ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid - Galatasaray | 21.45 | 3 Nisan

Real Madrid-Galatasaray maçı şu an Türkiye'nin bir nurmaları gündem maddesi. Bizim de bu maçtan çeşitli beklentilerimiz var ama biraz farklı...

Türkiye'nin gözü bu akşam oynanacak olan Real Madrid-Galatasaray maçına kilitlenmiş durumda. Tüm otoriteler bu karşılaşma ile ilgili çeşitli yorumlar yapıyor. Ancak bizim bu karşılaşmadan beklentilerimiz bu otoritelere göre biraz farklı.

3 Nisan

Saat 11:00 Bu yazı yayınlanır ve Goal.com Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Burak Yılmaz ve Ahmet Çakar düşmanı ilan edilir.

Saat 13:15 Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye gönül veren futbolseverler Galatasaray’lı arkadaşları ile Ronaldo’nun sarı kırmızılılara en az 5 gol atacağı ile ilgili dalga geçer.

Saat 15:18 Evini arabasını satan Fenerbahçe’li ve Beşiktaş’lı taraftarlardan bir grup iddia bayileri önünde 1.10’luk oranı kaçırmamak için uzun kuyruklar oluşturur.

Saat 18:12 Kadıköy’de ve Beşiktaş’ta ‘Hala Madrid’ yazılı pankartlar açılır.

Saat 19:09 Sosyal medyada Real Madrid’in farklı kazanacağına dair Galatasaray taraftarlarını kızdırabilecek mesajlar en çok okunanlar listesinde ilk basamağa yerleşir.

Saat 21:45 Maç başlar. Galatasaray taraftarlarında heyecan ve korku, Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarlarında ise rahatlık vardır.

Saat 22:30 İlk yarıda Real Madrid’in 2 topu direkten dönmüş ve Muslera kalesinde devleşerek ilk yarının golsüz bitmesini sağlamıştır. İddaada Real Madrid’e oynayanların benzi hafiften atmaya başlar.

Saat 23:01 Real Madrid, Ronaldo’nun golü ile öne geçmeyi başarır ve ilk ‘Şu bir’ mesajı sosyal medyaya düşer.

Saat 23:13 Burak Yılmaz, ofsayt kokan bir pozisyonda Diego Lopez’i de avlamayı başarır ve golünü 12 dakika önce Ronaldo'nun yaptığı şekilde kutlar.

Saat 23:36 Hakem son düdüğünü çalar ve Galatasaray Bernabeu’dan 1-1’lik beraberlikle rövanş öncesi büyük bir avantaj yakalar. Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları bu durumu Galatasaray’ın ‘ballı’ olmasına bağlar.

Saat 23:45 Mourinho basın toplantısına Karanka’yı yollar ve eski dostu Fatih Terim’I facebooktaki arkadaşlık listesinden kaldırır.

Saat 23:59 'Kendisini bilmez' olarak nitelendiren taraftar grupları ülkenin çeşitli meydanlarında ve ana caddelerinde kurşun sıkma şovu yapar.

4 Nisan

Saat 7:46 Maçın coşkusu ile eğlenceyi ve alkolü fazla kaçıran binlerce kişi akşamdan kalma oldukları için patronlarını arayıp çok da yaratıcı olmayan hastalık bahaneleri uydurur.

Saat 9:35 Galatasaray’a gönül verenler iş yerlerinde ve sosyal medyada fırtınalar koparırken Fenerbahçe’liler Galatasaray’ın bu başarısını 3 Temmuz’a Beşiktaşlılar ise Yıldırım Demirören’in 8 yıllık kötü yönetimine bağlar.

Saat 9:43 Ahmet Çakar düzenlediği basın toplantısına ikinci maçı beklemek gerektiğini belirtir ve Galatasaray’ın turu geçmesi halinde hem Recep İvedik kılığı hem de bikini ile televizyona çıkacağını söyler.

