ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Ynt: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Burak, Hamit ve Amrabat'a etmediğim küfür kalmadı.

Sen nediyosun ya fenerlimisim nesin sen ya ne sacmaliyosun.

Adminler atın şunu forumdan ya

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Vay be maçtan önce çoğu arkadaş 4-3-1-2 yle başlayalım diyordu.Siz bilmiyor muydunuz savunma durumunda sneijder in sola kayacağını.Akhisar bile zaman zaman kontrolü aldı, cl de bu sistemle oynamak intihardır maalesef sonu kötü oldu.

fatih hocayı, selçuk u asan kesenler var.Sinirinizi anlıyorum ama bu adamlar sayesinde buralardayız biz dikkatinizi çekerim.bir sonraki maçın banko oyuncularından biridir yine selçuk.

Ben şahsen umutsuz değilim, deplasmanda kontrollü, akıllıca bir oyunla bu schalkeye rahat gol atarız, mesele gol yememek.

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Evet deplasmanda 1-1 iyidir:o mac veltins arenada gibiydi

ya ağlıyacam ya ayakta kalan tek adammış ya bi kere topu stoperlerden alıp oyun kurdu mu bi kere bitirici bi pas attı mı?söyle ben mi körüm:o
Yuh Selçuk'a bu maçta laf ediyosun ya ne diyim ben sana adam orta sahada ayakta kalan tek adamımızdı neyin kafasındasın sen ya ?

Yaa şu Selçuk İnana sallayan insanlar atıp tutuyorsunuz neyini beğenmediniz bir de deseniz adam şunları bunları yapamadı desenize bizde öğrenelim.

Mesela ben Sabriden nefret ettim her topta çalım yedi ilk yarı hiç olumlu hareketi yoktu sadece pas hatası yaptı hiç bir bindirme yapmadığı gibi golüde onun kanadından yedik o pozisyonda hamit o kadar topu sakladı gidip bindirme yapmamasına rağmen geride de yoktu.

türklere stad yapmak yasaklansin.

Rezillik su zeminin hali.

Cevap: Ynt: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şuba

.

Almanyada turlariz.

Neyse şu ergenler içini döksünde sonra futbol konuşuruz. Yok burak kimmiş. Yok maçın adamı hamitmiş. Peh peh peh

Bazı gerzek Galatasaray taraftarlarına ve fırsat kollayan angut rakip takım taraftarlarına gün doğdu. Bugün sizin gününüz, kutlayın sabaha kadar.

hickimseye kizmam sadece bu zeminin su hale getirenlere kizarim bu ne arkadas ?

ikinci maci 3-1 alip turu geceriz

Yahu çok abartıyorsunuz.. FT her türlü eleştiriyi hakediyor da yani ortada umutsuzluğa kapılacak bir durum yok. Öyle yorumlar geliyorki gören de 0-2 kaybettik sanacak. 1-1 abi. Her türlü kazanırsan turu geçiyorsun, 1-1 uzatma, üstü beraberliklerle tur senin yine. Sadece kötü taraf 0-0'ın Schalke'nin işine gelmesi ve oyuna kapanarak kontra hedefiyle başlayacak olmaları. Daha o zamana 4-4-2 bitecek(umarım), takımın taktiği oturacak, Drogba ve Sneijder iyice hazır duruma gelecek. Birde işe bu taraftan bakmayı deneyin.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD selçuk melo hamit mükemmel oynadı tamm sen haklısın hatta koy selçuğu barcelonay a oynar melo müthiş futbolcu zaten sabri ise tam bir buldozer oldu mu ?:D:lol:

neden bu kdar uç örnekler veriyosunki selçuğu bırak real madridin ortasaha oyuncularından hangisi barcada ilk 11 oynayabilir komiksin ve buraya ortamı germeye geldiğin okdar belliki sçma sapan yorumlar yapıp duruyosun

Fatih Terim'dir bu skorun sorumlusu!

Geri
Üst Alt