Deniz Aslan
Parçalı Üye
- 21 Ocak 2010
- 3.490
- 177
- 1.283
Fransa'da vergi olayi ne oldu? Bu konuda bilgisi olan varmi? Vergi 75% olursa Zlatani alma ihtimali olabilir. Zlatan olmazsa Balo'da süper olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fransa'da vergi olayi ne oldu? Bu konuda bilgisi olan varmi? Vergi 75% olursa Zlatani alma ihtimali olabilir. Zlatan olmazsa Balo'da süper olur.
Mandzukic de ise yarayabilir, guclu cevik golcu ve Bayern Lewandowski yi aldi
Hayatimin anlami "Galatasaray"
Pusuda bekleyen büyük takimlar doludur. En az 20 Milyon € dan baslar diye düsünüyorum bonservis bedeli.
dogru bonservis bedeli yuksek olabilir, ama alacaksak iyi bir forvet almamiz lazim. Dzeko en azindan 15 milyon € tutar, Balotelli desen ayni? Zlatan yillik ucreti cok gelir bize. Bence kiyalim bir 15 milyona alalim Dzeko veya Mandzukic
Hayatimin anlami "Galatasaray"
Dzeko ilac gibi gelir bence. Hayraniyim adamin. Hele hele Grafite ile beraber Wolfsburg da Münihi parcalayip sampiyon olduklari sezonu unutamiyorum.
Dzeko ilac gibi gelir bence. Hayraniyim adamin. Hele hele Grafite ile beraber Wolfsburg da Münihi parcalayip sampiyon olduklari sezonu unutamiyorum.