ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

Alakası yok, klasik 4-2-3-1 oynuyor Fener, çift santrafor falan değil..Kuyt ve Sow kanatlarda oynuyor, ve ikisi de devamlı ceza sahası içine kat ediyorlar..Ayrıca Burak'ı kanatta oynatacağına git kalede oynat daha iyi..

Yuh arkadaş bir mesaj bu kadar mı anlaşılmaz.

O zaman bizde de Burak veya Drogba kanat oynuyor. Hatta Ordu maçında bile hiç 4-4-2 oynamadık biz. Burak-Umut-Drogba=Sow-Webo-Kuy gibi oynadık.

Sowun sol kanatta mükemmel oynama potansiyeli mi var? Sowa solda oynuyor diyorsak Burak stoperde bile oynar.

Ben Elmandersiz çift forvet gibi çıktığımız bir maç hatırlamıyorum

Çok pis gaza getiriyor tavsiye ederim

[video=youtube;w0uJk5cIf4A]https://www.youtube.com/watch?v=w0uJk5cIf4A[/video]

İnanılmaz olmuş , yorumların çoğu Ercan Taner 'e ait Galatasaraylı olmamasına rağmen çok içten yorumlamış , galiba Beşiktaşlıydı.

Eleniriz Arkadaslar. Taa Gruplar bitti ve Kuralar dahi çekilmemisken ben Galatasaray'in kim çikarsa çiksin elenecegini söyledim ve yine söylüyorum..

Galatasaray daha yeni bir Takim ve 1-2 Sezonluk bir olusum için yapilan bir Takim degil.. 1-2 Sene sonra çok daha yukarilarda olacagiz buna inanin ve Yarinki Maçi fazla kafaniza takmayin ve kendinizi sartlandirmayin. Takim daha dört dörtlük olusmadi onun için farkindaysaniz zaten hemen hemen Gol yemedigi Maç yok ve bu yüzden ben eleminasyonu kaldiramayacagini söyledim...

Örnegin iki Sezondur baya bir Maçlarda Rakiplere Pozisyon dahi vermeden hatta ilk yarim yamalak gelmelerinde veya kontra ataklarinda Rakipler Golünü atip gitti..

Schalke 04 oturmus ve bizim çok zayif oldugumuz Kanatlarda belkide su 16 Takimdaki en iyi 2-3 Kanat kurgusuna sahipler.. Adamlar Ben beni bildim bileli Türk Futbol Tarihinin sorunu olan Pas Trafigini takur tukur isletiyor.. Bu Sartlarda Kazanmamiz imkansiz denecek kadar malesef..

Aslinda bir bakimdan elenmemiz belkide hayrimiza...Daha biz Guruplardan çikmadan önce "Keske bu Sezon Avrupa Liginde devam etsek" diye bir Söz kullandim iste buda bahsettigim yukaridaki Gol yeme olayindan dolayi..En azindan Avrupa Liginde gördügüm Rakiplere göre konusayim Yari Final 100% diyebilirdim..

Lakin neden hayirlisi diyorum..? Biz Bu Sezon zaten Hedefe ulastik zaten bu turu geçsek bile bu Kupayi almak Hayal olur onun için bu Sampiyonlar Ligi Heycanini seneye belki bir seviye daha artirmak istiyorsak Ligde Sampiyon olmamiz gerekli..

Sampiyonlar Ligi bize olmamasi gereken Ligi ikinci Plana atmamizi yaratiyor.. Bu Mevzuda iste anlatmak istedigim Takim ve Zaman olayina ait.. Bu Kulvardan elenirsek Full Lige Konsantre oluruz diye düsünüyorum..

Iste ozaman eger elenirsek o FBJK li Schalke bayraklilar sevinecekler ama baslarina daha büyük bir bela aldiklarinin farkina er veya geç varacaklar.. Avrupada Yoluna devam eden bir Galatasaray'in kendileri için hertürlü daha faydali oldugunu aci bir sekilde anlayacaklardir...

Hayirlisi olsun..!!

izlemeyelim maçı o zaman

sağolsun ibrahim arkadaşımız olayı çözmüş seneye artık

Allah utandırmasın

yav tükürem sisteme yav..engin yoksa,kel amrabata da katlanılmaz.emre çolak ve hamit olmalı ortasahada...burak bu maç yedek kalsın hatta.drogba oynamalı.

BFHENjfCAAEbCi4.jpg:large

İnanılmaz olmuş , yorumların çoğu Ercan Taner 'e ait Galatasaraylı olmamasına rağmen çok içten yorumlamış , galiba Beşiktaşlıydı.

Bugünkü maçın anlatımını da o yapacak galiba inşallah 2000'li senelerdeki gibi efsanevi bir anlatım olur

izlemeyelim maçı o zaman

sağolsun ibrahim arkadaşımız olayı çözmüş seneye artık

Insallah ben yanilirim Renktas.. Insallah...

Ama görünen Köy Klavuz istemez.. Malesef bu Sezon Ligde nezaman Puan laybederiz Kazanamayiz dediysem hepsi çikti..

Lig Performansimiza göre Sampiyonlar Liginde Braga ve Cluj maçlari oynanmadi daha ve " Bu iki Takimida Deplasmanda yenme olasiligimiz kendi evimizden daha yüksek ve kolay" dedim o bile çikti...

Ya bir his, baglanma yada Futboldan anlama de... Yalanim yok..

Ama Insallah ben yanilirim da yarin göbek atarim....

Insallah ben yanilirim Renktas.. Insallah...

Ama görünen Köy Klavuz istemez.. Malesef bu Sezon Ligde nezaman Puan laybederiz Kazanamayiz dediysem hepsi çikti..

Lig Performansimiza göre Sampiyonlar Liginde Braga ve Cluj maçlari oynanmadi daha ve " Bu iki Takimida Deplasmanda yenme olasiligimiz kendi evimizden daha yüksek ve kolay" dedim o bile çikti...

Ya bir his, baglanma yada Futboldan anlama de... Yalanim yok..

Ama Insallah ben yanilirim da yarin göbek atarim....

şimdi bişey söyliycem ama işi astrolojiye bağlayınca falcı diyolar.bugün bu saatlerde görücez ne olacağını :f

Çok zor gözüküyor mevcut şartlarda ama ,umarım zoru başarır turlarız.

elenıp elenmemek ayrı konu maç ızlemem ne demek ya

biride sneıjder oynamazsa ızlemem demiş

allah ın askına izle ne olur

Bana uyar :)) Ben en basta sevinen olurum Cim Bom turu atlarsa...

içim öyle fesatki rakiplerin ne zaman gol atacağını hep bilmişimdir.hep lehlerine durumlar içime doğdu.kendi takımım için çok az iyi şey hissederim.en son gördüğüm rüyada sneijder gol atıyodu,bu maçı 3-1 alıyoduk ama tersi çıkar şimdi böyle gördüm diye..bu sene olumsuzluk kanımıza işledi.inanç kalmadı rüyalara,hislere.inşallah kazanırız.

Bugünkü maçın anlatımını da o yapacak galiba inşallah 2000'li senelerdeki gibi efsanevi bir anlatım olur

Tartışmasız Türkiye 'nin en iyi spikeri Ercan Taner 'dir.Sabri Ugan 'ı da çok severim , en kötüleri de Ligtv 'ninkiler , özellikle Melih Şendil.

Almanlara , gerçek Schalke'lilere saygım var.Geldiler adam gibi oynadılar.Çirkeflik yapmadılar...

Sözüm diğerlerine .Biz yarın yenersek sırf bunların morarması isin Ankara havası oynayacağım evde.

Kim bunlar?

images

azizyildirim.jpg

Ridvan-Dilmen-GSTVde-6ba7e2_002.jpg

4307062030.jpg

Hadi aslanlar... Gösterin şunlara..sevindirmeyin şunları.Allah'ım sen büyüksün utandırma bizi..

Son olarak ;

images

Yarın aslanlar gibi oynayacaksınız...

niye heyecanli degilim anlamiyorum yav normalde uyku tutmazdi boyle maclar oncesi simdi hic :D

niye heyecanli degilim anlamiyorum yav normalde uyku tutmazdi boyle maclar oncesi simdi hic :D

kötü sonuca herkes hazır,çünkü fatih terim ve takımın hali ortada.o yüzden elenirsek çok üzülmeyiz,normal bişey yani.

shalkenin eceli olacak bu akşam:b5:

wesley-sneijder-galatasaray(2).jpg

Biz biliriz Arena'yı.

93010-necati-den-schalke-ye-rovasatali-ayar.jpg

Üşütmeyin bizi reyizler . Umudumuz az olsa da Arma'nın gücü , herşeyi unutturuyor .

Geri
Üst Alt