- 26 Mart 2012
- 7.381
- 2.022
- 1.938
Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart
ule hangi spor kanalına baksam biz varız yabancılarda
ule hangi spor kanalına baksam biz varız yabancılarda

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

O değil de maçtan önce birisi vardı . Bu iş sinerjiyle falan olmaz göreceksiniz fark yiyeceğiz , maçtan sonra buradayım diyordu. O birşeyler yazabildi mi ben görmedim de.
Ben de nefret ediyorum ama dünkü maçla ilgili ağır totem yapmıştım . Bir süre katlanacağız artık
Ben indirdim izliyorum , linkleri bu konuda paylaştım. Eğer yasaksa , konu silinirse pm atın özelden yollarım.
https://www.gscimbom.com/forum/mult...ox-soccer-plus-hd-full-mac-l.html#post6096092
Süperiz gençleryıktık bulunduğumuz yerleri. Diğer takım taraftarları desteklesinler cimbomu, yarı finale çıkarsak şampiyonlar ligine doğrudan ve eleme şeklinde katılacak takım sayısı üçe çıkıyor uyandırıyım da sonra demedi demesinler.
UEFA kupasını aldığımızda daha ilk maçımızda bu takım final oynar diyen Fenerli dostlarımız vardı, bizler ayrı takımları tutsak da aynı ülkenin vatandaşlarıyız unutmayın.
Hamit Aldi topu önüne bakdi sut ve GooooooooooooollllllllModlar hadi artık Kayseri maçının topicini açın. Biraz lig konuşulsun artık. Biz bile motive olamazsak takım nasıl olsun. Ligin en kritik maçlarından birine gideceğiz..
Madem o kadar iyi o takım niye CL de turu geçemedi chelsea den 5 yedi
![]()
Resim çok iyi.