Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat
Kimse kusura bakmasın da, Sneijder'i sol kanatta kullanıp, ondan adam kovalamasını ve pres yapmasını beklerseniz, bu adama boşuna yatırım yapmışsınız demektir.
Adam ilk geldiğinde söylediği bir söz var: "Benitez İnter'in başına geldiğinde beni bi kalede oynatmadığı kalmıştı" diye...Maalesef sevgili Sneijder yağmurdan kaçarken doluya tutuldu! Yakın zamanda kendisini ön libero da hatta sol bekte de görebiliriz.
Takım deli dana gibi sağa sola koşuyor, Schalke'liler tık tık tık paslarla hiç zorlanmadan kalemizin içine kadar giriyor.Adamlar senenin başından beri ilk kez böyle top oynadılar..Ne gereği var bu kadar şuursuz baskı yapmanın? Niye diğer takımlar gibi sakince bekleyerek alanları kapatıp, hızlı çıkamıyoruz? Bu oyun tarzının kime ne faydası var, kendi oyuncularımızın pestilini çıkarmaktan başka?
Madem pres yaptırmaya, adam kovalatmaya bu kadar meraklıydınız, o zaman gidip Barış Özbek'i geri getirseydiniz takıma! Yazık valla üzülüyorum, bunca masrafa emeğe yazık ediliyor.. 4-2-3-1 diye diye dilimizde tüy bitiyor ama hala fantaziler fantaziler...Sneijder'in bu denli ucuz biçimde harcanmasına ve bitirmeye çalışılmasına katlanamıyorum..Şu maçı kaybetmememiz bence büyük şans..Eğer doğruları yaparsak Almanya'da hala bi şansımız olabilir. Ama inşallah bir şeylerin farkına vardığımızda çok geç kalmış olmayız.
İnşallah!