ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Burak oynarsa kesin gol atarız, savunma arkasına rahat oyuncu kaçırırız bu defansa ben Amrabat'ın ilk 11'de başlamyacağını düşünüyorum tahmini 11'im

--------------------------------------Muslera----------------------------------

Eboue-------------------Semih---------------------Cris------------------Hakan

---------------------------------------Melo------------------------------------

---------------Hamit------------------Selçuk-------------Emre-----------------

-------------------------Umut--------------------Burak------------------------

Maçın 2. yarısında duruma göre Amrabat, Aydın, Elmander girerler.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Cris: Manchester United´la oynuyorsaniz, minimum hata yapmak zorundasiniz

Çift forvete devam!!!

Güzel programdi. Terim, Hamit, Eboue, Umut ve Cris konustu.

Konsantre olduklari belli.

Hamit öyle bir anlatti ki, tirstim birden :D "Öyle bir baski yaptilar ki ilk devre, birden 3-0 geriye düstük" dedi :D

Bayern München macindan bahsediyor

Güzel programdi. Terim, Hamit, Eboue, Umut ve Cris konustu.

Konsantre olduklari belli.

Hamit öyle bir anlatti ki, tirstim birden :D "Öyle bir baski yaptilar ki ilk devre, birden 3-0 geriye düstük" dedi :D

Bayern München macindan bahsediyor

Tekrarı 18.00'da GSTV'deymiş, kaçıranlar için hatırlatalım.

Emre'yi kesinlikle oynatmam, adamın çok mücadele ediyorum, bak nasıl pres yapıyorum gazıyla ceza sahası çevresinde yaptığı gereksiz faullerden çok sayıda gol yedik. Ayrıca Amrabat forma girmiş durumda, elinden geldiğince defansa da yardım ediyor.

Umarım bir tarih daha yazarız. Tarih diyorum çünkü 10 yıldır Avrupa'da yokuz doğru düzgün. Yoksa 2000li yıllarda ManU deplasmanı tarih yazılacak maç değil, ciddi bir derbi deplasmanı havasında geçerdi.

Bu arada başka bir konuda da sordum ama cevap gelmedi. UEFA.com'da para ödeyip maçı canlı seyredebiliyor muyuz? Edebiliyorsak ne kadar?

Emre'yi kesinlikle oynatmam, adamın çok mücadele ediyorum, bak nasıl pres yapıyorum gazıyla ceza sahası çevresinde yaptığı gereksiz faullerden çok sayıda gol yedik. Ayrıca Amrabat forma girmiş durumda, elinden geldiğince defansa da yardım ediyor.

Umarım bir tarih daha yazarız. Tarih diyorum çünkü 10 yıldır Avrupa'da yokuz doğru düzgün. Yoksa 2000li yıllarda ManU deplasmanı tarih yazılacak maç değil, ciddi bir derbi deplasmanı havasında geçerdi.

Bu arada başka bir konuda da sordum ama cevap gelmedi. UEFA.com'da para ödeyip maçı canlı seyredebiliyor muyuz? Edebiliyorsak ne kadar?

:tiphat: + o gereksiz dönüşlerini yapıp kaptıracağı toplar... Amrabat iyidir.

Emre bu maç bize lazım kapalı defansa karşı oynamıyoruz Burak Umut gibi 2 tane sprinter var önene pası Amrabat, Hamit, Melo mu atıcak ? Bu maçın hücum anlamında kritik oyuncuları Selçuk, Emre atıcağı paslar, Umut ve Burak'ın savunma arkasına atıcağı koşulardır, Amrabat, Hamit'in yerine oynarsa oynasın ama bu maç bize Emre lazım.

Valla tirstim birden :D Dayayin 5 orta saha oyuncusu

Geçen sene UEFA.com'dan satın alınabiliyordu ve yanlış hatırlamıyorsam her maç 5 euro idi. Bu sene de maç fiyatları aşağı yukarı bu civarı olur ama yerel takım maçları için kısıtlama yapacaklar mı bilmiyorum.

manchester united çok önemli transferler yaptı. robin van persie olsun shinji kagawa olsun. shinji kagawa ile geçen sene bizimde çok ilgilendiğimiz bir gerçek.

FATİH TERİM

GS tv - old trafford yolu

Neden korkalım ki favori onlar ancak kazanırsak başarı yalanmı

Tabiki büyük basari. Saka yapiyorum. Hamit öyle bir anlatti ki, tirsmamak mümkün degildi :D

Ama bende sistemi degistirmeyecegimizi düsünüyorum. Oynayacagiz. Sonucunu da görecegiz.

Hayirlisi artik

:tiphat: + o gereksiz dönüşlerini yapıp kaptıracağı toplar... Amrabat iyidir.

Emre çok top kaybı yapan bir oyuncu değil.. Aksine topu iyi saklıyan, dağıtan ve iyi pres yapan bir oyuncu.. Hoca bu maçta Emre 'yi tercih ederse hiç şaşırmam...

Emre bu maç bize lazım kapalı defansa karşı oynamıyoruz Burak Umut gibi 2 tane sprinter var önene pası Amrabat, Hamit, Melo mu atıcak ? Bu maçın hücum anlamında kritik oyuncuları Selçuk, Emre atıcağı paslar, Umut ve Burak'ın savunma arkasına atıcağı koşulardır, Amrabat, Hamit'in yerine oynarsa oynasın ama bu maç bize Emre lazım.

Katılmıyorum, Antalyaspor maçında Selçuk-Melo hatta Semih bile çok iyi paslar attılar Burak-Umut ikilisine. Defansif kanat opsiyonunu Hamit ile kullanmayı tercih ederim. Emre kanat oyuncusu değil bu kadar basit, kanatta yapması gereken hemen hiçbirşeyi yapamıyor. Yaptığı işlerin işe yaraması için ya Selçuk, ya da Melo'yu kesmemiz lazım. O da mümkün olmadığına göre, yapacak birşey yok. Ha Terim senin gibi seçim yapabilir, ama bu geçen sene 10 maç ısrar ettiği Sabri'yi sağ kanat ya da sağ orta saha oynatmak kadar yanlış olacaktır bence.

1-1 bitcek ( bence )

Emre çok top kaybı yapan bir oyuncu değil.. Aksine topu iyi saklıyan, dağıtan ve iyi pres yapan bir oyuncu.. Hoca bu maçta Emre 'yi tercih ederse hiç şaşırmam...

Amrabat da kosuyor, pres yapiyor bize geldikten sonra. Amrabat dikine oynayan bir futbolcu. Bu önemli.

Emre top saklar, etrafinda döner, pas atar vs. Ama bu mac icin Amrabat´a ihtiyacimiz var.

Sadece kosarak, top saklayarak direnemeyiz onlara. Atak yapmaliyiz.

Bazi oyuncularimiz, onlari korkutmali

Beklenen maç geldi çattı...

Geri
Üst Alt