Sizce Seneye Yabancı Forvetimiz Kim Olmalı?

Fransa'da vergi olayi ne oldu? Bu konuda bilgisi olan varmi? Vergi 75% olursa Zlatani alma ihtimali olabilir. Zlatan olmazsa Balo'da süper olur.

adaylara bak :crushed:

iyice high olmussunuz valla

Mandzukic de ise yarayabilir, guclu cevik golcu ve Bayern Lewandowski yi aldi

Hayatimin anlami "Galatasaray"

Pusuda bekleyen büyük takimlar doludur. En az 20 Milyon € dan baslar diye düsünüyorum bonservis bedeli.

dogru bonservis bedeli yuksek olabilir, ama alacaksak iyi bir forvet almamiz lazim. Dzeko en azindan 15 milyon € tutar, Balotelli desen ayni? Zlatan yillik ucreti cok gelir bize. Bence kiyalim bir 15 milyona alalim Dzeko veya Mandzukic

dogru bonservis bedeli yuksek olabilir, ama alacaksak iyi bir forvet almamiz lazim. Dzeko en azindan 15 milyon € tutar, Balotelli desen ayni? Zlatan yillik ucreti cok gelir bize. Bence kiyalim bir 15 milyona alalim Dzeko veya Mandzukic

Dzeko ilac gibi gelir bence. Hayraniyim adamin. Hele hele Grafite ile beraber Wolfsburg da Münihi parcalayip sampiyon olduklari sezonu unutamiyorum.

Genc yetenekli birisi alinmazsa tek isim var o da

IBRAAAA

♧tapatalk♧

Dzeko ilac gibi gelir bence. Hayraniyim adamin. Hele hele Grafite ile beraber Wolfsburg da Münihi parcalayip sampiyon olduklari sezonu unutamiyorum.

Bende Dzeko veya Mandzukic diyorum, ikiside guclu uzun boylu golculer. Burak yilmaz la beraber iyi ikili olabileceklerini dusunuyorum. Ve boylece Mancinin oynadigi oyundan vazgecmesine gerek kalmaz, Drogba yerine ona benzer bir privot forvet

Bende Dzeko veya Mandzukic diyorum, ikiside guclu uzun boylu golculer. Burak yilmaz la beraber iyi ikili olabileceklerini dusunuyorum. Ve boylece Mancinin oynadigi oyundan vazgecmesine gerek kalmaz, Drogba yerine ona benzer bir privot forvet

Drogba 2 sene daha kalmalı genç oyuncu saçmalığıda olmaz zlatan kesinlikle olmalı drogba giderse markayı küçültmemek lazım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Balotelli olmaz. melo 30 yaşina geldi adam olana kadar. Balo'da o garanti bile yok. Zlatan ederinin 5 kati para istiyor. şahsen onuda istemem. Dzeko olsun diyorum

İbrahimoviç benim için dünyanın en iyi futbolcusudur.Oyun stiline bayılıyorum.Ama 2yıldan önce gelmez.Aklımda bir efsane var.

Diego Milito :(

Dzeko'yu boşverin. Iyi pas veremeyen, formsuzken bir ***** yaramayan oyuncu. Hem senelik 8m euro kazaniyor.

Degmez.

Geri
Üst Alt