Skrtel Başakşehir'de

Ben bu transfere daha yeni uyandım bizimkilerin heyecanından. Hülle mi yaptılar şimdi Atalanta üzerinden ne oldu yani :cigara:

Ben bu transfere daha yeni uyandım bizimkilerin heyecanından. Hülle mi yaptılar şimdi Atalanta üzerinden ne oldu yani :cigara:
lisans cikarilmayan 3 topcu haric 26 futbolcu + bir kac genc var basak kadrosunda. transferin son günü 6 adam göndermesine ragmen kadroyu bosaltamadilar. bursanin kalecisini alip 3.kaleci yapmislar. aleksic'ten sonra berkay özcan'i kiralamislar sanki oynatacaklar. 2 yabanci stoper transfer edip chedi oynattilar. simdi chedi gönderip skrteli aldilar. muhammet demir ve soyalp'i transfer edip kiraya verdiler. elindeki en kaliteli forveti fenere bedava yolladi.

Istanbul Basaksehir FK - Transfers 19/20 bu adamlarin yaptiklari isler bir bana mi garip geliyor acaba. transfer hareketliligine bak.

Ben bu transfere daha yeni uyandım bizimkilerin heyecanından. Hülle mi yaptılar şimdi Atalanta üzerinden ne oldu yani
hülle yok gibi, basaksehir dediğin üç büyüklerden toplama takım ztn

sneijderin nice'de yaşadığının benzerini atalanta'da yaşamış galiba bu da

manidar olan yerine kjaer kiralamışlar

3 sezon Fenerbahçe’de oynayan Martin Skrtel, Fenerbahçe’den ayrıldığı ilk sezonda Başakşehir formasıyla şampiyonlukla tanıştı.

Adil hakemler olsa hiçbir maçı kartsız tamamlayamaz

-----------Volkan babacan---------------
Omar-------Semih----kaan----caner
Arda---M.Ekici----Emre Ç--Emre K.
-------------Oğulcan--falcao---------

Yardımcı Hoca: Selçuk

al sana VİZYON
al sana DİP NOKTA
al sana EVLAT
al sana OYUNDAN ZEVK
al sana GAZ...!!

Geri