- 9 Ağustos 2011
- 59.476
- 34.183
- 3.558
off cok sertti.Got melisandre'nin yaşlı haline hallenen bir adamsın, ne anlatıyon ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
off cok sertti.Got melisandre'nin yaşlı haline hallenen bir adamsın, ne anlatıyon ?
hatırlamıyorum öyle bise ya. kendi düşüncesini döndürüp bize satmıstır. genc hali desen nese.Ha öyle miydi o iş. Ulan danyal...![]()
O olay öyle değilmiş, esas sen melisandrenin yaşlı haline hallenmişsin... Valla Erman aynen böyle dedi, banlayın benceoff cok sertti.![]()
Sen ne diyon laaaaaaan diyip gerginliği yüksek tutayım bakalım ne olacak.
Bütün forum derken ? Toplasan şurada 4 kişi var. Senin kafa yine gitmiş, erken başlama şu merete akşam yemeğini bekle en azından.
Terbiyesiz!Ebemden öğren o zaman
Pardon Erman Türker vari post girdim herkesten özür diliyorum.
Ulan hala bir posta boş sade net bir şekilde verdiğin "eben" cevabını unutamıyorum![]()
Ohoooo geçti borun pazarıoff cok sertti.![]()
Video izliyordun herhalde rahatsız ettik kardeşim kusura bakma.Bir sen eksiktin MKoff cok sertti.![]()
kadro tamamlandı,goy goya devam
O olay öyle değilmiş, esas sen melisandrenin yaşlı haline hallenmişsin... Valla Erman aynen böyle dedi, banlayın bence![]()
bize kakalamıssın nene melisandreyiOhoooo geçti borun pazarıVideo izliyordun herhalde rahatsız ettik kardeşim kusura bakma.
Bu ne?MK bir daha Erman Türker denen şahsın yorumunu beğenirsen koalisyondan atılacaksın!![]()
Olay ne ara Erman renktaşımın banlanması noktasına geldi?O olay öyle değilmiş, esas sen melisandrenin yaşlı haline hallenmişsin... Valla Erman aynen böyle dedi, banlayın bence![]()
Suçuk kızartayım, yedireyim mi sana?Dört kişi mi! Adama bütün sezon illallah ettirdiler be. Sucukçu, dursuncu gibi yakıştırmalardan ben utandım. Adam Galatasaray aşığı.
MK bir daha Erman Türker denen şahsın yorumunu beğenirsen koalisyondan atılacaksın!
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ölücü değil misin sen kardeşim? Normal değil mi?bize kakalamıssın nene melisandreyi
Güvendiğin dağlara kar mı yağdı MK?O beğeni "beğenmek"ten gelmiyor Ünsal Bey. "Mesajını okudum" anlamını taşıyor. Bu tip şeyleri içimizde konuşalım. Ayrıca ilk önce benimle emir kipinde konuşmaman üzerinde tartışmalıyız!
bana konyadaki kızları sorduğunu mı anlatayım buraya ha? Gerçekleri konuşalım mı Erman Türker?Bu ne?