- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Güvendiğin dağlara kar mı yağdı MK?
Alakası yok. Demokratik bir oluşumuz. Bireye değil, fikirlere önem veriyoruz. Zaten başımıza ne geldiyse bu anlayıştan geldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güvendiğin dağlara kar mı yağdı MK?
Ne var bunda? Konya'nın erkeklerini mi sorayım MK?bana konyadaki kızları sorduğunu mı anlatayım buraya ha? Gerçekleri konuşalım mı Erman Türker?
Birey ol(a)mamış bir insanın fikri olur mu ?Alakası yok. Demokratik bir oluşumuz. Bireye değil, fikirlere önem veriyoruz. Zaten başımıza ne geldiyse bu anlayıştan geldi.
O beğeni "beğenmek"ten gelmiyor Ünsal Bey. "Mesajını okudum" anlamını taşıyor. Bu tip şeyleri içimizde konuşalım. Ayrıca ilk önce benimle emir kipinde konuşmaman üzerinde tartışmalıyız!
bana konyadaki kızları sorduğunu mı anlatayım buraya ha? Gerçekleri konuşalım mı Erman Türker?
Galiba o konuda veri tabanı daha geniş.Ne var bunda? Konya'nın erkeklerini mi sorayım MK?
Konya'nın erkeği olan beni iyi bilirsin sen Erman Türker!Ne var bunda? Konya'nın erkeklerini mi sorayım MK?
Ulan, tarafında olan adama bile muhalif olabiliyorsun
Bu mesaj ters tepe bilir yalnız.Konya'nın erkeği olan beni iyi bilirsin sen Erman Türker!
TamamBiz hiçbir zaman kişilere körü körüne bağlanmadık. Bizim için önemli olan düşüncelerin yaşaması.
Birey ol(a)mamış bir insanın fikri olur mu ?
Konya'nın erkeği sen isen toprak atsınlar o Konya'nın üstüne.Konya'nın erkeği olan beni iyi bilirsin sen Erman Türker!
Sen evlen, bak fikirlerini değil elinde süpürge seni nasıl yürütüyorlar.Biz hiçbir zaman kişilere körü körüne bağlanmadık. Bizim için önemli olan düşüncelerin yaşaması.
Ona biz kişileri değil fikirleri önemsiyoruz denir, birey neymiş ?!?!?!?!?!!? Te Allahım yarabbim yav kimlerle muhatap oluyoruz, cümleten iyi forumlar daha fazla bu cehaletin bir parçası olmayacağım.O maksatla yazmadığımı bildiğini düşünüyorum. Ünsal Bey komisyon başkanı diye yanlış yaptığında gözümüzü kapatacak değiliz. Burada önemli olan ÜMK manifestosu; Ünsal Bey değil!
Telefonda tek hatun resmi olsa benim hükumet beni vatandaşlıktan çıkarır.dk da bilmem kac mesaj atılmış bir dişi fotosu yok.
yakısıyo mu size koca koca adamlarsınız.
Ona biz kişileri değil fikirleri önemsiyoruz denir, birey neymiş ?!?!?!?!?!!? Te Allahım yarabbim yav kimlerle muhatap oluyoruz, cümleten iyi forumlar daha fazla bu cehaletin bir parçası olmayacağım.
Konya'ya kimse toprak atamaz daKonya'nın erkeği sen isen toprak atsınlar o Konya'nın üstüne.