ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Gruptan çıkamazsak?

Seneye Eylül'e kadar bonservisiz olmayan BELEŞ adamlar kovalamaya devam ederiz. Son dakika golü Cris gibi 35 yaş üstü adamlara talim.

Seneye Hakan Balta yine 11 oynar bu takımda. Çünkü BELEŞ sol bek yok piyasada.

Son hamleyi yapamadi yönetim dogru, ancak fazla elestirmek de haksizlik olur.

Her istedigimizi yaptilar acikcasi bu sene. Son hamle haric.

Takimin gücü ortada. Gruptan cikmama ihtimalini düsünmek istemiyorum, düsünmüyorum.

Cikacagiz insallah

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Gruptan çıkamazsak?

Seneye Eylül'e kadar bonservisiz olmayan BELEŞ adamlar kovalamaya devam ederiz. Son dakika golü Cris gibi 35 yaş üstü adamlara talim.

Seneye Hakan Balta yine 11 oynar bu takımda. Çünkü BELEŞ sol bek yok piyasada.

Çıkamazsak çıkamayız ne olacak?

Sanki her sene gruptan çıkıyoruz. :D

Braga maçını kesinlikle almalıyız.

abiler takım iyi çatlak sese gerek yok

Braga maçı çok zor geçecek, eğer yenersek çıkarız, diğer ihtimaller kötü.

Deplasmanda 2puan icerde 9 puan bizi rahat cıkarır.

Savunmak zorunda hissediyorsunuz kendinizi yönetime karşı.

Geçen sene ile şimdiki borca devamında iki sezonda transfere harcanan bütçeye ve zamanında ödenen paralara bak...

Fatih Terim'in istedikleri alınmış mı alınmamış mı..Kusura bakma hepsi alındı..Alınan isimlere rağmen burada yönetimi eleştirirsen buna dur diyen çok olur..

Gururluyuz, başımız dik yürümeye devam ediyoruz. Teşekkürler Terim. Artık bu maçı rafa kaldırıp önümüzdeki maçlara odaklanmamız lazım.

Braga maçı çok zor geçecek, eğer yenersek çıkarız, diğer ihtimaller kötü.

Mutlaka kazanmamiz gerektigi icin biraz stresli olacak kesinlikle. Ama baskimiza dayanamazlar bence.

Braga 'yada Cluj 'a da kendi evimizde puan kaybetmememiz lazım.. Yoksa bi anda çok zora da girerebilir gruptan çıkmak...

Semih ve Dany'nin uyumu mükemmeldi, sanki ilk CL maçları değil 40 yıldır oynuyorlar... Cris formayı zor kapar bence.

Muslera'nın da kesin talipleri artacak bu maçtan sonra.

Selçuk ligdeki gibi etkili olamadı, ama bu da normal. Çünkü rakibin öyle bir ortasahası var ki onlara basmaktan düzgün top kullanamadı.

Melo hala tam hazır değil.

Hamit geldiğinden beri en iyi maçını oynadı, artık takıma uyum sağladığı gözüküyor.

Amrabat hareketliydi yine ama defansif olarak yetersiz kaldı. Yine bu da normal, çünkü 4-4-2'yi bile burada öğrenmeye başlayan bir oyuncudan bahsediyoruz. Zamanla bu tip maçlar için de hazır hale gelir.

Umut sakatlanmasa Burak daha iyi bir oyun sergilerdi, orada presçi bir adamın eksikliğini yaşadık. Elmander de etkisizdi.

Emre Çolak-Aydın sonradan oyuna girip elinden geleni yapmaya çalıştılar, özellikle Emre'nin pasları yine çok iyiydi.

Eboue defansif açıdan kusursuza yakındı, sakatlığına rağmen çıkışları yapmaya çalıştı.

Maçın en kötüsü ise yine Hakan'dı maalesef. Bu takımın en zayıf halkası...

Sonuç olarak hakem faciasına rağmen, Fatih hoca'nın dediği gibi saygı duyulacak cesur bir futbol oynadık. Bu ciddiyetle devam edersek gruptan çıkarız.

2TPHS.jpg

Biraz önce Berbatovla konuştum. Sezai, Londradayım, araba kullanıyorum bizim burda Bulgar marketine taze keçi peyniri ile lukanka geliyor, onları alıp eve döneceğim dedi. Dünkü maçı seyrettin mi dedim. Seyrettim Galatasaray iyi oynadı dedi. Söyle dün bizde olsaydın maç kaç kaç biterdi diye sordum. Sezai sana alçakgönüllülük falan yapmam, açık konuşurum ben olsaydım en az 2 gol atardım dün akşam dedi. Burakı nasıl buldun diye sorudum. Burak oyuncu tipi olarak çok iyi ama büyük maç tecrübesi eksik gibi geldi bana, genel olarak Galatasaray iyi bir takim kurmuş dedi. Dimitar, yorumun için sağol dedim, iyi günler diledim.

2TPHS.jpg

Biraz önce Berbatovla konuştum. Sezai, Londradayım, araba kullanıyorum bizim burda Bulgar marketine taze keçi peyniri ile lukanka geliyor, onları alıp eve döneceğim dedi. Dünkü maçı seyrettin mi dedim. Seyrettim Galatasaray iyi oynadı dedi. Söyle dün bizde olsaydın maç kaç kaç biterdi diye sordum. Sezai sana alçakgönüllülük falan yapmam, açık konuşurum ben olsaydım en az 2 gol atardım dün akşam dedi. Burakı nasıl buldun diye sorudum. Burak oyuncu tipi olarak çok iyi ama büyük maç tecrübesi eksik gibi geldi bana, genel olarak Galatasaray iyi bir takim kurmuş dedi. Dimitar, yorumun için sağol dedim, iyi günler diledim.

ahanda gelmiş... nerlerdesin sen sazei :asd:

2TPHS.jpg

özlettin kendini renktas!

Deniz transfer dönemi geyik yapacak konu oluyor artık lig başladı, forumu maçlarda takip ediyorum, aralarda telefon görüşmeleri yaparım :)

Hadi gerçeği söyle baban telefon faturası yüzünden işkence etti yeni çıktın morg dan pardon hastahaneden :)

Takımımızdaki tüm futbolcularımızın oynadığı şampiyonlar ligi maçı sayısı,Scholes'un oynadığı şampiyonlar ligi maçı sayısından daha az.Yıllardır Galatasaray'da top oynayan Hakan Balta elemeleri saymazsak eğer dün ilk maçına çıktı.Bu tecrübesizliğe rağmen dün maçın belirli bölümlerinde çatır çatır top oynayan bir Galatasaray vardı.Tecrübesizlik dünkü yenilgimizin sebebi olmadı esasında.Takım savunmasını kötü yaptığımız için ataklarımız da kötü oldu.Hakem meselesine girmek dahi istemiyorum daha 1. dakikada penaltımızı verseydi maç kim bilir hangi noktaya gelecekti.Rakip çok zeki futbolculardan kurulu,baktılar Hakan Balta sağ ayağıyla pas atamıyor karşısına geçen adam sadece solunu kapattı ve Hakan her pasını geriye doğru atmak zorunda kaldı,baktılar Amrabat defansa gelmiyor isimleri Nani-Evra kadar sükse yapmayan ama orayı otoban yapan bir Valencia-Rafael ikilisi çıktı karşımıza.5 kişi ile pres yapıyoruz ki ciddi anlamda pres yapıyoruz yani Türkiye'de yaptığımız zaman dayanabilen takım olmuyor fakat adamlar top daha ayağına gelmeden topu tek pas ile nereye atacağına karar vermiş olduğundan çok rahat aştılar presimizi.Takım savunmamız kötüydü ve bu hücümumuza yansıdı.Set olarak yaptığımız tek hücum Selçuk'un girmeyen kafası.Karşımızda maçın başlama düdüğünden bitiş düdüğüne kadar maçtan kopmayan bir takım vardı fakat biz öyle değildik.Öncelikle bunu bir kere aşmamız gerekiyor.Emre Çolak ciddi manada iyi bir pasla Burak'ı pozisyona sokuyor,Burak kaleyi alır almaz topa vuruyor ve kaleci kurtarıyor.Şimdi olayın bu aşamasında bir problem yok sonuçta pozisyon bu kaçabilir fakat pozisyonu detaylı irdelersek eğer Emre topu ayağından çıkardığı anda temposunu azaltıyor halbuki azaltmasa dönen topu boş kaleye yuvarlayacaktı Emre veya top önüne sektiğinde birazcık sakin kalsa topu yerden kaleye yollasa goldü o pozisyon çünkü bu tarz pozisyonlarda kalecilerin ilk kapattıkları sağ ve sol doksanlar oluyor.Şimdi sıra geldi Burak'a,Burak topu alıyor vuruyor kaleci kurtarıyor.O pozisyonda Burak'a dikkat eden var mı bilmiyorum ama topu vurduğu anda elleriyle kafasını sardı ve koptu pozisyondan,sırtını döndü kaleye.Bunları aşmamız gerekiyor artık.Takım savunması demişken bunu iyi yapamıyoruz şuan ve bunun nedeni üç ay tatil yaptıktan sonra alınan Melo,oynadığımız sistemin farkında olmayan ve bol bol defansa yardıma gelmesi gereken Amrabat.Melo kötü olunca Selçuk o açıkları kapatmak zorunda kaldı asıl yapması gerekeni yapamayıp kesici rol üstlendi.Amrabat ise Hakan'ı çok yalnız bıraktı o kanatta.Hamit dünkü maçın kaderini belirleyen futbolcularımızdan birisiydi o olmasa 2-0,3-0 bitebilirdi maç.Takımı çok iyi toparladı.Selçuk'a yaptığı orta ise Emre Çolak'a,Amrabat'a,Aydın'a ders olarak okutulması gereken bir ortaydı.Takım arkadaşının iki kaşının ortasına sert orta.Yoksa havadan süzüle süzüle gelen topa Vidic olsun,Terry olsun,Kompany olsun kafa vurdurtmaz sana.İyi yoldayız Melo'nun fizik seviyesi artınca,Amrabat oynadığımız sistemi benimseyince,Hamit'in dünkü futbolunu eh idare eder işte sayabildiğimiz düzeye gelince çok daha can yakan bir takım olacağız.Muslera,Semih ve Dany için söyleyebileceğim ise biz bu üç adama bu yaşlarında sahip olduğumuz için çok ama çok şanslıyız.Keşke Ujfalusi sakatlanmasaydı da şu sol bek transferimizi yapabilseydik keşke.

Geri
Üst Alt