Size Göre En Güzel Kadınlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Küfür etmeyeceksen söylüyorum yukarıda allah var hayır zira çok şükür bu yaşıma kadar zina yapmadım yapmam da...Hürmetler...
Niye küfredeyim reis,bizim ortamın raconudur bu soru,biri bi kızdan bahseder,atlangoç bir arkadaşımız var sağolsun sektirmeden sorar.Maksat adet yerini bulsun.Hürmetler...

Ama editlenmis var.. suan forumdaki ciplak memeli paylasimin duruyor mu? DURMUYOR

Bu da demek oluyor ki ölmüs bir kadina sarf ettigin, o ahlaksiz sozlerde durmuyordur..

Bir daha paylasayimda foruma ibret olsun.
Hayır demedim resmen iftira ediyorsun madem öyle sen nereden alıntılamış gibi yapıyorsun :) Ya kabul et doruk onlar senin sapkın fikirlerin çok beğendin bütün mesele bu...

Kaçak çay ha.

Kaçak et durumları da vardır

Dunya mutfaklarinin kutle merkezi Guneydogu Anadolu'dur

Kacak caya dil uzatanlarin cahil oldugunu varsaymak zorundayim

Denemeden ön yargılı olma çukurovada herkes seylan çayı içer bizim hem yemeklerimiz hem de şalgam-çay-kahve-ayran tüm içeceklerimiz on numara beş yıldızdır hürmetler...
Üstad yukarıda da yazdım, yıllardır biz de sülalecek kaçak çay içiyoruz zaten hatta bizimkiler ezelden kaçak çaycı gibi bir şey yani. Lakin o Seylan çayının orjinalini bulmak zorlaştı artık şu Suriye'deki savaş durumundan dolayı.

Ugur guzelin bahsettigi bu kadin hikayesi tamamen hayal urunu bence.

Eminim bu hikayeyi bir tarihi olaydan falan araklamistir.. taksi bile yoktur ortada bence o faytondur.. yoksa neden saplamasin yani saglikli bir erkekse oyle mi?

Ooo sulh sağlanmış bir kaç gün önce az kalsın birbiriyle çatışmaya girecek arkadaşlar karı kız geyiği yapıyor, cümleten hürmetler iyi geceler benim forumum bugünlük biter.

Ooo sulh sağlanmış bir kaç gün önce az kalsın birbiriyle çatışmaya girecek arkadaşlar karı kız geyiği yapıyor, cümleten hürmetler iyi geceler beni forumum biter.
Olayların ortasına kendimi atarak küsleri barıştırdım abi. Like'ları alırım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt