ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Bu maç tek forvet oynarsak bizim için kötü olur. Defanstan rahat çıkan manu dalga dalga üstümüze gelir. Defanslarına baskı yapmamız ve uzun top oynamalarını sağlamalıyız. Umut elmander başlamalı ve yormalı defanslarını. Adları vidic ve ferdinand olsada baskıyı yiyince uzun oynayacaklar. Ayrıca ferdi de eski hızında değil bunu kullanmalıyız. Burak o baskıyı yapmayacağı için sonradan girmeli ve aralara sarkmalı. Birde umarım sağ beklerinde rafael oynarda amrabatı rafael karşısında izleriz güzelce:yenieek: Ama valencia oynarsa bekte amrabat zorlanır.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Herkesin unuttuğu nokta bu işte Vidic ve Ferdinand oldukça ağır adamlar hem de fazlasıyla.

aynen.

nasıl h.balta hata orantısı yüksekse, onlarında refael var.

size küçük bir ayrıntı. nasıl bizim oyuncuların bazıları uyum sorunu çekiyorsa onlarda da daha yeni başladılar.

aslında bu anevtaj bu bizim için. sezona müthiş başlamadılar onlarda. ağırda gidiyor.

2 veya 3 maç unıted olsaydı. açıkcası korkardım. iyiki rooney yok.

cris veya semih zorlayacak adam tarzı rooneydir. yakın oynasan faul aldırır-uzak oynasan şu çıkarır.

van persie biraz daha top bekleyen cinsten. semih oynadı sırıtmadıda o kadar.

Muslera

Eboue-Semih-Dany-Balta

Hamit-Çolak-Melo-Selçuk-Amrabat

Burak​

Emir,

Engin'i koy Çolak'ı çıkart derim. Bize daha tecrübeli ve daha çabuk birileri lazım orada. Ciğer lazım. Pres yapacak adam lazım.

Aynen. O yüzden Burak diyorum zaten. Kafa toplarinda Elmander ve Umut´un da pek sansi yok onlara karsi. Bombos kalmadiklari sürece tabi. Ara paslar. Selcuk´un uzun toplari, Burak´in sprintleri diyorum ben. Baskiyi Umut yapsin. Ayrica Burak da kosar.

Burakla daha cok pozisyona girebiliriz evet ama şuda var. Burak oynadımı duran toplarda bir adam eksik oluyoruz savunmada. Ayrıca elmanderi yaptığı baskıyı yapmaz. Koşar diyoruz ama buragı biliyoruz pres için koşu olmaz o koşu. Bence elmander umut 11 başlamalı burak elmanderin yerine vidic ve ferdi yorulunca girmeli ozaman burak tam etkisini verebilir.

İlk defa bir rüyamı bu kadar net hatırlıyorum :

Hamit cok uzaktan süper 1 gol atıyor 1-0 öne geçiyoruz ilk yarı bitmeden.

Daha sonra 2-1 yapıyorlar büyük bir baskı kurup. Birini Rooney birini Van Persie atıyor.

Sonra Selcuk'un inanılmaz pasında Burak'ı düşürüyorlar kırmızı + penaltı oluyor . Selcuk 2-2 yapıyor penaltıdan.

Son dakikalarda Amrabat 3-2 yapıyor cıldırıyoruz.

Rüyası bile güzeldi ama rüya olduğunu anladığımda cok sinirlendim :)

Emir,

Engin'i koy Çolak'ı çıkart derim. Bize daha tecrübeli ve daha çabuk birileri lazım orada. Ciğer lazım. Pres yapacak adam lazım.

taktiksel olarak düşünce güzel ama, ben zannetmiyorum öyle başlayacağını.

hamit performansına göre ikinci yarı kor oraya.

ahhh hamit be biraz toparlansan en azından pas ve defansif anlamda görevini yapsan yeter benim için.

bence maçın hücüm anlamında kilit adamı amrabattır.

korner-kapılan toplarda-boş alana koşularda selçuk araya-melo uzun çapraz toplarda amrabat buluşturur ise 2-3 etkili atak yaparız. gerisi amkarbat kalmış :)

Çift forvetden ziyade tek uç forvet arkasında ara koşuları yapabilecek süpriz bir forvet fikri geliyor aklıma. Yani bileklerine hakim, top çalan aynı zaman da ortasaha da iş görecek biri Engin derim.

taktiksel olarak düşünce güzel ama, ben zannetmiyorum öyle başlayacağını.

hamit performansına göre ikinci yarı kor oraya.

ahhh hamit be biraz toparlansan en azından pas ve defansif anlamda görevini yapsan yeter benim için.

bence maçın hücüm anlamında kilit adamı amrabattır.

korner-kapılan toplarda-boş alana koşularda selçuk araya-melo uzun çapraz toplarda amrabat buluşturur ise 2-3 etkili atak yaparız. gerisi amkarbat kalmış :)

Hamit yerine çolak oynasa ebouenin onunde iyi olmazmı?

--------------------buraq--------------------

elmander---------------------------------umut

--------------amrabat----selçuk--------------

---------------------melo---------------------

hakn----------cris----------semih--------eboue

manc den korkan top olsun lan.

vidic ve ferdinand tecrübeli ama ağır oyuncular. bu durumda burak umut ve amrabatın performansları çok önemli. kesin gol atılır bu maçta. manchester ı bu kadar gözünüzde büyütmeyin derim. ne bir barça nede bir real. çıkıp sadece oyunumuzu oynayalım. 1 puan bile yeter bize.

Çift forvetden ziyade tek uç forvet arkasında ara koşuları yapabilecek süpriz bir forvet fikri geliyor aklıma. Yani bileklerine hakim, top çalan aynı zaman da ortasaha da iş görecek biri Engin derim.

engin oynasa idi, bende direk yazardım ama. oynamadığı ve kafa olarak hazır değil bence.

soldan amrabat-sağdan eboue bindirmeleri

iinci yarı hamit ve elmander i alır- engin ve burak sokar.

daha ofansif olarak dönmek için.

futbol bu işte. iyi başlarsın gol yersin- kötü başlarsın gol atarsın bir anda, tüm planlar değişir.

hücüm anlamında hızlı ve bek arkasında yani çapraz doğru oynamak gerekli. ağır defansların olsada göbekleri sağlam.

aklıma gelen birçok pozisyonumuzda bu iş yaptı. bek ve stoper arasında doğru. kanatlardan geriye çıkarmak gerekli..

heycan basmaya başladı :)

Hamit yerine çolak oynasa ebouenin onunde iyi olmazmı?

emre . türkiye liginde iç saha mçalarında etkili olabilir ama ben gözü kapalı hamit korum. (ceza almasaydı oynasaydı engin)

hamit geri dönüş maçıdır. sakinlik-tecrübe vs bu maçta gerekli. emre ç. çok heycanlı bu tarz maçlarda.

fatih hocanın kafasında ne var bilemem ama bu oyuncular bugunler için alındı.

hamit performansı iyi olursa sağdan çoşarız. amrabat kişisel olarak ta iyi olursa sol tarafı dengeleriz.

bu maç hamit gibi tecrübeye

amrabat gibi hız ve bireysel yeteneğe bakar..

İlk defa bir rüyamı bu kadar net hatırlıyorum :

Hamit cok uzaktan süper 1 gol atıyor 1-0 öne geçiyoruz ilk yarı bitmeden.

Daha sonra 2-1 yapıyorlar büyük bir baskı kurup. Birini Rooney birini Van Persie atıyor.

Sonra Selcuk'un inanılmaz pasında Burak'ı düşürüyorlar kırmızı + penaltı oluyor . Selcuk 2-2 yapıyor penaltıdan.

Son dakikalarda Amrabat 3-2 yapıyor cıldırıyoruz.

Rüyası bile güzeldi ama rüya olduğunu anladığımda cok sinirlendim :)

off ben okurken çıldırdım burda :D

emre . türkiye liginde iç saha mçalarında etkili olabilir ama ben gözü kapalı hamit korum. (ceza almasaydı oynasaydı engin)

hamit geri dönüş maçıdır. sakinlik-tecrübe vs bu maçta gerekli. emre ç. çok heycanlı bu tarz maçlarda.

fatih hocanın kafasında ne var bilemem ama bu oyuncular bugunler için alındı.

hamit performansı iyi olursa sağdan çoşarız. amrabat kişisel olarak ta iyi olursa sol tarafı dengeleriz.

bu maç hamit gibi tecrübeye

amrabat gibi hız ve bireysel yeteneğe bakar..

Bende tecrube açısından hamiti koyarım onu düşünmeye bile gerek yok ama şu var, hamit formsuz ve mutsuz cok net goruyoruz bunu. Ayrıca eboue ile iyi anlaşamıyor. Eboue bindirirken sağdan zamanında topu onla buluşturamıyor. Emre bu tip pozisyonlarda daha yararlı olabilir ve pas yuzdesi temposu hamite oranla daha yuksek yaratıcılığıda. Ama hamitinde tecrube ve eboue cıktığında onu yerini daha rahat kapayabilme artıları var. Bilemiyorum umarım hamit bizi yanıltmaz.

Tek forvet oynayıp nezaman etkili olduk? Tek forvet oynarsak direk 10 kişi gibi çıkmış oluruz maça.

Ferguson´un basin toplantisi ne zaman?

Fatih Terim'in basın toplantısı saat kaçta?

yarın ilk 11 de engin suprizi olabilir amrabatı yedeğe çekebilir fatih hoca! burak ve amrabatı 2. yarı alıp m.united savunmasının arkasına sızma planı yapabilir tıpkı bundan yıllar önce bir milan maçı vardı 2-1 kaybettimiz italyada sanırım okanla arif olabilir yedekti 2. yarı oyuna sokucaktım demişti sanırım buruno diye biri oynamıştı! o yuzden fatih terim nasıl bir 11 çıkaracağını kestirmek zor! suprizlere hazırlıklı olun

Fantezi aramayın arkadaşlar forvette hangi 2 linin oynayacağı dışında tüm kadromuz bellidir. Tek forvet falan diyenler gerçekten inanıyorlar mı FT'nin tek mac icin sisteminden vazgeçip oyunculara ben korkuyorum mesajı vereceğine

Geri
Üst Alt