ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

kardeşim soldan sürekli pozisyon verdiğin sürece ne bekleyeceksin? bu takımıda olumsuz etkiler oyundaki düzenide

kardesim manu gibi bir takima karsi tabiki pozisyon vereceksin gol yada gollerde yiyeceksin

ama önemli olan seninde gol atabilmen

bunun icinde kaka tarzinda buldugu atan yada olmadik zamanda bir pasla pozisyon yaratabilen oyuncu lazim sampiyonlar ligi gibi üst düzey bir ligde :)

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Dış Basın yorumlarını nereden bulailiriz?

Osman tamburacı: Hakan Balta da dün gece iyiydi. Akıllı işler yaptı

Osman tamburacı:Yaygaraya katılmıyorum.Orası Avrupa, Türkiye değil. Kofti penaltı çalmazlar.Umut arkadan geliyor topa uzanarak ayak koyuyor, rakip farkında bile değil ve kasıtsız bir takılma oluyor. Belki darbe var ama yaygaraya gerek yok! Hakem kararı.Aydın da keza…

:Z3:

bu adam medyada sözde galatasaraylılığı ile tanınan saygıdeğer! şahıs

Hakeme ne dediysek senin içinde geçerli tamburacı

Malın öne gideni işte...Millet ne derse bakıyor sonra da tersini söylüyor...

Böylece farklı oluyor kendince...Zaten fırsat kolluyor terim düşmanı olduğu için..

2 gün kusar şimdi..

Osman tamburacı: Hakan Balta da dün gece iyiydi. Akıllı işler yaptı

Osman tamburacı:Yaygaraya katılmıyorum.Orası Avrupa, Türkiye değil. Kofti penaltı çalmazlar.Umut arkadan geliyor topa uzanarak ayak koyuyor, rakip farkında bile değil ve kasıtsız bir takılma oluyor. Belki darbe var ama yaygaraya gerek yok! Hakem kararı.Aydın da keza…

:Z3:

bu adam medyada sözde galatasaraylılığı ile tanınan saygıdeğer! şahıs

Hakeme ne dediysek senin içinde geçerli tamburacı

Fatih hocanın bıyıklarına küfrettiği adam değilmiydi bu :D

Manchester United´i ezdik diye istifaya cagirmamis mi Imparatoru bu biyigini begendigim Tamburaci´si?

Büyük haindir kendisi

229854_433677620001012_1631676578_n.jpg

Herşey ortada gençler.

kardesim manu gibi bir takima karsi tabiki pozisyon vereceksin gol yada gollerde yiyeceksin

ama önemli olan seninde gol atabilmen

bunun icinde kaka tarzinda buldugu atan yada olmadik zamanda bir pasla pozisyon yaratabilen oyuncu lazim sampiyonlar ligi gibi üst düzey bir ligde :)

fikrine saygı duyuyorum ama katılmadığımı belirteyim :)

Bıyığını sevdikim:) küçük kızlarla ilgilenmediği zamanlar fatih terime sarıyor

Hainin yanında Sapıkktırda

Muslera

Eboue-Dany-Semih-BOŞ

Selçuk-Melo

Hamit-Çolak-Amrabat

Burak

:ka21: bence denenmeli

tanburacı neyin kafasında..kofti demiş ..ne hu ya heryerde hakemlerden çekiyoruz

olabilir renktas :)

ha ben sol bek alinmasin demiyorum sol bek eksigimizi futbolun fsinden anlamiyanlar bile görüyor zaten

Adamlar bizim sol kanata gedik açtılar resmen.Birara sol kanatta hem Nani hemde Valencia'yı gördüm.Açığımızı çok iyi yakalamış adamlar.Full ordan yüklendiler.

dün gecenin özeti iyiki GALATASARAY lıyım.

hakem kötüydü...

ama bize biitirici forvet ve sol bek lazım..yönetim cimrilik yapmayıp alsaydı bunları çok farkı olurdu bu sene ..

terimide barosu oynatmaya başlamsı lazım..baros lazım olucak bize

hem bitirici hem yılmadan pres yapıcak biri .... olmalı bizim takımın sistemi pres pres pres.. önce oynatmama sonra takımı 2 ve 3 bölgeye yığma...

Muslera

Eboue-Dany-Semih-BOŞ

Selçuk-Melo

Hamit-Çolak-Amrabat

Burak

:ka21: bence denenmeli

Bende sana katılıyorum renkdaş, Fatih hoca danny'i solbek oynatsa cris'i de stoperde denese nasıl oluruz diyede düşünmedi değilim.

Gruptan cikarsak 2 transfer yapilir bence. Sol beke Carlinhos alinir gibime geliyor, cünkü devre arasinda alinacagi söyleniyordu.

Birde usta bir ayak transfer etmeliyiz. Kaka mi olur artik, baskasi mi olur bilmem.

Gruptan cikarsak hallederiz bunlari o gazla

nerede zapata franco aykut orkun

nerede muslera

nerede servet gökhan zan

nerede semih dany hatta ujfa

nerede bam

nerede selçuk melo! hamit

fatih terimi kıyaslayacak kimse bulamadım

son olarak nerede adnan polat nerede ünal aysal

Gruptan cikarsak 2 transfer yapilir bence. Sol beke Carlinhos alinir gibime geliyor, cünkü devre arasinda alinacagi söyleniyordu.

Birde usta bir ayak transfer etmeliyiz. Kaka mi olur artik, baskasi mi olur bilmem.

Gruptan cikarsak hallederiz bunlari o gazla

Gruptan çıkamazsak?

Seneye Eylül'e kadar bonservisiz olmayan BELEŞ adamlar kovalamaya devam ederiz. Son dakika golü Cris gibi 35 yaş üstü adamlara talim.

Seneye Hakan Balta yine 11 oynar bu takımda. Çünkü BELEŞ sol bek yok piyasada.

Gruptan çıkamazsak?

Seneye Eylül'e kadar bonservisiz olmayan BELEŞ adamlar kovalamaya devam ederiz. Son dakika golü Cris gibi 35 yaş üstü adamlara talim.

Seneye Hakan Balta yine 11 oynar bu takımda. Çünkü BELEŞ sol bek yok piyasada.

Ne alaka? Ligi niye yok sayıyorsun? Lige havlu attık sanki. Gruptan çıkamazsak yine Avrupa Ligi'ne gitme şansımız var. :o

Geri
Üst Alt