ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Benim hala umudum var. Bu turu geçeceğiz. Evet skor üzücü ama yenilgiden iyidir. Yenilgi de alabilirdik unutmamak lazım. Şimdi herkes hafife aldığımız Schalke yi dikkate almıştır. Tam aksine onlarda bizi 2. maçta küçümseyecekler. Bu turu geçeceğiz.

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

seneye Semihin yanına Serdar Taşçı , sol beke defans yapmayı bilen biri , Melonun yerine İnler ve en az 1 kaliteli açık oyuncusu lazım

burakın ofsayt pozisyonuna kızan drogba

kb9lj.jpg

Ayrıca bence 2. maçta artık hoca Hamit sevdasından vazgeçmesi lazım. Tamam iyi niyetli birşeyler yapmaya calsıyıor ama yok. Bugun o golü atsa performansı yukarıya doğru tırmanacaktı ama olmayınca olmuyor.

2. maçta solda amrabat sağda burak. Ortada melo selçuk sneijder. İleri uçtada Drogba kadrosuyla çıkarsak işi bitiririz. Tam bu dizilişin maçı olur.

Hemen lige konsantre olmak lazim. Galibiyet sart. Moral bozacak bir durum yok ortada.

Su zemin olayi da gercekten skandaldi ya. Sorun neyse derhal cözsünler. Ayip ya.

Taraftar da cok kötüydü. 10 dakika hoplamakla destek olmuyor. Sanki 3-0 yenik durumdayiz. Ikinci yari fisss

Burak sağ kanatta faydalı olamaz. Almanyada ki maçta tek forvete dönüp Burak yada Drogba nın yedek kalması lazım.

Hemen lige konsantre olmak lazim. Galibiyet sart. Moral bozacak bir durum yok ortada.

Su zemin olayi da gercekten skandaldi ya. Sorun neyse derhal cözsünler. Ayip ya.

Taraftar da cok kötüydü. 10 dakika hoplamakla destek olmuyor. Sanki 3-0 yenik durumdayiz. Ikinci yari fisss

Katılıyorum lig önemli. Hatta Cl çeyrek finalinden daha önemli belki de.

Seneye orda olamadıktan sonra çeyrek finalin pek anlamı olmaz. Süreklilik önemli. Ayrıca maddi açıdan da katkısı çok büyük Şampiyonlar Ligi'nin.

Dolayısıyla orda olmak için ligde tekrar şampiyon olmak zorundayız. Rövanşı bir kenara bırakıp öncesindeki maçlara bakmak lazım.

melo bence maçın en iyilerindendi o kadar baskıya selcuk ile ikisi baya mücadele etti golde dany bombayı bıraktı ama riera adamı indirse sarı alırdı heralde

ya maç oynanırken kim bunlarda fatih hocanın yerine td arıyorlar forumda küfür edenler var hocaya :mad:

Forvetlerin Burak ve Drogba. Ikiside kafa toplarinda cok, ama cok etkili.

Ne yazik ki, orta yapan kisiler ise Sabri ve Amrabat...Hamit hic orta yapmadi, Riera da etkisiz'di bu durumda.

Bir tane dogru dürüst ORTA nasil gelmez.?

kimse kusura bakmasın ama bu takımdaki tek gerçek sol bek hakan balta. belki riera ofansif olarak daha etkili ama hakan gerçek bi defansçı olduğu için çoğu zaman stoperlerin kademesini yapar en azından yapmayı bilir.

Adamlar Bundesliga'da biz süper ligde oynuyoruz.En büyük eksikliğimiz bu.Gerisi faso fiso bence.

ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke 04 | 21.45 | 20 Şubat

Yahu beyler biraz da pozitif yönden baksanız. Kötü oynamamıza rağmen 5 ya da 6 net gol pozisyonuna girdik, ama bir o kadar da verdik. Bu maç her iki taraf için de farklı skor üretebilirdi.

Unutmayın sahada 2 tane yeni oyuncu var değişik bir sistem oynanmaya çalışılıyor.

Hangi birimiz biz Almanya'da gol atamayız diyebilir. Ben tür için hala dün kadar ümitliyim. Bügün hem şanslıydık hem şansızdık. Umarım bir daga ki maça şans oranı biraz daha bize döner.

Hamit'i eleştirenlere katılmıyorum. Tamam çok üst düzey oynamadı fakat sahanın en kötüleri Melo ile Dany'ydi.

Sneijderden Sol kanat yapan, Sabriden umut bekleyen hocaya hoca demem ben. Sneijderi de maf etti takımı da.

