Skibbe İstifa Etmeli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yoo gayet dogru bir maçı izledim..

bukadar kötü bir takıma karşı penaltıyla aldgımız galibiyeti büyütmenin anlamı yok diyorum sadece,

ama skibbeye ragmen gruptan çıkmayı garantilemek tabikide sevindirici

bastan beri üstün olan bizdikki skibbenin taktigi sayesinde topla oynama yuzdelerinde ondeydik ilk yarı 2 katına kadar cıktıkk nasıl 2 pas yapamıyoruz diyebiliorsun sasıyorum

Ankaragücü gençlerbirliği beşiktaş sivas zaten bunlardan puan kaybettik mi fark öyle bir açılacak ki skibbenin bavulunu eline verdiğimizde iş işten geçmiş olacak.

cok istiyorsun galibaaa puan kaybetmemizi ilginc bir taraftar profilin var sırf skkibe gitsin diye simdi sen rakiplerimizide desteklersinnn!!!

euyv0gwelwqdhdgr2kz.png

Bu kadar da başarısız olunmaz ki kardeşim! Ahlâk ta yok hiç, her gün bir skandal. Futbolla alakası yok! Yürü git Skibbe! Olmaz ki böyle!

gecen sene ne durumdaydık simdi ne durumdayızzz bilmem skkibbe gitsin diyenler farkına varabilirmi bunu zannetmiyorum ama

kişisel görüşüm bu hertha berlin maçında süper değildik. oyunun genelinde daha baskılıydık ama süper olduğumuz söylenemez. skibbe nin oyuna bir müdahalesini de görmedim. şut çekmemiz konusunda taktik vermiş sanırım, ilk yarı kaleyi gören vuruyordu. iyiki ayhan bugün cezalıymış, yoksa barışı ortasahaya koymayabilirdi.

:D:D:D:D:D

Yahu ne adamsınız ya. Adam kapağı takmaya devam ediyor UEFA maçlarında. Hala yok iyi değildik yok oyuna müdehalesi yoktu. Oyuna müdehale etmeye gerek var mıydı ki? Ben göremedim. Adamlar son 5 dakika dışında top yüzü görmedi yahu.

Eleştirmek için eleştiren zavallılara acıyorum sadece. Skibbe hakkaten fazla size.

Yahu ne adamsınız ya. Adam kapağı takmaya devam ediyor UEFA maçlarında. Hala yok iyi değildik yok oyuna müdehalesi yoktu. Oyuna müdehale etmeye gerek var mıydı ki? Ben göremedim. Adamlar son 5 dakika dışında top yüzü görmedi yahu.

Eleştirmek için eleştiren zavallılara acıyorum sadece. Skibbe hakkaten fazla size.

anıl boyle taraftara arogones gibi adm getiriceksin anca ifla olurlar

Gıdıkla da güleyim olmuş bu.

Geçen seneden farkımız, Kewell - Baros ve Meira gib transferlerimizin olması. Bi zahmet yapsın artık Skibbe efendi.

Ayrıca, sanki namağlup çıkıyoruz gruptan. Metalist Benfica'yı yenince üstümüzde olacak ve aynı Galatasaray o takıma kendi sahasında yenilierek 2.liğe geçmiş olacak.

Skibbe Efendi, yürü be kim tutar seni!

euyv0gwelwqdhdgr2kz.png

Bu kadar da başarısız olunmaz ki kardeşim! Ahlâk ta yok hiç, her gün bir skandal. Futbolla alakası yok! Yürü git Skibbe! Olmaz ki böyle!

bastan beri üstün olan bizdikki skibbenin taktigi sayesinde topla oynama yuzdelerinde ondeydik ilk yarı 2 katına kadar cıktıkk nasıl 2 pas yapamıyoruz diyebiliorsun sasıyorum

dikkatli okusaydın eger üst trarafı 2 pas yapamayan herta diyorum. öyle bir herthayı zar zor bir penaltıyla yenmişiz diyorum,son dakika adamların penaltısı verilmemiş diyorum,

ayrıca biz GS yiz tabiki topla oynama oranı bizde olacak,üstün olan taraf tabiki biz olacaz.

siz skibbeciler bile skibbe gibi alışmışsınız kendinizi küçük görmeye ankaraspordan alınan beraberliklere sevinmeye onun için sizi büyük görünüyordur herthaya karşı topla oynama oranımızın yüksek olması..