Saat 10:04 Fenerbahçe kulübü Galatasaray’a resmi sitesinden tebrik mesajı atsa da MHK Başkanı Zekeriya Alp’in Burak Yılmaz’ın ofsayt kokan golünü yorumlamasını talep eder.

Saat 10:11 Beşiktaş kulübü de bir tebrik mesajı yayınlar ve bu durumun iki kulüp arasındaki bağları kuvvetlendireceğine güvenerek gelecek sezon maçlarını TT Arena’da oynamak için sarı kırmızılı takımın kapısını bir kez daha çalar.

Saat 10:17 Gün boyunca okul ve işyerinde Galatasaray’lıların eziyetlerine maruz kalan Fenerbahçe’li ve Beşiktaş’lı taraftarlar pes ederek ‘Helal olsun Galatasaray’a. Zaten asıl önemli olan ülke puanı.’ diyerek bu baskıdan kurtulmaya çalışırlar.

Saat 11:00 Beşiktaş’lı eşinin düğünde takılan takıları bozdurarak parayı Real Madrid’in galibiyetine yatırdığını öğrenen ilk kadın ilk boşanma davasını açar.

Goal.com

Bismillahirrahmanirrahim,

gs-logo-sampligi1-53950_501.jpg

Amin.

ben buldum izlemenin yolunu.

yanıma gıcık olduğum elemanın birini alıyorum her fırsatta ona çakıyorum bir tane hem uğurum oldu benim :D

YA İ,ŞTE YAPACAKA BİRŞEY YOK EVDE ÇOLUK ÇOCUK HANIM FALAN VAR MAÇ İZLERKEN GERİ KALAN AİLE EFRADIDA BENDEN BÜYÜK NE YAPALIM İŞTE YUVARLANIP GİDİYORUZ.AMA GERÇEKTEN BEN VE BENİM GİBİ ADAMLARA FUTBOL İZLEMEYİ YASAKLAMALILAR.KENDİMİZİ KAYBEDİYORUZ.AMA İŞTE ELDEN BİR ŞEY GELMİYOR.GALATASARAY AŞKI İNSANIN AKLINI BAŞINDAN ALIYOR.BİZİM SEVDAMIZDA BÖYLE ARTIK NE YAPACAKSIN.:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Bugün günlerden Madrid, yarın günlerden gurur !

Skordan bağımsız şekilde takımla gurur duyacağım. Son 8 bile bizim için büyük başarıyken daha da üst turlar neden olmasın?

Milyara yakın insan Galatasaray maçını şifresiz izleyecekken kendi ülkemizin takımını para vererek izleyeceğiz şerefsizler.

Hadi Fenerbahçeli taraftarları anlarım ama Beşiktaş'lı tinerci mallara ne oluyor ? Yıllardır şu pisliklerin böyle hareketleri bıktırdı siz kimsiniz lan tinerci pislikler ?

Eğer olursa şampiyonlar ligini kazanırsak hayatıma son veririm. Zirvedeyken bırakırım bu hayatı aga.

#ALLAHYardımcınOlsunGALATASARAYIM

Rahman ve Rahim Olan ALLAH'ın adıyla saldır Galatasarayım...

verildimi bilmiyorum ama hıncal abimizden efsane yorum gelmiş.

Program sunucusu Serkan Korkmaz'ın "Şimdi bizim 11'imiz belli UEFA'daki sıralamamız belli Real Madrid'in de konumu belli biraz haddimizi bilerek oynamamız daha iyi değil mi" sözleri sonrasında Hıncal Uluç çıldırdı.