Ayrıca bence 2. maçta artık hoca Hamit sevdasından vazgeçmesi lazım. Tamam iyi niyetli birşeyler yapmaya calsıyıor ama yok. Bugun o golü atsa performansı yukarıya doğru tırmanacaktı ama olmayınca olmuyor.

2. maçta solda amrabat sağda burak. Ortada melo selçuk sneijder. İleri uçtada Drogba kadrosuyla çıkarsak işi bitiririz. Tam bu dizilişin maçı olur.

Hamitten vazgeçip Amrabat... Amrabatın futbolcu olduğuna inanmıyorum. Güreşçi falan olabilir ama

Sneijderden Sol kanat yapan, Sabriden umut bekleyen hocaya hoca demem ben. Sneijderi de maf etti takımı da.

Sneijder sol kanatta görünmesine rağmen kanat oyuncusu olarak oynamadı.Hoca ne yapsın,takımda gerçek anlamda kanat mı var.Sol bek diye bağırdı alınmadı,yapacak birşey yok.

Beklerin ne demek olduğunu ben bu maçta gördüm.

Kimse kusura bakmasın da, Sneijder'i sol kanatta kullanıp, ondan adam kovalamasını ve pres yapmasını beklerseniz, bu adama boşuna yatırım yapmışsınız demektir.

Adam ilk geldiğinde söylediği bir söz var: "Benitez İnter'in başına geldiğinde beni bi kalede oynatmadığı kalmıştı" diye...Maalesef sevgili Sneijder yağmurdan kaçarken doluya tutuldu! Yakın zamanda kendisini ön libero da hatta sol bekte de görebiliriz.

Takım deli dana gibi sağa sola koşuyor, Schalke'liler tık tık tık paslarla hiç zorlanmadan kalemizin içine kadar giriyor.Adamlar senenin başından beri ilk kez böyle top oynadılar..Ne gereği var bu kadar şuursuz baskı yapmanın? Niye diğer takımlar gibi sakince bekleyerek alanları kapatıp, hızlı çıkamıyoruz? Bu oyun tarzının kime ne faydası var, kendi oyuncularımızın pestilini çıkarmaktan başka?

Madem pres yaptırmaya, adam kovalatmaya bu kadar meraklıydınız, o zaman gidip Barış Özbek'i geri getirseydiniz takıma! Yazık valla üzülüyorum, bunca masrafa emeğe yazık ediliyor.. 4-2-3-1 diye diye dilimizde tüy bitiyor ama hala fantaziler fantaziler...Sneijder'in bu denli ucuz biçimde harcanmasına ve bitirmeye çalışılmasına katlanamıyorum..Şu maçı kaybetmememiz bence büyük şans..Eğer doğruları yaparsak Almanya'da hala bi şansımız olabilir. Ama inşallah bir şeylerin farkına vardığımızda çok geç kalmış olmayız.

İnşallah!

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke 04 | 21.45 | 20 Şubat

Yahu beyler biraz da pozitif yönden baksanız. Kötü oynamamıza rağmen 5 ya da 6 net gol pozisyonuna girdik, ama bir o kadar da verdik. Bu maç her iki taraf için de farklı skor üretebilirdi.

Unutmayın sahada 2 tane yeni oyuncu var değişik bir sistem oynanmaya çalışılıyor.

Hangi birimiz biz Almanya'da gol atamayız diyebilir. Ben tür için hala dün kadar ümitliyim. Bügün hem şanslıydık hem şansızdık. Umarım bir daga ki maça şans oranı biraz daha bize döner.

Hamit'i eleştirenlere katılmıyorum. Tamam çok üst düzey oynamadı fakat sahanın en kötüleri Melo ile Dany'ydi.

Gol atabiliriz, atmasına da bir anda Leverkusen maçına da dönebilir maç. Farfan, Bastos gibi adamlar haşat ederler 10-15 dakikada. Hocanın uslanacağı yok. Yardımcıları da hak getire, ''padişahım çok yaşa'' zihniyetinde hepsi.

Bu takımın en önemli oyuncusu Holtby satıldı, Uchida, Fuchs, Papadopoulos gibi oyuncuları yoktu, buna rağmen rezalet Schalce defansına karşı varlık gösteremedik, Gelsenkirchen'de de değişen bir şey olmaz...

ya maç oynanırken kim bunlarda fatih hocanın yerine td arıyorlar forumda küfür edenler var hocaya :mad:

hepsini forumdan uzaklastirmali :yenieek: elestiri bir yere kadar tamam ama fatih hocaya küfür eden galatasarayliyim diye ortalikta dolasamaz.. galatasaray dedin mi aklina gelen ilk 5 seyden biri fatih terim dir

Geri
Üst Alt