ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Defans berbat değildi Real Madrid'in hücum hattı önlenemez ötesi

butun oyunculara ozellikle teknik ekibe baska yonetime tesekkur ederim güzel bir hikayeydi keşke biraz daha sürseydi en azından heyecanı istanbula kalsaydı ama adamlar işi orada bitirdi burak bugun cok kotuydu yani gununde degildi diyelim drogba bir şeyler yapmaya calıstı ama yetersizdi yinede selcuk yine gununde degildi hamit bence iyiydi ayakta kalan isimlerdendi musleranın gollerde yapacak hic bir şeyi yok yani kalite oyun farkını cok etkiledi

değişiklikler o kadar önemli değildi ispanyada 15 kişi olsaydık bu maçta gol bile atmamız zordu(halbuki yaklastık ama olmadı)

Ekli dosyalar

• 1yqy.webp
    1yqy.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 163

Sağlık olsun ama işler iyi gitmeyince hocanın direk Sneijderi çıkarmasını yadırgıyorum Burak bu maç için kötüydü Sneijderden çıkmayı daha çok hakediyordu hayır maça 3.5.2 yle başlayıp kilitlesek doğru tercihti ama 2.0 yeniğiz neden böyle birşey yaptık anlamadım Sneijder çıkınca takım hızlı oynayamıyor hocada takmış bu adama en azından ilk yarı birsürü pozisyon bulmuştuk 2.yarı daha fazla atmasınlar diye hiçbirşey yapmadık.

Hakeme küfür serbest olsun Allah aşkına.. Maç 2-0. Hakem taraf tuttu resmen ve faul verdi 3 yaptı. Burak'ın penaltı net penaltı.

3-0 kötü bir skor ama kuslarin bekledigi bir skor degil.

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | 2.Y | 3 Nisan

Fatih Terim sınıfta kalmıştır maalesef..

Hiç kimse bana Sneijder-Gökhan Zan değişikliğini açıklayamaz. İlk yarı 2-0 olabilir ama takım top oynuyordu en azından.. 90 dk tek bir olumlu hareketi olmayan Burak'ı neden oyunda tuttu anlatamaz.. Kaplumbağa misali oynayan Hamite nasıl katlandığını anlatamaz.. Frikikçileri kime kullandırtması gerektiğini kesin bir şekilde ifade etmemenin yaratabileceği sıkıntıları görememesini anlatamaz..

Ya ben şunu anlamıyorum

Eskişehir maçındada aynısı oldu

Tam selçukluk bi yerden frikik kazanıyoruz.Adam atamıyor.Yandan attırılmıyor

Snejider değişikliğine birşey demeyeceğim çünkü ilk yarı çok kötüydü snejider

Semih sana yazıklar olsun.Ulan yaptığın hataları umrumda değil ve bunun için sana kızdıysam adam değilim.

Ama o hakeme iki çift laf etmeyin tebrik ettinye yazıklar olsun sana.Ulan biz burada kıçımızı yırtalım,kendimizi yiyelim sen bu kadar rahat ol bravo valla.

Şunu anladım biz bu oyunculara gereğinden fazla değer veriyoruz bu açık ve net.

Skor umrumda değil ulan şu hakeme tepki ulan,o hırsı bu taraftar gösterin yeter lan.yemişim skorunu.

Yazık falan olmadı. Bizim yapabileceğimizin en iyisi bu. Ha birazcık oynasaydık belki 1-2 gol bulurduk ama çeyrek finale çıkma başarısı bile güzeldi. Seneye daha sağlam kadro kurup daha iyi yerlere geliriz. Bizim eksik yanımız defans ve çok hızlı koşan kanat oyuncumuz yok. Hamit kanat oynuyor kağnı gibi koşuyor. Hızlı olan Amrabat var ama o ancak güreş yapıyor :lol:

Sonuç olarak moralim bozuldu ama üzülmedim.

Son olarak hakeme değinecek olursam; Burak'ın düştüğü pozisyon %100 penaltıydı. Yanlış kart gösterip bir de cezalı duruma düşürdü.

Yarın fenerbahçe 'ye başarılar , G.s güzel futbol oynamadı ama hakem yedi

ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | 2.Y | 3 Nisan

Semih'e laf etmeyeyim diyorum fakat çocuk çoğu pozisyonda uyuyor. Eboude çok ileri cikiyor. Hakem + defans. Macerayı bitirdi.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Oyuncular ellerinden geleni yaptı hakem şerefsiz olmasa+biraz şans yanımızda olsa 2-3 tane de biz atardık.Sağlık olsun diyelim yapacak bi şey yok lige odaklanmak lazım

neyse burak seneye bizde kalır böylece

Raphael varanemidir nedir herif dünyanin en iyi stoperi

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | 2.Y | 3 Nisan

Selçuk vursaydı bence gol dü

Ynt: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Ah be Drogba 2 tane net fırsat yakaladın, senin tecrübende bir futbolcunun atması lazımdı onları.

Birde artık frikik kullanma israrindan vazgeç.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt