir İranın nükleer denemelerdir ,yeraltı kaynaklarıdır :) Ben forumdaki renktaşlarımın olaylara biraz içinde bulundukları konumun dışına çıkarak bakmalarını istedim. Tekrar herkese saygılarımı sunarak iyi akşamlar diliyorum.

onu bunu bırakında Türk milleti ve Türk devleti nasıl bu hallere geldi onu düşünmek gerekir. 400-500 yıl önce Dünya'ya hükmeden, Avrupa krallarına taç giydiren Avrupa krallarının önünde eğildiği bir devletten Avrupa'ya girebilmek için adamlardan bin tane emir alan bir devlete nasıl gelinmiş onu inceleyip dersler çıkarılmalı. Belki birgün tekrar o günlere dönülür yazık valla şu an bir sürü hesap kitap yapılıyor şöyle olsa bu olur falan filan diye şu an ABD nin takındığı misyonda zamanında biz vardık.

Gerçekleri yazın beyler ideolojinizi değil.Neymiş Erdoğan Time kapak olmuşta şundan bundan eften püften.Bizimde ülke menfaatlerimiz var.Kabilemi yönetiyorlar da ondan bundan taraf olacağız.?

Bu arada yine konuyu illuminatiye getirdiniz. Biraz sıktı bu konu. Bu psikolojik dayatmalar falan. Kart diyorsunuz. Tamam vardır da zaten en basitinden BOP ABD için 100 yıl önce belirlenmiş-ön görülmüş bir durum. Hani gizemli yapmaya gerek yok herşeyi.

Armageddon linkine göz attım. Kafamı şişirdi. Tanımlar eski. Kılıç falan diyor. Tamam mecaz var ama mecazende olsa silahı kastetmiyor. Ayrıca, Armageddon'da anlamadığım İsrail kötü mü ? ABD-UK heykelin ayakları ve beter olacaklar diyor sizler ise bu olayı yapıyorlar diyorsunuz. Hani çelişki tavan yapmış o bakımdan:)

Kıyametle ilgisi var diyenler var. O da yanlış oluyor kaynaklara göre. Kıyametle alakası yok dünya düzeni değişecek ve 1000 yıllık güzel bir yaşam olacak diyor. Vs...

Gerçekleri yazın beyler ideolojinizi değil.Neymiş Erdoğan Time kapak olmuşta şundan bundan eften püften.Bizimde ülke menfaatlerimiz var.Kabilemi yönetiyorlar da ondan bundan taraf olacağız.?

İdeoloji yazılmaması taraftarıyım. Ben her hükümetin iyi ve kötü yanının görülmesi taraftarıyım. Biat ve sonsuz güvene ise tamamen karşıyım. Ama Time'a kapak olma heleki şu ortamda gariptir. Bunu da söylemek sizleri(!) rahatsız etmesin ben gerçekten sahte buluyorum. Etten puften kusura bakmayın. İçeriği bomboş bir değerlendirme yapmışlar.

Geri
Üst Alt