ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

arkadaşlar maçı idman tv değil AZ tv verecek.ama az tv nin haftalık yayın akışı güncellenmedi daha bu korkutuyor beni.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

yine halısahada izlicez :sad007:

A3EATGACUAAvsbs.jpg

fatih hoca resmen manchester ı içmiş. gözlere dikkat uykusuz imparator :)

A3EATHTCAAE2ay8.jpg

uçaktan :D heyecan bastı valla :SS:

A3EB-yICEAAmDvV.jpg

A3EATGACUAAvsbs.jpg

fatih hoca resmen manchester ı içmiş. gözlere dikkat uykusuz imparator :)

Bu amcam tam bir Galatasaray aşığı ...Yazın transfer döneminde araştırmıştık kendisi doktor..

Aşağıdaki video da 53. saniyede ekranın sol tarafında :) maşallah her branşa yetişiyor doktorum civanım:)

[video=youtube;lpc4HOQfAcE]https://www.youtube.com/watch?v=lpc4HOQfAcE[/video]

Maçı alıp gelecegiz.

3 puanla dönersek, üst tur için müthiş bir olay olur. ManU sonraki maçlarında daha hırslı oynamak zorunda kalır ki bu da işimize gelir.

En kötü beraberlik olsun.

Avurpa seferi başlıyor. Ya Allah Bismillah. Umarım herşey istediğimiz gibi olur. Heyecan basmasaymış iyiymiş.

bu maç ne olur bilmiyorum ama manu'yu arena'da ki maçta tokatlayacağımıza eminim

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart Spor

Heyecan bastı. Çok özlemiştim Galatasarayimi Şampiyonlar liginde görmeyi. Yarın ALLAHin izniyle ilk defa stadda takımımızı bir sampiyonlar liginde destekleyeceğim. Umarım ayağım uğurlu gelir...

Abi neden Az TV falan bakıyosunuz? Dışarda izlenir bu maç ya linkler bi patlasa napıcaksınız? Hem ortam çok daha keyifli olur.

Bu kadar yıl aradan sonra ve eskiye nazaran iyi bir takımla (özellikle iyi bir ortasahayla) ve Fatih Terim'in önderliğinde tekrardan ŞL'de maç oynayacak olmak valla beni de çok heyecanlandırdı. Ben maçı bugün zannediyordum tarih aklımda yanlış kalmış. Demek bir gün daha heyecan yapacağım. Belki yenilebiliriz de ama ben nedense umutluyum. Öyle ilginç bir hisse sahibim; Rock V ya da Cinderella Man'deki gibi bir hava seziyorum. Filmleri izleyip konusunu hatırlayanlar ne demek istediğimi anlayabilirler. Haydi hayırlısı...

1993'teki kadrolara baktığımızda çok kalite farkı vardı...

şimdi ise o kadar fark yok gibi geliyor bana...

çok hızlı ve ters oynayan bir takım manu...

valencia, vpersie, chicarito... çok hızlı adamlar... özellikle wellbeck...

Arada 1980´lerdeki gibi ucuk bir fark varmis gibi yorum yapmaya gerek yok.

Diger takimlarimiz hic umrumda degil, ama Galatasaray´in kadrosu Avrupa capinda kaliteli bir kadro.

Muslera´yi, Melo´yu, Eboue´yi Manchester almis olsaydi, vay be ne kötü transfer dermiydik? Dogal karsilardik.

Amrabat gibi cok tehlikeli bir kontraatak futbolcumuz var, Burak da öyle.

Selcuk zaten dünyanin en iyi takimlarinda rahatlikla oynar.

Demem o ki, eskisi gibi arada cok ucuk farklar yok.

Bayern München nasil yenilebiliyorsa ManU´ya, bizde dogal olarak yenilebiliriz.

Ama kazanabiliriz de. O kadar da abartmaya gerek yok bu dübükleri. Bi Barca degil sonucta

D-smart 2008 öncesi üyeler izleyebiliyor mu biliyor musunuz?

D-smart 2008 öncesi üyeler izleyebiliyor mu biliyor musunuz?

izleyemiyor renktaş. bende 2007 üyesiyim. bu d smartın Allah belasını versin. verdikleri sözde de durmuyorlar. ilk aldığımız zaman aylık filan olmayacak,sadece decoder parası verilecek demişlerdi.üçkağıtçı yalancı bunlar.:mad:

Geri
Üst Alt