ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

ule hangi spor kanalına baksam biz varız yabancılarda :asd:

Mehmet Albayrak

Bak Cüneyt Çakır'ın acısı çıkıyor demiştin, eledik :)

O değil de maçtan önce birisi vardı . Bu iş sinerjiyle falan olmaz göreceksiniz fark yiyeceğiz , maçtan sonra buradayım diyordu. O birşeyler yazabildi mi ben görmedim de.

Burada o kadar günübirlik taraftar varki, aklın hayalin durur. Umarım bunlar taraftarlığı bir gün kavrar.

Teşşekürler galatasarayım yüzümüzü yine güldürdün. İnşallah finale kadar gideriz.

Bu arada Baskanimizin statta izledigi maci yine kazandik :) Hic bos gecmedi bugüne kadar :)

Ben de nefret ediyorum ama dünkü maçla ilgili ağır totem yapmıştım . Bir süre katlanacağız artık :D

Ben indirdim izliyorum , linkleri bu konuda paylaştım. Eğer yasaksa , konu silinirse pm atın özelden yollarım.

https://www.gscimbom.com/forum/mult...ox-soccer-plus-hd-full-mac-l.html#post6096092

sayfaya girme yetkim yokmus :(

pm atsana renkdas sana zahmet :)

Süperiz gençler :) yıktık bulunduğumuz yerleri. Diğer takım taraftarları desteklesinler cimbomu, yarı finale çıkarsak şampiyonlar ligine doğrudan ve eleme şeklinde katılacak takım sayısı üçe çıkıyor uyandırıyım da sonra demedi demesinler.

UEFA kupasını aldığımızda daha ilk maçımızda bu takım final oynar diyen Fenerli dostlarımız vardı, bizler ayrı takımları tutsak da aynı ülkenin vatandaşlarıyız unutmayın.

Biri birşey uydurmuş herkes ona inanıyor en fazla 1 sıra atlarız ki oda zor görünüyor.. Fenerbahçenin yarın yenmesi üzerine bir hesap..

Elemelerde 4 türk takımı toplam 4 G, 6 B, 4 M aldı buradan 7 puan geliyor

2 Türk Takımı Grup maçları ve sonrasında 11 G, 4 B, 3 M aldı, buradan 26 puan geliyor

ŞL için Gruplara kalma 4 ve Gruplardan çıkma 5 puan, AVL ve ŞL için Çeyrek Final de 1 puan

7+26+4+5+1+1/5 = 8,800..

6,100 puanın bu yıl gideceğini de düşünürsek şuan ki puan sadece yerimizi sağlamlaştırıyor..

aCilen kayseri maçına motive olmalıyız kayserı macını alırsak yuzde yuz sampıyonuz bence cunku ezıkler antalya da en ıyı berabere kalır.Bir de dun ıkıncı golu yedıkten sonra sneıjderın uzaktan bır sutu vardı yemın ederım gol sandım top bıraz daha ıcerı falso alsa muthıs bır gol olucakmıs

4312 akdii sayilar dizilisler ojadar önenli degil.. Mac günü performans önemli....

Not: Koyduk muuuuuuuuuu???!!!!!

Modlar hadi artık Kayseri maçının topicini açın. Biraz lig konuşulsun artık. Biz bile motive olamazsak takım nasıl olsun. Ligin en kritik maçlarından birine gideceğiz..

Modlar hadi artık Kayseri maçının topicini açın. Biraz lig konuşulsun artık. Biz bile motive olamazsak takım nasıl olsun. Ligin en kritik maçlarından birine gideceğiz..
Hamit Aldi topu önüne bakdi sut ve Gooooooooooooollllllll

Kayseri maçının topici niye açılmadı?

Barcelona gelsin anasini satdim koyup gecerizzzzzzz tam GAZ ful gazzzz :cool: :lol:

Madem o kadar iyi o takım niye CL de turu geçemedi chelsea den 5 yedi

O maç farklı bir şeyler vardı,kimse defansta değildi,kalecimiz kötüydü.Chelsea'yi de küçümseme,1 sene önce Kupa Galipleri Kupası'nı almıştı.Kupa 2'ydi o zamanlar KGK.Uefa Kupası 3. Kupa'ydı.

875411.jpg

Resim çok iyi.

bi video vardı mac öncesi motivasyonla ilgili drogbanın akhisara attığı gol falan abi paylasırmısınız

Kafaya bak .

Geri
Üst Alt