ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

abarttığınız kadar kötü bir skor olduğunu düşünmüyorum fazla üzüyorsunuz kendinizi..

Ayrıca Jermaine Jones artık kart cezalısı ikinci maç yok kaldı ki köprünün altından çok sular akar Schalke her maça abdestsiz çıkıyor Farfan ya da Bastos giderse işleri biter...
bastos değilde farfan fena bir oyuncu. sezon başı bir ara istemiştik. keşke alsaydık amrabatın yerinde akardı.

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Zemin yine berbat. + bu takim bu seviyeler icin yetersiz.

Hamitin pozisyonu girseydi mac en az 3-1 olurdu en iyi 3-0

Bu maç burada bitmedi turdan ümidim % elli.

he he zor gün dostuyuz diye yalakalık yapmanın lüzümü yok bu takım top oynamıyor defans kötü tamam ama FT yerine lucescu gibi bir adam gelse bu takım şampiyonlar liginden elense bile oynayarak elenirdi ligde en az 12 puan fark olurdu ama siz FTyi savunun bize uefayı aldırdı en iyi TD otoriter falan bla bla bla

Senin gibi iyi günlerde şakşakçılık yapıp da kötü günde yerden yere vurmak için fırsat kollamak ne oluyor peki.3 mesaj yazmışın 2 si zaten Fatih Terim'e b.k atma amaçlı,çok bekledin mi bu anı?

ya ebue girdikten sonra ne kadar iyi defans yaptığını gördük bence bu maçın tek kusuru ilk yarı 5 orta saha oynayıp 2 yarıya 2 forvete dönseydik çok iyi olurdu

Kaç haftadır Terim'in bi bildiği vardır, yaptığı doğrudur diyoruz, ama abi bu şampiyonlar ligi maçı, ne akla hizmet sen gidip Sneijder'i oyundan çıkarıyorsun? Takımda uzun top atabilen tek oyuncu, sen böyle bir maçta böyle bi anda gidiyorsun Sneijder'i çıkarıyorsun, bunun hiçbir açıklaması olamaz.

Burak meselesine gelelim, isterse 50 gol atsın bi sezonda. O kaçırdıkları pozisyonları atacak abi, bunun da bi açıklaması yok. Bütün pozisyonlarımızı yiyor, arkadan çekiyor düşürüyor rakip oyuncuları. Bu kafayla giderse kimse bana gelip Burak yıldızdır demesin.

Selçuk'un da biraz vites atması lazım, bu sezon yaptığı tek olumlu şey Fener maçındaki frikik golü.

Bi yandan da diyorum, biz Drogba ile Sneijder'i almasaydık ne yapardık acaba bu pasif oyuncularla.

Bu takımı kurtaracak tek isim Sneijder'dir attığı paslarla, ama sen ne hikmetse gidiyorsun oyundan alıyorsun adamı, çok ilginç.

Tek kale top oynadı Schalke tebrik ederim valla..

ya ağlıyacam ya ayakta kalan tek adammış ya bi kere topu stoperlerden alıp oyun kurdu mu bi kere bitirici bi pas attı mı?söyle ben mi körüm:o

Arkadaş sen içipmi geldin ya da maçı içipmi izledin Selçuğa laf atıyorsun Selçuk şu maçta tek olumlu oynayan adamdı. NET !

Sen adamı orta sahada yalnız bırakırsan yardım etmezsen adam kime bitirici pas atıcak. Selçuğun kritik müdahaleleri olmasaydı şuan başlıkta 1-3 1-4 gibi skor görüyor olurduk. Orta sahada birazcık top yapabildiysek bu Selçuğun sayesindedir.

Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Cevap: Ynt: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şuba

eren haklı ,ben sabahtan beri sövüyom fatih hocaya.burakta küfürü haketti.futbol zekası olsa drogbanın asistlerinden birini gol yapardı.

eğer bu mesaj düşünce fikir kapsamında değerlendiriliyorsa;

ben de sana bildiğim bütün küfürleri ediyorum.

bu skordan sonra umutsuz değilim aksine umutluyum

ben braga maçı gibi bir maç bekliyordum yani 1-2 0-1 falan yeniliriz diye bekliyordum

çünkü evimizde hep kontradan gol yiyoruz yada saçma gol yiyoruz deplasmanda daha iyi oynuyoruz,daha rahatız

orada ilk dakikalarda gol yemezsek turu geçeriz

Omurgadan konuşuyor millet yine

Arkadaşlar tamam iyi oynamadık doğrudur eleştirebilirsiniz yanlız Hamit'in direkten dönen topu yine ilk yarıda Burak'ın çaprazdan kaleci ile karşı karşıya kalıp atamadığı pozisyon neden bunları da hiç konuşmuyorsunuz bana kalırsa fena oynamadık..Ben başından beri bu sene cl hedefimize ulaştığımızı düşünüyorum bu işler öyle hop diye olmaz bizim hedefimiz bu sene mutlaka ama mutlaka lig şampiyonluğu olmalıdır, bu arenada yarışmak için tecrübe ,ekonomi,alt yapı ve belli futbol anlayışı ister ..

Yani uzun lafın kısası biz sürekli cl arenasına lig şampiyonu olarak katılırsak hem ekonomik olarak bir temel oluştururuz hem de tecrübe kazanırız bu maç için isyan edip karalar bağlayanlar lütfen Allah'a şükredin çok değil daha 2 sene önce Kümeye kümeye diye tempo tutup alay ediyordular azcık kıymet bilin lütfen hep destek tam destek..:ayatollah:

Bu zemini yapanların Allah belasını versin!

ikinci maçta tek forvet başlanırsa hala şans var

Geri
Üst Alt