Skibbe İstifa Etmeli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Armin Veh Gelirse Ne Değişcek Sence

Haberi Cıktı Diye Onu Söyluyorum Skibbe Ve Armin Veh Gibi 100'lerçe Teknik Direktör Var.

Bence Gereksiz Kan Degişiminden Başka Bişe Getirmez.

Armin Veh ismini duymak bile istemiyorum.Dünyada Almanlardan başka teknik çıkaran millet olmadığını düşünen yönetim duy sesimizi her milletten teknik direktör çıkıyor.Ben Lucescu gelsin istiyorum televizyonda onun zamanındaki futbolculardan birkaç anekdot dinledim hayranlığım daha çok arttı adam profesyonel.Futbol profesörü olmasından ziyade ekonomist olması başka bir artısı mali disiplini daha iyi kimse uygulayamaz.6 dil biliyor Türkçeyle birlikte 7 dil futbolcularla iyi iletişim kurabilecek hoca yoktur sanırım...

Liverpool lu Xavi yi de istemişti fener onuda alamamıştı.Seninde bildiğin gibi Van Gaal ın isteyeceği adamların tanesi 5,10 milyon euro dan başlayacak.Ve Gs ın bütçesi ortada.

Van gaal az alkmaar takımını ne kadara oluşturdu sence takımın toplam değeri 61 milyon euro en pahalı oyuncusu 5.5 milyon en yaşlısı 31 yaşındaki kalecileri; yaşlar genellikle 21-24 yaş aralığında bu sene transfere 3.6 milyon euro harcadılar 1.95 milyonda kazandılar ve ligte ajaxın 3 puan önünde liderler.Van gaal ajaxı nasıl CL şampiyonu yaptı milyon dolarlar harcayarak mı?Banada anlatın van gaal transfere çok para ister fikri sizde nasıl oluştu siz van gaale bir kere 15 milyon euro verin ve geriye yaslanıp izleyin Galatasarayı nasıl bir deve dönüştüryor.

erkut gaza getirdin beni bu saatte. çıkıcam şimdi van gaal gelsin diye hareket başlatıcam =)) 15 milyon bütçe iyiymiş. kendisi ne kadar alır acaba

erkut gaza getirdin beni bu saatte. çıkıcam şimdi van gaal gelsin diye hareket başlatıcam =)) 15 milyon bütçe iyiymiş. kendisi ne kadar alır acaba

Çağdaş ilk yıl hiç transfer yapmadı neredeyse bir temizliğe girişti 3 milyon gelir sağladı ertesi sezon temizlik büyüdü transfere 29 milyon harcadı ancak 15 milyona oyuncu satışı yaptı toplam gideri 14 milyondu ama harcadığı o para içinde hiç 23 yaşında oyuncu yok hepsi 18-19-20-21 yaşlarında olan oyunculardı en pahalısı lecceden 6'yta aldığı peleydi forvet ve 21 yaşında.Düşün ilk sene 3 milyon gelir 2. sene14 milyon gider ve busene şampiyonluğun en büyük adayı birde rakiplere bakın ajax 31 milyon euro harcadı bu sene psv 15 milyon ama şu var psv 23 milyon satış yaptı.feyenord 5 milyon harcadı bu sene.Kadro değerlerine bakarsak ajax 95 milyon euro psv 73 feyenord 71 milyon euro az alkmaarın değeri ise 61 milyon euro ve bu değeri oyuncular oynadıkca yaptı ve az alkmaar ligte bu adamları tokatladı en önde lider.

Van Gaal hayal gibi.. sezon başı ısrar edip alacaklardı. Adnan Sezgin şartları uymadı vs dedi. para değildi bence adam tam yetki istedi Sezgin in de bu işine gelmedi. Artık bize tam yetkli + etkili bir hoca gerek.

Çağdaş ilk yıl hiç transfer yapmadı neredeyse bir temizliğe girişti 3 milyon gelir sağladı ertesi sezon temizlik büyüdü transfere 29 milyon harcadı ancak 15 milyona oyuncu satışı yaptı toplam gideri 14 milyondu ama harcadığı o para içinde hiç 23 yaşında oyuncu yok hepsi 18-19-20-21 yaşlarında olan oyunculardı en pahalısı lecceden 6'yta aldığı peleydi forvet ve 21 yaşında.Düşün ilk sene 3 milyon gelir 2. sene14 milyon gider ve busene şampiyonluğun en büyük adayı birde rakiplere bakın ajax 31 milyon euro harcadı bu sene psv 15 milyon ama şu var psv 23 milyon satış yaptı.feyenord 5 milyon harcadı bu sene.Kadro değerlerine bakarsak ajax 95 milyon euro psv 73 feyenord 71 milyon euro az alkmaarın değeri ise 61 milyon euro ve bu değeri oyuncular oynadıkca yaptı ve az alkmaar ligte bu adamları tokatladı en önde lider.

güzel işler yaptığı anlaşılıyor. ben de isterim bi taraftan başarı gelirken, bi taraftan oyuncu satalım para kazanalım. başarı ve geliri paralel yürütelim. ne yazıkki biz ikisini bir arada hiç yapamadık. yok aslında kısmen yaptık sanırım. uefa yolunda ilerlerken ilie ve filipescu dan para kazanıp üstüne uefa kupasını aldık. ama uzun zamandır ne başarı ne de gelir var. bize başarı ile paralel olarak oyuncu satışı gibi gelirler de getirecek geniş vizyon sahibi bir teknik direktör gerek. yazdığın kadarıyla van gaal buna iyi bir örnek gibi. çünkü türkiyenin en iyi altyapısına sahip olup, oyuncu satışından gelir elde edemeyen bir klüp oluşumuz çok enteresan gerçekten. sadece bu bakımdan bile fb ve bjk nin ekonomik olarak çok önüde olmamız gerekiyordu

ama şöyle de bir sorun var

1. yönetim van gaali tek yetkili olarak bırakır mı?? yani teknik direktör değil menajerlik verir mi?? (sanırım türk klüplerinin yanlışı burda, yönetim teknik heyete karışmadan edemiyor)

