ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Abi Fatih Hocayı seviyoruz falanda hata yapıncada söylemeyecekmiyiz biz fenerliler gibi ot değiliz Fatih Hocayı çok severim çok iyi teknik direktör ama bu maç Gökhan Sneijder değişikliiği Burakın 90 dakika sahada kalması bugün kötüydü adam 3.5.2 ye 2.0 yenikken geçmemiz bugün Fatih Hocanın hataları çoktu bu demek değilki hocaya sövdük saydık sadece hata yaptığını söylüyoruz.

Maçın skoruna direk etkiyi hakem yapmıştır. En kötü 3-1 biterdi maç.

Bu arada sene başından beri söylediğim iki şeyi ekleyeyim:

1. Türk antrenörlere(Avcı'dan Terim'e) duran toplarda alan savunması denen saçmalığı öğretenin Allah belasını versin. Duran toplarda alan savunması yaptığımızda ligde bile en kötü takımlara dahi vurduruyoruz topa.

2. Bu takımın frikikçisi Selçuk İnan'dır.

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | 2.Y | 3 Nisan

cok basit goller yedik

girdigimiz firsatlari degerlendiremedik

hakem 2 penaltimizi yedi

Bence maçın en iyisi Meloydu.. Hakem seni de Allaha havale ediyorum.. Şu an elime geçsen Çin işkencelerini sektirmeden uygulardım yeminle..

melo dany gerisi cok kötüydu malesef

selcuk ah biraz hizli oynayabilsen

Adamlar ligte barça ile antreman yapıyor biz kıçı kırık fenevle lig farkı var bi kere ondan kızmayın takıma ki bu akşam iyidi takım bence ama hatayı affetmeyen Rm ile oynuyorsun.

BG9DA6YCIAArGM7.jpg

NTVSPOR'da kıskanıyor, daha penaltıdan bahseden yok.

Mehmet demirkol bahsetti haksızlık yapmayalım

hakem i Allah a havale ediyorum

Maç hakkında konuşacak fazla birşey yok. 3 penaltımız verilmedi, attıkları 3. golden önceki hareketin faulle uzaktan alakası yok. Daha neyi konuşuyoruz?

Rakip Real olunca bunlar da konuşulmuyor o üzüyor beni. Nasıl olsa yenerlerdi ve yendiler diye.

Tarihi bir rezilliğe kurban gittik.

Olsun be Aslanlarımıza buraya kadar geldikleri içinde teşekkürler. Bugün yenildik ama asla mahkum oynamadık. Taktik hataları yapmasaydık. İlerde tek forvetle oynasaydık eleyebilebilirdik. Bugün madritin ne kadar balon bi takım olduğunuda gördük ilk gelen takım madriti öper.

Son sözde kansız mesuta gelsin. Allah belanı versin Türklerle olan maçlarda bi tarafını yırttığın için şerefsiz it.

ne kadar saçma bir yorum

Türklerle oynuyorum diye kötü mü oynayayım diyecektii Mesut, var mı böyle bir mantık.

Kendimi bi şekilde deşarj etmem lazım yoksa patlayacam.Bu anasını bellediğim hakemi resmen katletti.Bu Norveç,İsveç,Danimarka ülkelerinin bize ne kastları var anlamıyorum.Analarının bacılarının ........ Ya sabır.

tarihsel hatta kökensel bir eziklikleri var halil o kesimin.

Tarihe girmim ama o hakemin yedi sülalesine girsin o düdük

Eğer adaletli bir yönetim olsaydı en azından 1 farklı biterdi maç. Kimse hikaye anlatmasın. Helal olsun bu takıma.

Bu takımın Frikikçisi Selçuk İnan'dır..

Anlaşılan bu ligde penaltı kuralı yok!

Real'e bu penaltılar verilmeseydi Avrupa ayağa kalkardı.

Şurası çok net bu takımdaki çoğu futbolcu bizim kadar istemiyor.O hırsı ben taraftar olarak göremiyorum.

Ulan bu kaçıncı soruyorum ilk önce başımızdaki yöneticilere.Ulan avrupada her maç katlediliyoruz ulan.Yeter yemin ederim yeter.

Burağın ayağına basılmış yüzündeki ifadeye bak.Ulan insan biraz agresif olur.bağırır çağırır ulan.

Ulan melodan başka kimse görmüyor mu bunu.Ondan başka kimse yok çıldırıcam ulan.

ulan cüneyt çakır manchester maçında kırmızı kartı çıkartmasaydın şu an manchester'a karşı oynuyor olurduk

hakemlerden biraz torpilli real madrid

ne yazıkki bugün gol atamamamızın sebebi sneijder ve burağın çok kötü olmasıydı. burak dolaşan pas oyununa katılan görüntü çizmişti son 2-3 maçtır ama bugün yine 3-4 ay önceki burağa dönüş yaptı, maç boyunca stoperlerin yanında top bekledi katkısı sıfırdı. hakem tam bi tetikçiydi bu arada.

son sansimiz: real rehavete girecek maci garantiledik diye.. taraftarimizin destegi ile evimizde full ofans..

Geri
Üst Alt