ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Bende Melo´yu cok begendim gercekten. O seviyede oynadi Melo da.

Drogba da iyiydi ama bu sefer o üclüyü kuramadilar sahada. Kopukluk vardi. Burak sindi maalesef.

Arena´da 2-1 yeneriz ama Madrid´i.

Bu tecrübe gösterdi ki tecrübesiz bir takımız defans olarak. Ama RM adından korkmadan cesurca futbol - FUTBOL - oynadıkları için teşekkürler takımıma. Melo, Selçuk süperdiniz. Hakem yatacak yerin yok, RM'nin sana ihtiyacı hiç yok. İşgüzar herif...

Olsun 1 senede 1 şampiyonluk+çeyrek final az mı ?

Rovanşta sahada Elmander ve Sabri'yi görmek istiyorum.

Oyun içinde tebrikler. Böyle olmamalıydı içim parçalandı resmen ama kaderde buda varmış.

ılık beyi dışarı alın bi zahmet

sabriyi sol bek de denesek en azında hız anlamında bize bi avantaj sağlayabilirmiydi acaba. riera ve balta çok ağır kalıyor orda

sonuçta real madrid kalite kazandı

sabriyi sol bek de denesek en azında hız anlamında bize bi avantaj sağlayabilirmiydi acaba. riera ve balta çok ağır kalıyor orda

orada denedik tamamen rezillere oynadi bosver en iisi

forumu ılıklar basmış

fenerliler demek böyle tur atlıyormuş ılık bey tüyoyu verdi :D

10027_540201276031644_537058666_n.jpg

Realliler Nani haketmisti diyordu, bu ne lan o zaman

valla ben mutsuz değilim..bu turu geçmek zordu kötüde değildik...bundan sonra lige odaklanmalıyız...ne olursa olsun şampiyon olmalıyı...

Kağıt üzerinde beklendiği gibi bir maç oldu aslında. Real Madrid evinde 3 gol ortalamayla oynayan bir takım şampiyonlar liginde. Dünyanın en iyi hücum hattına sahip takımı olduğunu unutmayalım. O kadar da kötü değildik ama hic kacırmadılar malesef.

Ben gol atarız diye bekliyordum, pozisyonlarda bulduk, ama olmadı. Sağlık olsun , ayaklarına sağlık. Lige sarılmalı ve şampiyonluğu alıp seneye tekrar dönmeliyiz Şampiyonlar Ligi'ne daha güclü olarak.

Eboue hücumda çok iyi, defanstada gayet iyi işler yaptı.

Dany defansta oldukça başarılıydı. Açıkçası ben böyle bir performans beklemiyordum kendisinden.

Semih'te bir numara yoktu.

Riera'ya ise kızamıyorum. Çünkü adam solbek değil. Real'de bunu çök iyi kullandı.

Burak vasatın altında oynadı. Kendibi hareketli oyun konusunda geliştirmesi lazım. Yani drogba gibi geri gelip, kanatlara kaçması lazım zaman zaman.

Selçuk maçın en iyilerinden biriydi. Sahanın hemen hemen heryerinde oynadı.

Hamit çok top kaybetti ama zaman zaman iyi işler çıkardı.

Sınayder sahada hiç yoktu. Açıkçası kendisinden böyle bir performans beklemiyordum.

Drogba bence gayet iyi oynadı. Geriye gelip top aldı, defansa yardım etti, kanatalara kaçtı ama olmayınca olmuyor işte.

Muslera'da 3 gol yemesine rağmen gayet iyi iş çıkardı. Skorun daha da açılmasını engelleyici müdahaleleri oldu.

Kısacası takım fena oynamadı ama real'den çok korktu bunu aşırı belli etti bazı futbolcular. Artı hakeminde bayağı bir katkısı vardı.

Geri
Üst Alt