Gönen Görken
Sarı Üye
- 22 Kasım 2008
- 115
- 0
- 1.286
Skibbe kesinLikLe kaLmaLı...devre arasına kadar! Gerets'i özLemiyor degiLim
Adama aLLah'ın japonunu (inamoto) aLdıLar yine de deLi gibi hücum oynuyorduk !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten uefa da kazandığımız 2 maç skibbenin kredisini arttırdı. Yoksa çoktan gönderilirdi. Şu anda ligde de çok kritik durumdayız 2 maç üstüste puan kaybı yaparsak havlu atarız. Avrupa kupalarınada katılamazsak seneye tuz biber olur. Aslantepede anadolu takımlarıyla oynar dururuz oh ne güzel. Böyle vizyonsuz takıma böyle vizyonsuz hoca.
Yok 25 yıllık sözleşme imzalansın varislerine teknik direktörlük görevini miras bıraksın hatta değil mi? Bu adamın bileti kesildi arkadaşlar rahat olun.Aziz Üstel, Hıncal Uluç ve pek itibar etmesemde Gökmen Özdenak müjdeyi verdi Skibbe Ocak'ta yolcu Lucescu geliyor nasıl hocalık olurmuş İnşallah gelirde herkes görür.
Ayrıca koskoca Galatasaray'ın bir dünya markasının başına bu adamı hoca diye getirenlere kendi adıma teessuflerimi bildiririm...
Luce Geldiginde Kalli Ne Olcak :confused:
Metalist maçınıda kaybettikgitsin ya artık gidicekse oyuncularında aklı karışıyor... Etsin istifa bizde kurtulalım oda kurtulsun koskoca KALLİ var hala..
![]()
Hala Skibbe'yi savunanlara bir anlam veremiyorum. Kendi sahanda bile beraberliğe oynayan bir anlayışla oynatıyorsun. Hiç bir şekilde hucüm futbolu oynamadık bugün ara ara kıpırdanmalar vardı o kadar. Ne oyunu okuyabiliyor ne doğru oyuncu tercihleri yapabiliyor ne de doğru bir taktik anlayışı sergiliyor. Bu adam hala böyle bir kadronun başında ne arıyor?
Maçtan önce bir yorum yapmıştım. Bu maçta oyuncular rehavete kapılabilirler demiştim ve Skibbe'de bitiyor iş ama Skibbe'de oyuncuları bu halden kurtaracak anlayış yok demiştim. Nitekim görmüş olduk.
Dimi ya fb ile Ali Samiyen'de ki maçta iki dede nargile içerler artık oohhhh![]()
İşte o yüzden ne Luce gelir ne de sezon sonuna kadar Skibbe gider.
Ben aksini düşünüyorum Mehmet. Bizim yönetim Skibbe'ye olmuyor artık seni TD'miz olarak istemiyoruz diyemiyor mu dili yok mu? Bu kadar aciz mi bizim yönetim? Bence olay farklı ikiside alman ve büyük ihtimalle Skibbe'nin de haberi olmuştur daha önceden ve Skibbe ile anlaşılarak Kalli gelmiştir. Kalli bir nevi Skibbe'ye yol gösterici olarak geldi bence. Ben Skibbe'ye git mesajı vermek için getirildiğini sanmıyorum.
Tazminat diye birşey var istifa etsin diye bakıyor bence yönetim euroları kumdan toplamıyoruz bu krizde.Kim kendi üstüne başka birinin başçavuş gibi gelip oturmasını ister hem Skibbe toplantıda aba altından işime karıştırmam vs demiş anladığım kadarıyla yakında gider.Mesajında sende söylüyorsun yol gösterici diyorsun yol gösterici geliyorsa neden bu taraftar Skibbe gibi yol iz bilmez bir adamın peşine takılsın?
Skibbe'nin Galatasaray'ın başında durduğu hergün Galatasaray'a ihanettir ve ziyandır.