Sizce Seneye Yabancı Forvetimiz Kim Olmalı?

Balotelli reisin gelmesini çok isterim umarım gelir bu tarz problem adamlar bizim taraftarla birlikte müthiş bir çıkış yakalıyolar

edinson-cavani-a-offert-la-victoire-au-psg.jpg

Hayali bile güzel.

yetenek dedigimiz zaman türk yetenekler hakkinda konusuyoruz, bu oyunculardan baska yerli yetenek forveti bulmak zor.

Emre Güral'i zor satarlar bize, Samed Yesil daha ilk L'verpool lig maçina çikmadi.

Tamam da kardesim, hadi Muhammet ile Cenk Tosunu anlarim bir yere kadar ama Batuhan ne alaka? Artik ondan bir halt olmaz. Istedigi kadar yetenek fiskirsin kendisinden ama kafasinda sorun var, kisiliginde sorun var. Onca sans verildi, hepsini elinin tersiyle itti. Emre Güralin daha ilk sezonu. Dur biraz oynasin, seyredelim. Cenk ve Muhammet bence o kadar övünüldükleri kadar iyi ve yetenekli futbolcular degil.

55219.gif

Ben Patrick Kluivert'i istiyorum.

Tamam da kardesim, hadi Muhammet ile Cenk Tosunu anlarim bir yere kadar ama Batuhan ne alaka? Artik ondan bir halt olmaz. Istedigi kadar yetenek fiskirsin kendisinden ama kafasinda sorun var, kisiliginde sorun var. Onca sans verildi, hepsini elinin tersiyle itti. Emre Güralin daha ilk sezonu. Dur biraz oynasin, seyredelim. Cenk ve Muhammet bence o kadar övünüldükleri kadar iyi ve yetenekli futbolcular degil.

Bak buna katiliyorum, ama ligde bu yerli forvetlerden hariç pek yetenekli forvet yok suan.

Batuhan milli takimda ve Eses neler yapabildigini gösterdi. Tamam, sürekli aldigi sanslari degerlendirmedi, ama o kafasindaki sorunu çözerse bence bize katki verecek kadar iyi olabilir. Sükür'le kiyasliyordu, United bile onu istiyordu zamaninda, 16-17 yasindayken. Bak Burak kaç yasta bu kadar iyi olmaya basladi, Batuhan kariyeri Burak'in gibi olabilir

bence cavani veya falcao olmalı ama yönetim, maddi durum, falcao ne düşünür bilemem

Bak buna katiliyorum, ama ligde bu yerli forvetlerden hariç pek yetenekli forvet yok suan.

Batuhan milli takimda ve Eses neler yapabildigini gösterdi. Tamam, sürekli aldigi sanslari degerlendirmedi, ama o kafasindaki sorunu çözerse bence bize katki verecek kadar iyi olabilir. Sükür'le kiyasliyordu, United bile onu istiyordu zamaninda, 16-17 yasindayken. Bak Burak kaç yasta bu kadar iyi olmaya basladi, Batuhan kariyeri Burak'in gibi olabilir

İyi güzel de ben Burağı gençliğinde hiç diskoda veya böyle kavga falan görmedim...Batuhan hep o tarz yerlerde..Burak geldiyse çalışarak geldi.

Bence Cenk değil ama Muhammet ve Emre övüldüklerinden daha iyi forvetler...Özellikle Muhammet bir büyükte , istikrarlı forma şansı bulursa , sağlıklı biçimde Hakan Şükür vol2 olur.

Diğer forvetimiz Burak olduğu için onu tamamlayıcı bir forvete ihtiyacımız var,ayağında top tutabilen,birebirde rahat adam geçebilen biri.

Ankettekilerin hepsi olur Dzeko'ya oy verdim. Birde Danny Welbeck'in son durumunu bilen var mı alabilirsek bu ligin üstünden tren gibi geçer.

Ilginctir, Burak bu forumda cok elestiriliyor, top suremez, top tutamaz filan diye, Dzeko da ayni tarz bir forvet. Hava toplarina daha hakim, Burak'tan daha iyi olabilir ama, tarz olarak o da Ingilizler'in "poacher" dedikleri golcu tipi, firsatci, son vurus adami yani. Gelse onu da elestirirsiniz ayni sekilde.

Gidin MCFC taraftarlarinin yazdiklarini okuyun forumlarinda, ayni bizim Burak gibi, "top kontrolu iyi degil, o oynadigi zaman cok top kaybediyoruz ileride, sadece son vurus yapmayi iyi biliyor" diye sikayet ederler.

Buna ragmen su anda oylarin %20'sini almis burada Dzeko. Gel de anla. :)

Dzeko daha geniş çaplı bir oyuncu olsa da Burak'a benzer bir oyun stiline sahip. Yani Dzeko'yu alırsak 4 kişiyi çalımlayıpta topu 90'a takmasını beklemeyin. Ama çok daha iyi top saklayıp, verimli oynadığı kesin.

Bana kalırsa Lukaku'da bir şansımızı deneyelim. Chelsea 1 sezon daha kiralık vermek ister belki, çok küçükte olsa bir ihtimali var.

Balotelli çok riskli ve çok lüks olur.

Geri
Üst Alt