ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

En önemli mesaj suydu:

Galatasaray abartilan, balon bir takim degil. Gercekten dünyanin en iyi kulüpleriyle bas edebilecek bir takim.

Bu mesaji verdik ve görevimizi yaptik. Kazanacagimiz macta kaybetmek insana cok dokunuyor ama yapacak birsey yok artik.

Gruptan cikarsak, ki insallah cikacagiz, herkesle korkmadan mücadele edebilecegimizi de gösterdik.

Bu takim 1-2 kilit transferle cok büyük isler yapabilir bu sene. Bu sene yapabilir.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Yanlış yer. :)

ben gruptan cıkacagımıza inanıyorum ve oynanan futboluda cok ama cok begendim.kapanmaktansa,top sisirmektense 90+5 de bile pas yaparak gol aradık.yenilsekte ben bu futbolu seviyorum.korkmadan,usanmadan...Galatasarayımıza da bu yakısır !

Manu Cluj'u yenerse biz de Braga'yı yenersek, daha sonra biz Cluj'u yenip Manu Braga ile berabere kalırsa gruptan lider çıkarız.

9 puanla cıkarız

braga ile yapacağımız son maç herşey belli olur.fakat braga manu ile 2 maç arkaya arkaya oynucak.2 maçtan 1 puan alamazsa anca 3.lüğe oynarlar tabi bizde clujden 4 puan alırsak.

Bu takıma çok iyi bir solbek ve çok iyi bir forvet + melo'ya alternatif yeterli :yenieek:

Hesabi sonra yapariz. Ben hesap yapmiyorum. Evmizde arka arkaya oynayacagimiz Braga ve Cluj maclarindan 6 puan bekliyorum. Gerisi hikaye. Mutlaka kazanmaliyiz

Galatasaray 115 km kosmus dün. ManU 112 km

bence eksik olan forvet degil eksik olan kagawa tarzinda bir futbolcu

-----> Kaka :yenieek:

yok artık sol tarafı koridor olan bi takıma kaka gelse ne olacak yahu ? solbek + forvet+meloya alternatif yeterli :yenieek:

Manchester United'ın kaptanı Vidic, "Umut'u düşürdüğüm pozisyonun penaltı olduğunu düşünüyorum. Ama hakemin bunu görmesi çok zordu. Genel olarak maçı hak eden taraf bizdik"

yok artık sol tarafı koridor olan bi takıma kaka gelse ne olacak yahu ? solbek + forvet+meloya alternatif yeterli :yenieek:

ne alaka?

dün bizim takimda kaka olsaydi ve elmander yada burakin arkasinda oynasaydi klassik 10 nummara gibi bu macin sonucu cok farkli olurdu

ne alaka?

dün bizim takimda kaka olsaydi ve elmander yada burakin arkasinda oynasaydi klassik 10 nummara gibi bu macin sonucu cok farkli olurdu

kardeşim soldan sürekli pozisyon verdiğin sürece ne bekleyeceksin? bu takımıda olumsuz etkiler oyundaki düzenide

Kagawa nasıl bir futbolcudur arkadaş, fatih terimin dediği gibi daha önce ilgilenmişiz, alsaymışız uçurumuş bizi.

Osman tamburacı: Hakan Balta da dün gece iyiydi. Akıllı işler yaptı

Osman tamburacı:Yaygaraya katılmıyorum.Orası Avrupa, Türkiye değil. Kofti penaltı çalmazlar.Umut arkadan geliyor topa uzanarak ayak koyuyor, rakip farkında bile değil ve kasıtsız bir takılma oluyor. Belki darbe var ama yaygaraya gerek yok! Hakem kararı.Aydın da keza…

:Z3:

bu adam medyada sözde galatasaraylılığı ile tanınan saygıdeğer! şahıs

Hakeme ne dediysek senin içinde geçerli tamburacı

Osman tamburacı: Hakan Balta da dün gece iyiydi. Akıllı işler yaptı

Osman tamburacı:Yaygaraya katılmıyorum.Orası Avrupa, Türkiye değil. Kofti penaltı çalmazlar.Umut arkadan geliyor topa uzanarak ayak koyuyor, rakip farkında bile değil ve kasıtsız bir takılma oluyor. Belki darbe var ama yaygaraya gerek yok! Hakem kararı.Aydın da keza…

:Z3:

bu adam medyada sözde galatasaraylılığı ile tanınan saygıdeğer! şahıs

Hakeme ne dediysek senin içinde geçerli tamburacı

Hadi bu adam belli de Ahmet Çakır'ın yazısı tam fecaat. Nereleriyle izlemişlerse maçı artık.

A3LtRjECcAAqZe2.png

Galatasaray'lılar anlamışlardır;

Liver taraftarları.:)

https://twitter.com/AttackoftheKop/status/248521815180341248/photo/1

ne alaka?

Ne alaka be kardeşim? Adamlar senin zayıf noktanı bulmuşlar orada geliyorlar. etkili ataklarda yapıyorlar sen hala kaka alınsaydı böyle olmazdı diyorsun. Takımın öncelikli olarak sol bek'e ihtiyacı var. sonra olursa kaka.

Geri
Üst Alt