Geçen seneden farkımız, Kewell - Baros ve Meira gib transferlerimizin olması. Bi zahmet yapsın artık Skibbe efendi.

Ayrıca, sanki namağlup çıkıyoruz gruptan. Metalist Benfica'yı yenince üstümüzde olacak ve aynı Galatasaray o takıma kendi sahasında yenilierek 2.liğe geçmiş olacak.

real madrid dunya devi yonetilebiliyormu onemli olan yıldız almak degil yonetmektir onları Kapiş Kaan?

dikkatli okusaydın eger üst trarafı 2 pas yapamayan herta diyorum. öyle bir herthayı zar zor bir penaltıyla yenmişiz diyorum,son dakika adamların penaltısı verilmemiş diyorum,

ayrıca biz GS yiz tabiki topla oynama oranı bizde olacak,üstün olan taraf tabiki biz olacaz.

siz skibbeciler bile skibbe gibi alışmışsınız kendinizi küçük görmeye ankaraspordan alınan beraberliklere sevinmeye onun için sizi büyük görünüyordur herthaya karşı topla oynama oranımızın yüksek olması..

ankara macına sevindik cunku ankarada olsan yasan boyle demessin ben stadın ordaydım seni koysam sen ucardın be

algılama problemin mi var??

çoğu insan süper oynadığımızı iddaa ediyor, ben de süper olmadığımızı ama baskılı olduğumuzu söylüyorum. bu baskımıza rağmen, az pozisyon yaşamadık kalemizde. ayrıca ayhan cezalı olmasaydı, skibbe nin ayhanı %100 oynatıcağına eminim. muhtemel de barış ın yerine oynıcaktı. ya ben başka maçı izliyorum ya sen.

ha şimdi dikkat ettim oyuna müdahaleye gerek var mı demişsin?

arda yürümekten acizdi maç boyunca.

O kadar yorgun oyuncu var gitti 92 de aldı volkan yamanı,Adamların koşacak halleri kalmamış.Bu adam oyunu okuyamıyor arkadaşlar...

Geçen sene oynadığımız takımların A.Wien,Helsingborgs,Sion gibi takımlar olduğunu hatırlatır ve bu gruptan 4 puanla çıktığımızı belirtirim.A.Wien'e Sami Yen'de gol atamamız,Helsingborgs'a yenilmemiz'de işin ayrı bir tarafı.

cok istiyorsun galibaaa puan kaybetmemizi ilginc bir taraftar profilin var sırf skkibe gitsin diye simdi sen rakiplerimizide desteklersinnn!!!

İlginç olan şu ki skibbe fetişisti arkadaşlarımız Galatasaray galip gelince biz sevinmiyormuşuz gibi ergenlik çağındaki gençlerin lugatıyla kapak yolluyorlar saçma olan bu.Ankaragücü maçını almayı çok istiyoruz ancak yenileceğiz yada puan kaybedeceğiz diye içimiz cız ediyor çünkü skibbeyle deplasmanda 1 galibiyet bu çok iç açıcı bir durum değil.

Peki sana bir soru, aynı Leverkusen bizi bu sezon yenebilir mi? Leverkusen'in başında Skibbe bizim başımızda Kalli olacak?

Yanlış anlama, sadece soruyorum ;)

Evet evet öyle, geçen seneki kadromuz o kadar berbattı ki, Wien gibi Avrupa devi bir takıma karşı evimizde gol bile atamadık. Birde bizim Skibbe 36'lık Barbarez'le bir 5 çakmış ki, hiç sorma...

Haddim değil ama bence bu konunun burda durması haksızlık tamam ligde pek iyi değiliz ama kaç sene sonra bir avrupa arenasında 1.ci çıkıyoruz bu adamında hakkı vardır elbette...!!!

real madrid dunya devi yonetilebiliyormu onemli olan yıldız almak degil yonetmektir onları Kapiş Kaan?

Evet yönetilemiyor çünkü başlarındaki hoca kadrodan hafif kalıyor adamlar süper kadro kuruyor başında Schuster var.İşte bizde realin türkiye şubesiyiz aynı model.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt