- 26 Kasım 2012
- 179.045
- 241.021
- 5.688
Penaltilari niye Eren'e attirmiyonuz lan
sezon sonu leshtepeden kurtuluyoruz Allahin izniyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Penaltilari niye Eren'e attirmiyonuz lan
sezon sonu leshtepeden kurtuluyoruz Allahin izniyle
Bunlari hep yeniyoruz ahbap.Rize Malatya falan dussun
elimde olan bir vaziyt degil ustat o takimlar shittepeden fersah fersah onde gozukmekte u know
lisans cikarilmayan 3 topcu haric 26 futbolcu + bir kac genc var basak kadrosunda. transferin son günü 6 adam göndermesine ragmen kadroyu bosaltamadilar. bursanin kalecisini alip 3.kaleci yapmislar. aleksic'ten sonra berkay özcan'i kiralamislar sanki oynatacaklar. 2 yabanci stoper transfer edip chedi oynattilar. simdi chedi gönderip skrteli aldilar. muhammet demir ve soyalp'i transfer edip kiraya verdiler. elindeki en kaliteli forveti fenere bedava yolladi.Ben bu transfere daha yeni uyandım bizimkilerin heyecanından. Hülle mi yaptılar şimdi Atalanta üzerinden ne oldu yani![]()
hülle yok gibi, basaksehir dediğin üç büyüklerden toplama takım ztnBen bu transfere daha yeni uyandım bizimkilerin heyecanından. Hülle mi yaptılar şimdi Atalanta üzerinden ne oldu yani
Atalanta'dan kovuldu fizik olarak yuksek tempoya uygun degil diye.Ben bu transfere daha yeni uyandım bizimkilerin heyecanından. Hülle mi yaptılar şimdi Atalanta üzerinden ne oldu yani![]()