ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

utanmadan takimi elestiriyosunuz,3 tane penalti var lan macta hangi futbolcumuzu elestiriyosunuz ayiptir lan

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

manu son maça kadar garantiler biz bunları o zaman arenada havada karada yeneriz.

melo daha hazır değil.ama hazır bi melo oynasaydı şu maçta...bu maçı kazanırdık çok net.3 direkten dönen top,verilmeyen 2 penaltı..tamamen şansızlık. ama bu gruptan çıkıcaz,bu manchesterıda burda yenicez:D

Penaltı verilmedi vs. vs. konuşmak istemiyorum,hakemi konuşmayı sevmiyorum çünkü.

Manchester United golü 7.dakikada attı,geri kalan 83 dakikada geri çekildi,1-0 a yattı,2-3 pozisyon verse de amacına ulaştı.Burak'ın karşı karşıya kaçırdığı pozisyondan sonra gol atmamız imkansızdı zaten.Muslera ise geldiğinden beri en iyi maçını oynadı bence.

Tebrikler Manchester United kısaca.

hakem bizi resmen dogradi iki tane net penaltimizi vermedi manu deplasmaninda iki penaltimiz güme giderse nasil yenelim bunlari yine de iyi oynadik

Onların da penaltısını vermedi hakem.

melo elmander neyse bahaneleri var denebilir ama şu balta oynadığı futbol neyse susmak lazım.

Bence hiçbirinin bahanesi olamaz, bu tarz maçlarda.

Hakan'ın kanadını otobana çevirdiler zaten. Melo Selçuk'un oyununu da bozdu. Elmander zaten evlere şenlik sadece koşmak için girmiş oyuna..

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | 2.Y | 19 Eylül |

lütfen alinti yapma mesajlarimi bu konuda, seninle anlasamaycagiz

burak ne yapmis, simdiye kadar elmander pres yapiyor diye daha iyi oluyordu, bugun burak yapti o presin 3 katini, elmander sahada yok, sen bana burka ne yapti diyorsun
birak bu isleri kafana takmissin sacma sapan seyler uzatip gidiyosun

aydın'ın pozisyon penaltı.melo 10 üzerinden 0.

Hakan Balta ne yapıyorsun ulan sen ? Bir orta , çalım , şut yok. E sen niye beksin o zaman diye sorarlar adama.

Herşey için teşekkürler Galatasaray. Bugünkü maçın hakkı kesinlikle mağlubiyet değildi. Direkler ve hakem galibiyetimizi engelledi. Neyse sağlık olsun, bu gruptan 2. olarak çıkarız.

Hamit çok iyiydi.

Melo-Dany-Hakan berbattı!

Takımın yarısı CL'de ilk kez oynuyor nerdeyse... Hala atıp tutanlar var... İnsaf yahu...

Yıllar sonra Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçımızı Manchester deplasmanında yapıyoruz ve dişe diş oynuyoruz, ezilmeden oynuyoruz. Bravo aslanlara. Gurur duydum yenilsek de, Hakan hariç.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | 2.Y | 19 Eylül |

Bir sus.Direkten dönen toplar,verilmeyen penaltılar varken ancak sallama imkanı geldiyse bir futbolcuya,bir saniye kaybetme aman.Bravo(!) sana.

hakemin il dakkada vermediği penaltılar direkten dönen toplar oynadığımız baskılı mükemmel oyuna mı laf etmişim de sus mus diyorsun sen kimsin de emir veriyorsun bana terbiyeli olun biraz

Kötü başladık ama aslanlar gibi oynadık. Gelecek maçlarda maç eksiği, tecrübe sorunu kalkınca rahatlarız.

Ali Sami Yen Hell'de ezeceğiz inşaAllah..

Böyle oynasınlar yeter ki, canları sağolsun. Nasip değilmiş, gurur duydum Galatasarayımla. Hakem konusuna girmek istemiyorum artık, girersem çıkamam.

bu ne biçim hakem anlamadım. en az 3 penaltı daha vardı maçta.

tahmin ettiğimden daha iyi oynadık. helal olsun futbolcularımıza. manu taraftarı yüreği ağzında maç izledi. bir de hakem faktörü vardı. kesinlikle maçın sonucuna etki etti. son olarak h. balta yerine iyi bir sol bek lazım.

Geri
Üst Alt