Uluç, "Bir daha bu lafı bu programda kullanırsan, had bilme cümlesini bir daha kullanırsan bir daha programa gelmem bir daha... Türk gençliğinin canına okuyorsunuz. Benim haddimi çizmek ve bilmek kimsenin haddine değil. Atatürk haddini bilseydi bugün burada oturuyor olmazdık. Cumhuriyetin çocukları olarak, bizim haddimiz değil derdik. Amerikan mandasını kabul etmiştik. Bizim haddimiz değil dünyaya karşı savaşmak demiştik. İzmir'i Yunanlılara bırakmıştık. Antalya'yı Almanlara bırakmıştık. Kapadokya'yı Fransızlara bırakmıştık. İstanbul'da ABD mandasında oturuyorduk arkadaş. Kimse bana haddini bileceksin demesin. Haddini bilenin kazandığını tarih yazmadı. Haddini bilen hakkettiği yerde oturur böyle. 8-0 yenilmeyi göze alırsan kazanırsın ancak. Sakın bu kelimeyi kullanmasın arkadaşlar." diyerek Serkan Korkmaz'ın sözlerine sert tepki gösterdi.

Hıncal Uluç: Atatürk haddini bilmedi | Focus haber

cassidygard

Thinking positive thoughts for #GALATASARAY vs. Real Madrid game on 4/3.

a3a20d629bca11e2b34b22000aaa2162_7.jpg

verildimi bilmiyorum ama hıncal abimizden efsane yorum gelmiş.

Program sunucusu Serkan Korkmaz'ın "Şimdi bizim 11'imiz belli UEFA'daki sıralamamız belli Real Madrid'in de konumu belli biraz haddimizi bilerek oynamamız daha iyi değil mi" sözleri sonrasında Hıncal Uluç çıldırdı.

Uluç, "Bir daha bu lafı bu programda kullanırsan, had bilme cümlesini bir daha kullanırsan bir daha programa gelmem bir daha... Türk gençliğinin canına okuyorsunuz. Benim haddimi çizmek ve bilmek kimsenin haddine değil. Atatürk haddini bilseydi bugün burada oturuyor olmazdık. Cumhuriyetin çocukları olarak, bizim haddimiz değil derdik. Amerikan mandasını kabul etmiştik. Bizim haddimiz değil dünyaya karşı savaşmak demiştik. İzmir'i Yunanlılara bırakmıştık. Antalya'yı Almanlara bırakmıştık. Kapadokya'yı Fransızlara bırakmıştık. İstanbul'da ABD mandasında oturuyorduk arkadaş. Kimse bana haddini bileceksin demesin. Haddini bilenin kazandığını tarih yazmadı. Haddini bilen hakkettiği yerde oturur böyle. 8-0 yenilmeyi göze alırsan kazanırsın ancak. Sakın bu kelimeyi kullanmasın arkadaşlar." diyerek Serkan Korkmaz'ın sözlerine sert tepki gösterdi.

Hıncal Uluç: Atatürk haddini bilmedi | Focus haber

antalyayı almanlara değil italyaya bırakmıştık:lol: alamanlar müttefikimizdi:eek:

İki ezeli rakibin dev kapışması.:cool:

12 sene önce, orta 2'deyim, ders matematik, şampiyonlar ligi çeyrek final kura çekimi , hocadan izin alıp, tuvalete gidip, dayımı aradım, "kim çıktı?" dedim heyecanlı bir sesle, dayım "real madrid" dedi olağanca moral bozukluğuyla, "hadi ya" dedim, kapattım. önce moralim bozuldu tabii, sonra sevindim. çünkü galatasaray sevgisine bu denli sahip olmamdaki en büyük faktör annem söz vermişti, maça gideceğiz diye. izmit'te yaşıyorum o zaman. bir yandan da mutluyum. 12 yaşındayım, ali sami yen'e, şampiyonlar ligi çeyrek finalinde galatasaray - real madrid'i izliycem. boru mu lan? çıkartma albümlerinde, paketten çıkınca çıldırdığım, roberto carlos'u, luis figo'yu, guti hernandez'i canlı izleyeceğim. hem de ali sami yen'e gideceğim. daha önce 2 kere gittiğim, fakat hiç doyamadığım...

12 sene sonra, yine şampiyonlar ligi çeyrek final kura çekimi, yine real madrid. bu sefer roller değişti, bu sefer dayım beni aradı. aynı diyalog yaşandı yine. bu sefer moraller biraz daha bozuk tabii. o real madrid şimdikinden çok daha güçlü. o galatasaray'da şimdiki gibi yeni değil. ama hislerim yine aynı.

tam 12 sene önce bugün. tam bu saatler. ne sesim şimdiki gibi boru, ne saçlarım dökük, ne de suratımda bir tüy var, ne bir kız arkadaş, ne bir gelecek planı. sadece galatasaray var. 2 gün sonraki real madrid maçı var aklımda. o anı hayal ediyorum, başlama düdüğünü, neler hissedeceğimi, o uğultuyu. hagi, makalele'den kurtulabilecek mi, bülent, raul'u tutabilecek mi, jardel, casillas'a yine gol atabilecek mi? bir de ben bunları canlı göreceğim baya baya. içim içime sığmıyor. sonuç ne olursa olsun. orada olacağım. yıllar geçse bile, ben hep orada olacağım.

tam 12 sonra. bugün. tam bu saatler. sesim boru, saçlar önlerden gidik, suratım alabildiğine sakal, kız arkadaşım var ve gelecek planlarım. ama yine sadece galatasaray. o anı hayal ediyorum. başlama düdüğünü, neler hissedeceğimi, o uğultuyu. selçuk, khedira'dan kurtulabilecek mi, semih, ronaldo'yu tutabilecek mi, burak diego lopez'i geçebilecek mi? bir de ben bunları canlı göreceğim baya baya. içim içime sığmyor. sonuç ne olursa olsun. orada olacağım. yıllar geçse bile, ben hep orada olacağım.

evet elimde biletim bekliyorum. uçak saatimi bekliyorum. arkada şampiyonlar ligi müziği. yazarken bile gözlerim doluyor. 12 yılda çok şey değişse bile aslında hiç bir şey değişmemiş, bunu fark ettim.

evet, artık taffarel yok, muslera var, capone yok, eboue var, bülent yok, semih var, popescu yok, dany var, hakan ünsal yok, riera var, ümit yok, hamitvar, hasan yok, selçuk var, okan yok, melo var, hagi yok, sneijder var, jardel yok, burak var, ergün yok, hakan balta var, suat yok, yekta var, marcio yok, umut var, serkan yok, drogba var, lucescu yok, fatih terim var.

çok şey değişse de, aslında değişen hiç bir şey yok. çünkü 12 yıl öncesiyle bugün arasında, yaşadığım heyecanda, duyduğum sevgide, hissettiğim tutkuda, bağlı olduğum umutta değişen hiç bir şey yok. ne bende, ne sende, ne herhangi bir galatasaraylı'da değişen hiç bir şey yok.

yine sen varsın, yine ben varım, yine başkaları var, yine o 90 dakika var, gelmek bilmeyen.

yine aynı heyecanı taşıyan o çocuk var, elinde bileti bekleyen.

sonuç ne olursa olsun;

tüm bunları bana yaşattığın için, teşekkürler galatasaray.

-ALINTI

Digitürk de yabancı kanallardan maç izleme şansım varmı?

12 sene önce, orta 2'deyim, ders matematik, şampiyonlar ligi çeyrek final kura çekimi , hocadan izin alıp, tuvalete gidip, dayımı aradım, "kim çıktı?" dedim heyecanlı bir sesle, dayım "real madrid" dedi olağanca moral bozukluğuyla, "hadi ya" dedim, kapattım. önce moralim bozuldu tabii, sonra sevindim. çünkü galatasaray sevgisine bu denli sahip olmamdaki en büyük faktör annem söz vermişti, maça gideceğiz diye. izmit'te yaşıyorum o zaman. bir yandan da mutluyum. 12 yaşındayım, ali sami yen'e, şampiyonlar ligi çeyrek finalinde galatasaray - real madrid'i izliycem. boru mu lan? çıkartma albümlerinde, paketten çıkınca çıldırdığım, roberto carlos'u, luis figo'yu, guti hernandez'i canlı izleyeceğim. hem de ali sami yen'e gideceğim. daha önce 2 kere gittiğim, fakat hiç doyamadığım...

