ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Snejider ilk yarıda defans hariç mükemmel oynadı bence

Akhisar maçında ortaya geçtikten sonra hem ofansif hem defansifte mükemmel oynamıştı

Bugün hocanın bence tek hatası snejideri yanlış yerde oynatması ve oyundan çıkarmasıydı

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Fatih terim in Sneijder i takımda istediğini bile zannetmiyorum valla. Bu adam sol acik oynatildigi icin daha once hocası ile sorun yasamıştı, gene benzer bir hikaye görebiliriz. İlk yarının son 10 dakikasını seyredebildim, çıkmayı hak eden bir oyun oynadı mı bilmiyorum ama bir baskası olsaydı Fatih hoca çıkarır miydi bilmem.

Neyse moral bozucu bir sonuc evet ama canınızı fazla sıkmayın, bir her hâlukarda orada gol atarız, bu maçtan once de şanslar yarı yarıyaydi, bu maçtan sonra da yarı yarıya...

Zemin nedir arkadaş rezillik

amrabatın girişiyle birlikte ilk yarıda çok sıkıntı yaşadığımız sol taraf defansif açıdan biraz düzeldi. yine de merkez ortasahada melo+selçuk yetmedi, orada çok eksik kaldık. ikinci maçta selçuk-melo ikilisinin önünde ws oynamalı.

bugün anlaşıldıki sneijder shadaysa burak yada drogbnın kenarda olması gerekiyo ligde kaldırır belki ama gördükki şampiyonlar liginde olmuyo

Burada alınan galibiyet orada büyük hezimete yol açardı :)

fatih hoca yine büyük bi ikilem yaşar kafasında.sneijder artık forvet arkasında oynasa bile ben hocaya küsüm. fatih hocadan bi halt olmaz bu sezon.en büyük kazığı soktu bize sneijderi çıkararak.

Schalke sanki böyle zeminde maç oynamış, biz sezonda kafadan 10 maç lig standartlarında böyle zeminlerde oynuyoruz, adamlar her maç halının üstünde oynuyor sanki, asıl onların yadırgaması lazımdı.

SAKIN BANA KİMSE SELÇUĞU ÖVMESİN KİMSEDE TARTIŞMA YAPMASIN BEN MAÇIN ORTASINDA FRİKİK ATACAK DİYE Bİ OYUNCUYU GALATASARAY DA OYNATMAM HELE MELO ,HAMİT,SABRİ KONUŞMAMA GEREK YOK:mad:

Zeminin drenajında problem kalmadı ama o çimleri kim seçiyosa sanırım bizim ülkemize hiç uygun değil... Kök bile salmamış çim, toprağı tutamamış...

drogba-burak-sneijder bir arada avrupa maçlarında defansif zaafiyet getiriyor. rövanşta ya drogba yada burak kesik yer.

neyse saglik olsun.aslinda iyi sonuc.

Orda bundan daha iyi oynayacagiz kesinlikle.

Amma Pazartesi Orduspor macini mutlaka kazanmaliyiz.Bizim icin onemli olan Lig Sampiyonlugu.

Elinde, en iyi "10" numara mevki aday gösterilen oyuncu W. SNEIJDER var...

adami sol da bastos un arkasinda kostuturup bitirdik..................

Defansımız çok kötü.

Turla ilgili benim gibi çoğu kişininde bu defansla umudu az sanırım.

amrabat bitti artik gözümde..

hamit o golü atamiyorsan bir daha ömrü billah gol atamazsin !

sneijder cikmamaliydi... burak cikabilirdi bence gol atmasina ragmen..

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | İkinci Yarı | 20 Şubat

Kanatsiz ancak bukadar beyler.

kanat var takımda ama ne kadar verimli tartışılır. asıl sorunumuz hocanın taktiğe göre sahaya oyuncu çıkarmaması. eğer 4-4-2 oynamayı düşünüyor isen sol tarafta sınayder ve riera olmaz. illa riera'yı oynatacak isen hakan'ı solbek'e, riera'yı da ileriye çekersin. böylece sol tarafın otoban olmaktan çıkar. sağ tarafta ise defansif açıdan hamit, ofansif açıdan amrabat oynamalıydı. bunun tercihini hoca ona göre yapmalıydı. tabii bu taktikte sınayder'e yer yok. eğer sınayder'li kadro ile çıkacaksan ve dengeli bir takım istiyor isen.

---------------muslera-----------------

eboue----semih----dany--------hakan

hamit------melo----------selçuk----riera

--------------sınayder----------

---------drogba veya burak---------

şeklinde olmalı.

Ortasahada bir tek Selçuk var, Melo stoper oynuyor resmen, havuza düşen bütün topları topladı adamlar, Jones hayatının maçını oynadı resmen.

Arkadaş fatih hocayı severimde Sneijderle oynuyorsun madem 4.3.1.2 oyna adamı solda kullandık hem savunma boku yedi hemde hücum yapmadık madem çıkıyoruz valla yakışmadı ayrıca bu Danye hiçbir şey demiyorum seneye 1 milyon euro veren varsa satılsın bi dahaki maça Melo geçsin stopere ben böyle dengesiz bir adam görmedim.

SAKIN BANA KİMSE SELÇUĞU ÖVMESİN KİMSEDE TARTIŞMA YAPMASIN BEN MAÇIN ORTASINDA FRİKİK ATACAK DİYE Bİ OYUNCUYU GALATASARAY DA OYNATMAM HELE MELO ,HAMİT,SABRİ KONUŞMAMA GEREK YOK:mad:

Zaten sen teknik direktör değilsin problem yok o konuda.

orda bi golümüz var ama tur zor...

umarim sabri de bir daha oynamaz... lesh oynadi lesh lesh lesh...

Geri
Üst Alt