ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Umarım lig de bu sistemi bozmaz şimdi tutar saçma sapan değişiklikler yapmaz..

Gelde Cüneyt'e kızma :D

Şimddi pek şerefli UEFA'ya bir sorum var...

3 final adayı Bayern,Real ve Barca'nın birbiriyle eşleşmemesi.. Ve ilk maçlarında kendileri lehine bariz skoru etkileyen hatalar yapılması tesadüf mü?

Barca milan ve psg maçlarında katledildi.

Real dünyanın en iyi iki takımından biri zaten ben sadece Manu deplasman maçındaki mücadeleyi görmek isterdim.

oylede, ama sanki real de bilerek agirdan aldi, yani real real gibi degildi, daha tempolu oynasalardi herhalde tarihi fark olurdu, onlarda 3-0 dan sonra daha oynamadilar

Yok öyle birsey, Real 3-0 dan sonra degil, 90 dk boyunca tempo yapmadi, 0-0 da bile tempo yapmadi yapamadi.

Ve birde sen Eboue'ye neden kötü diyorsun bilmiyorum, Eboue cok iyi oynadi.

Bu Real bu sene böyle, ama yari final elenir zaten, bi numaralari yok...

yav koyun gitsin reale lige dönelim şampiyonluk önemli seneye eşleşirsek alırız aklını bu ispanyolların

oylede, ama sanki real de bilerek agirdan aldi, yani real real gibi degildi, daha tempolu oynasalardi herhalde tarihi fark olurdu, onlarda 3-0 dan sonra daha oynamadilar

Aynen bana da böyle geldi.

Ya insan 3 gol yediğine üzülmüyo 3 gollük bi futbolu yok realin ona kahroluyorum Burakda sağolsun kucağından inmedi rakip defansın insan bi çapraz koşu yapar bi al ver yapar ruh gibiydi bugün.

real iyiydi hakkını vermek lazım. 1 gol atacagız diye 5-6 bile olabilirdi. 2.inci maça 5-3-2 diyip fazla gol yemeden bitirirsek iyidir. Dünya'nın en iyi 2 takımından biriyle karşılaştık.

3-0 dan fazla zorlamadılar düşüncesine bende katılıyorum.1-1 yapıp kızdırsaydık eminim 4-5 i bulurlardı. Zaten daha lig maçlarını rahat kazanamıyoruz,kaldıki bu R. M. Arada çok fark vardı, Cristiano Ronaldo gibi.

Yok öyle birsey, Real 3-0 dan sonra degil, 90 dk boyunca tempo yapmadi, 0-0 da bile tempo yapmadi yapamadi.

Ve birde sen Eboue'ye neden kötü diyorsun bilmiyorum, Eboue cok iyi oynadi.

Bu Real bu sene böyle, ama yari final elenir zaten, bi numaralari yok...

bence REal tam 100 % vermedi, onu sende soyluyorsun zaten, o yuzden final oynarlar ama kupayi alirlarmi bilemem

Real dünyanın en iyi iki takımından biri zaten ben sadece Manu deplasman maçındaki mücadeleyi görmek isterdim.

Nasıl yani mücadele şaka falan mı yapıyorsun ? Ya maçı izlemedin ya da istatistiklere bir göz at yeniden.

Oncelikle dogru konusun karsinizda akrabaniz yok siz benimle oyle konusamazsin. 2. size 1739629 tane ornek gosterebilirim. Birdahakine gozunuzle okuyun yorumlari.

bana dogru konuşun diyene bak. senin nerenle izledigin belli maçi. real bişey oynamamiş.:o karşisinda çemişgezekspor vardi çünkü.

1735629 örnegi göster bana be
kliyorum. hadi.

4.gol kaçtı diye Mourinho yerinden sıçradı.

bence REal tam 100 % vermedi, onu sende soyluyorsun zaten, o yuzden final oynarlar ama kupayi alirlarmi bilemem

Yahu Alper mac 0-0 ve Real neden 100% oynamasin. Bu Real bu sene cok formsuz, oynamadi degil oynayamadi. Final oynamazlar, elenirler.

Biz bu günkü ounla 100 puan farkla şampiyon oluruz. (Adil hakemlerle tabii bir de.) Nasıl hala kötü oynadık denebiliyor bu oyuna anlamıyorum ben. Ya o an stresten ben iyi gözlemleyemedim oyunu ya da takım kötü oynadı diyenler...

Yahu Alper mac 0-0 ve Real neden 100% oynamasin. Bu Real bu sene cok formsuz, oynamadi degil oynayamadi. Final oynamazlar, elenirler.

bana oyle geldi, cunku Real i hep izlerim boyle bu maci kolay aliriz havasi vardi onlarda, oylede oldu malesef

Geri
Üst Alt