12 sene sonra, yine şampiyonlar ligi çeyrek final kura çekimi, yine real madrid. bu sefer roller değişti, bu sefer dayım beni aradı. aynı diyalog yaşandı yine. bu sefer moraller biraz daha bozuk tabii. o real madrid şimdikinden çok daha güçlü. o galatasaray'da şimdiki gibi yeni değil. ama hislerim yine aynı.

tam 12 sene önce bugün. tam bu saatler. ne sesim şimdiki gibi boru, ne saçlarım dökük, ne de suratımda bir tüy var, ne bir kız arkadaş, ne bir gelecek planı. sadece galatasaray var. 2 gün sonraki real madrid maçı var aklımda. o anı hayal ediyorum, başlama düdüğünü, neler hissedeceğimi, o uğultuyu. hagi, makalele'den kurtulabilecek mi, bülent, raul'u tutabilecek mi, jardel, casillas'a yine gol atabilecek mi? bir de ben bunları canlı göreceğim baya baya. içim içime sığmıyor. sonuç ne olursa olsun. orada olacağım. yıllar geçse bile, ben hep orada olacağım.

tam 12 sonra. bugün. tam bu saatler. sesim boru, saçlar önlerden gidik, suratım alabildiğine sakal, kız arkadaşım var ve gelecek planlarım. ama yine sadece galatasaray. o anı hayal ediyorum. başlama düdüğünü, neler hissedeceğimi, o uğultuyu. selçuk, khedira'dan kurtulabilecek mi, semih, ronaldo'yu tutabilecek mi, burak diego lopez'i geçebilecek mi? bir de ben bunları canlı göreceğim baya baya. içim içime sığmyor. sonuç ne olursa olsun. orada olacağım. yıllar geçse bile, ben hep orada olacağım.

evet elimde biletim bekliyorum. uçak saatimi bekliyorum. arkada şampiyonlar ligi müziği. yazarken bile gözlerim doluyor. 12 yılda çok şey değişse bile aslında hiç bir şey değişmemiş, bunu fark ettim.

evet, artık taffarel yok, muslera var, capone yok, eboue var, bülent yok, semih var, popescu yok, dany var, hakan ünsal yok, riera var, ümit yok, hamitvar, hasan yok, selçuk var, okan yok, melo var, hagi yok, sneijder var, jardel yok, burak var, ergün yok, hakan balta var, suat yok, yekta var, marcio yok, umut var, serkan yok, drogba var, lucescu yok, fatih terim var.

çok şey değişse de, aslında değişen hiç bir şey yok. çünkü 12 yıl öncesiyle bugün arasında, yaşadığım heyecanda, duyduğum sevgide, hissettiğim tutkuda, bağlı olduğum umutta değişen hiç bir şey yok. ne bende, ne sende, ne herhangi bir galatasaraylı'da değişen hiç bir şey yok.

yine sen varsın, yine ben varım, yine başkaları var, yine o 90 dakika var, gelmek bilmeyen.

yine aynı heyecanı taşıyan o çocuk var, elinde bileti bekleyen.

sonuç ne olursa olsun;

tüm bunları bana yaşattığın için, teşekkürler galatasaray.

-ALINTI

o zaman telefonumu varmis o arkadasin ;)

Allah D-Smart'ın belasını versin. Kombinem var, evde Lig TV de var. Bir de bu aptal D-Smart'la uğraştırıyorlar adamı.. Bari deplasmandaki maçı açık kanaldan verseydiniz Allahsızlar.

Geri
Üst Alt