2. van gaal gelir mi? yada az alkmaar bırakır mı?

ama şöyle de bir sorun var

1. yönetim van gaali tek yetkili olarak bırakır mı?? yani teknik direktör değil menajerlik verir mi?? (sanırım türk klüplerinin yanlışı burda, yönetim teknik heyete karışmadan edemiyor)

2. van gaal gelir mi? yada az alkmaar bırakır mı?

Eğer 1. madde olursa Van Gaal bize gelebilir. AZ'nin bırakmaması gibi bir olasılığı düşünmek istemiyorum.

Van Gaal'ı falan geçelim beyler.O tarz kişiler asla kabul etmez böyle olayı.İşine karışacaklar falan.

Hadi gönderdiniz Skibbeyi.Kim gelecek yerine?Skibbe gibi biri.E o zaman ne olacak.Takım alışana kadar puan kayıplarına devam,sonra düzelirse düzelir.Takımı izleyin,adam akıllı cevap verin.Tek sorun Skibbe mi ?

Van Gaal'ı falan geçelim beyler.O tarz kişiler asla kabul etmez böyle olayı.İşine karışacaklar falan.

Hadi gönderdiniz Skibbeyi.Kim gelecek yerine?Skibbe gibi biri.E o zaman ne olacak.Takım alışana kadar puan kayıplarına devam,sonra düzelirse düzelir.Takımı izleyin,adam akıllı cevap verin.Tek sorun Skibbe mi ?

En büyük sorun Skibbe.Küçük engelleri halletsen dahi en büyük engeli halletmedikçe sorun çözülmez.

En büyük sorun Skibbe.Küçük engelleri halletsen dahi en büyük engeli halletmedikçe sorun çözülmez.

Ümit'in,Arda'nın,Kewell'ın,Lincoln'un vs. isimlerinin basit golleri kaçırmasının

Servet'in,Meira'nın basit hatalar yapmasının

Linderoth başta olmak üzere sakatlanan kişilerin geri gelmesininin

Tek nedeni Skibbe dimi?Bırakın lütfen.

Yarın öbür gün şampiyon olursak ölümüne Skibbe diye de bağırırsın sen,şüphe yok bundan.

Manchester United örneğimize laf eden adam,yazısında kendisi ManU ile Liverpool'u örnek göstermiş.

Skorboard taraftarları el sallasın bakayım ...

Eğer bu maçıda kaybedersek istifa etmesine gerek yok.Gerek yönetim gerek taraftarlar postayı çok kötü koyacaklar.

Kavga değil beyler.Bu tip tartışmalar olduğu sürece forumun kalitesi daima artar.Yoksa forumun olmasının pek anlamı olmaz zaten.

Neyse konuya dönelim.

Manchester United örneğimize laf eden adam,yazısında kendisi ManU ile Liverpool'u örnek göstermiş.

Skorboard taraftarları el sallasın bakayım ...

Bireysel olarak tartışıp komik duruma düşmek yerine aşağıdaki cevabıma karşılık ver. Yoksa bu şekil cümlelerle mahalle maçlarında sayılmayan bir gol sonrası "Senin adamın gol dedi" demekten başka farkın kalır mı?

Cevabın evet ise, konuşmaya değmez zaten ;)

Başlı başına İngiltere Ligi ile Türk Ligini kıyaslaman bile yanlış.

Ferguson'un çalıştırdığı takım olan Manchester United, 17-18 yaşlarındaki çocuklara bile 20 milyon euro sayarak takımına kazandırabiliyor. Peki bunu Türkiye'de yapabilir misin?

Eğer istikrar diyorsanız, bunu demeden önce ortalığı düzelteceksiniz. En basidinden bu bile, orada istikrarın bir göstergesidir.

Sadece Türkiye'de değil, dünyanın hiçbir yerinde eleştirmeyen teknik direktör yoktur, olamaz da. Benim gözümde dünyanın en iyi menajeri olan Mourinho bile, eleştirin odağında kalabilen bir teknik adamdır.

Eğer sen, kariyer olarak yıldızlar karması İspanya'yı bi zahmet (!) şampiyon yapmayı görebiliyorsan, Skibbe'nin yanında olman zaten yanlış değildir.

Villa, Torres, Silva, Fabregas, Casillas, Puyol, Ramos ve diğerleri. İspanya gol kralı olan Güiza bile eğer bu takımda yedek kalıyorsa, e bi zahmet Aragones bu takımı şampiyon yapsın... :rolleyes:

Bana göre, Fatih Terim teknik direktör falan da değildir. Kötü giden bir maçın devre arasında soyunma odasında oyuncularına ana avrat küfrederek sahaya süren ve bu şekilde takımını ateşleyen bir teknik direktör olan Fatih Terim'in bu huyunu da herkes biliyor.

Aynı zamanda, pek bi önem taşımasa da Fatih Terim'in UEFA Kupası kazandırdığı kadro da, zamanının en iyi karolarından birisidir.

Tıpkı Skibbe'nin elinde bulunan, Kewell, Lincoln, Arda, Baros ve daha nicelerinin bulunduğu kadro gibi.

Sadece düşünün diyorum, düşünün...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt