ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

MAnU'nun kanat etkinliği düşünüldüğünde biz de 4-5-1 oynayabiliriz. FAtih hoca 96-00 döneminde pek çok maçta bunu da denemişti.

--------------Muslera-----------

Eboue----Semih----Cris----Balta

Umut-Hamit-Melo-Selçuk-Amrabat

-------------Elmander-----------

Buradaki tek sorun Hamit sağ kanada da destek verebiliyorken, Selçuk'un öyle bir özelliğinin olmaması. Yani Manu'nun sol kanadını Eboue-Hamit-Umut-Semih ile etkisiz hale getirebiliriz ancak buna karşı sağ kanat akınlarında defansif yönü zayıf Amrabat, kanat defansı yapmayan Selçuk ve ağır Balta -Cris ikilisi kalıyor ki bence büyük bir handikap. Maçta Elmander'i bol bol orta sahamızın solunda pres yaparken görürsem pek şaşırmayacağım çünkü oraya koyacak başka adam yok.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Şimdi incelerken birşey dikkatimi çekti de Bizde Süper Kupa maçı dahil 5 maçta da forma şansı bulan 8 oyuncumuz var..

Muslera,Hakan B.,Eboue,Selçuk,Nordin Amrabat,Elmander,Umut,Aydın

Fatih Terim, Aydın için bayağı direniyor kazanmak için..

bence hoca orta sahayı kalabalık tutacak,ileride elmander veya umut tek forvet cıkarız,selcuk-engin-melo gibi bir 3'lü bekliyorum,sagda hamit,solda amrabat,bence böyle cıkarız

İki takım da 4-5-1 dizilişinde çıkarsa şaşırtıcı olmaz.

Aydın güven verse ben bu maçta onu oynatırdım. Hücumcularımız rakip savunmaya iyice gömülüyor.

Elmander-Umut geri gelmeleri sürekli koşmaları avantaj oluyor savunma yaparken ama bu kez de hızlı çıkamıyoruz. Tek güvendiğim isim Amrabat.

Top kontrolünü sağlayabilirsek dengede giden bir maç bile olabilir. O zaman ibre biraz daha bize doğru döner.

Duran toplar en büyük korkum. Saldırıp saldırıp sonra saçma bir korner, serbest vuruştan gol yersek yıkılırım.

ManU'nun geçen yıl attığı gollerin nerdeyse %30'u duran top organizasyonundan..

Son 35 saat ...

4 4 2 den vazgeçmek yok saldır galatasaray!

Ynt: ŞL12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart Spor

Kesin 1 gol duran toptan yeriz.

Karnıma ağrılar girmeye başladı bile..

takım birazdan mençıstıra ucuyor,azzz sonra....

Cevap: Ynt: ŞL12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Sma

Kesin 1 gol duran toptan yeriz.
30 metrelik defans bloğunda saçma sapan faul yapmamayı öğrenmesi lazım takımın.Madem duran topta zayıfız o zaman faul yapmayalım.

Yediğimiz duran top gollerinin %90 ı,sırtı dönük saçma sapan pozisyondaki adamlara yapılan fauller sonucu oldu.

Rüya gördüm, CL finalinde Manchester ile oynuyorduk, 1-0 yeniliyorduk sonra 2-2 oluyordu. Dakika 70 di. Bilinçaltıma bak :D

Benim bildiğim Fatih Terim anlayışından taviz vermez.. Ha Elmander'de Umut'ta orta saha gibi oynar zaten normalde öyle oynuyordu.. Şimdi daha çok geri gelirler o kadar..

Alışkın olduğumuz düzenden vazgeçmek intihar olur. Fatih hocanın böyle bir şey yapacağınıda sanmıyorum. Hoca hiç bir zaman korkak olmadı, bu maç için bildiğinden şaşmaz. Çıkacağız, bildiğimiz şekilde topumuzu oynayacağız, Manchester'a koyacağız ...

Ynt: ŞL 12/13 H Grbu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart Spor

30 metrelik defans bloğunda saçma sapan faul yapmamayı öğrenmesi lazım takımın.Madem duran topta zayıfız o zaman faul yapmayalım.

Yediğimiz duran top gollerinin %90 ı,sırtı dönük saçma sapan pozisyondaki adamlara yapılan fauller sonucu oldu.

Birde alan savunmasi yapiyoruz guyya. Ama 2 3 oyuncu bire bir savunma yapiyor.

Mesela Dany. Her pozisyonda adam adama kaliyor. Top arkasina dusuncede golu yiyoruz.

Forvette Umut - Elmander varken bizim bu maçtan puan çıkarmamız imkansız. Gol yicegimiz her türlü belli beşiktaştan bile 3 tane yedik Manchester'dan kaç yeriz Allah bilir. Umut ve Elmander kadar son vuruşlarda saç baş yolduran forvetler varken orda en fazla 2 veya 3 pozisyona girebilcez. Sonuç olarak onlarda atamıcak onları.

Biraz önce ManU forumlarına bir göz attım da :) Sırayla gideyim:

Sunny Jim:

Would like to see something like these for the up-coming games:

Fenerbache: :Z3:

DDG, Rafael, Vida, Evans, Baxter, Nani, Cleverley, Nanderson, Young (if he's fit), Welbeck, Hernandez

Liverpool

Either goalie, Rafael, Vida, Rio, Evra, Scholes, Carrick, Val, Nani, Kagawa, RVP

Bu arkadaş ismimizi öğrenecek ve 93 yılındaki abileri gibi bir daha unutmayacak.

Rowem:

Eboue
lol.gif

Lynk:

E)boue

İnşallah Eboue bunlara bir iki tane çakacak ve ifadeler şöyle olacak : Eboue :sad007:

Lynk:

Are the newbies being infested with retarded Turkish fans? I remember the summer of Carsi, jesus christ.

Eh madem Çarşı açılışı yapmış bize de beteri nasıl olurmuş göstermek kalıyor. Yalnız biraz bekleyecekler :lol:

Bu arada bizimkiler de boş durmuyor :)

"Manchester Manchester, I fuck your sister"

Açıkcası biraz daha yaratıcı şeyler beklerdim :D

Yalnız genelde adamlarda bir rahatlık var. Nasılsa yeneriz havasındalar. Maç başında bir iki tane atıp önemli oyuncuları yedekleyelim , Galatasaray 20 yıl önce iyi takımdı şimdi yeneriz v.s diyorlar.

Deplasman biraz zor ama kendi sahamızda bunlara bir ayar vermekte yarar var. :b5:

Maçı idman tv vermiyormuş. Proqram

Türksat uydusunda olan ve maçı veren başka bir kanal var mı ?

Biraz önce ManU forumlarına bir göz attım da :) Sırayla gideyim:

Bu arkadaş ismimizi öğrenecek ve 93 yılındaki abileri gibi bir daha unutmayacak.

İnşallah Eboue bunlara bir iki tane çakacak ve ifadeler şöyle olacak : Eboue :sad007:

Eh madem Çarşı açılışı yapmış bize de beteri nasıl olurmuş göstermek kalıyor. Yalnız biraz bekleyecekler :lol:

Bu arada bizimkiler de boş durmuyor :)

Açıkcası biraz daha yaratıcı şeyler beklerdim :D

Yalnız genelde adamlarda bir rahatlık var. Nasılsa yeneriz havasındalar. Maç başında bir iki tane atıp önemli oyuncuları yedekleyelim , Galatasaray 20 yıl önce iyi takımdı şimdi yeneriz v.s diyorlar.

Deplasman biraz zor ama kendi sahamızda bunlara bir ayar vermekte yarar var. :b5:

orada ebouenin neyini dalgaya almışlar pek çözemedim baktımda:)

Fatih Terim' in söyleyeceği sözleri tahmin edebiliyorum. Kaybedeceğiniz hiç bir şey yok, ama bu maçı alırsanız kazanacağınız çok şey var.

Geri
Üst Alt