ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

İyi oynadık biz oynadık m.united kazandı futbolun adeleti yok :SS:

Bu hakemler 3.lig maçını bile yönetemez umutu katletti türk hakemleri daha iyi

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Hakeme yenildik resmen takim cok iyi ama sol bek ve forvet bolgesinde sikinti var sampiyonlar ligi kalitesinde yabanci forvetimiz yok. emre colak berbatti. Dany harikaydi. umuta yapilan kirmizi ve penalti idi yaziklar olsun emege yazik

Kondisyon olarak bizden çok yukardaydılar. Son yarım saatte enerjimiz kalmadı. Aslında oynadığımız her rakibi bu alanda ezdik ve maç sonlarında diri kaldık ama Premier Lig'de oynayan bir takıma karşı bunu yapmak çok zor elbette. Onlar çok farklı bir tempoda oynuyor ve bu alışkanlığın getirdiği yüksek kondisyonları var.

Bu maçta çok yorulduk. Hafta sonu oynayacağımız rakibin çok zorlu bir rakip olmaması (Akhisar) iyi oldu. Bir deplasman maçımız olsaydı puan kaybetme ihtimalimiz yüksek derdim ama içerde Akhisar'ı kolay geçerek bu maçın yorgunluğunu çok hissetmeyiz diye düşünüyorum.

hakem penaltimizi verse mac daha farkli olurdu

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Hakan balta varsa !! Defans mac basinda panik yaparsa cok zor !! Turk ligi degil hata affedilmiyor telafiside zorrer

fikstür iyi değil be arkadaş.. braga'nın ölüm-kalım maçı bizimle olacak , inşallah yeneriz..tarihini bilen varmı ne zaman maç

Cok cok yazik oldu, en azindan beraberlik olamliydi...

muslera çok kötü başladı, sadece gol değil boşalttığı bölge de önemli. Sürati bazı şeyleri örtüyor, çok önemli hamleler de yaptı ama sıkıntılı..

melo
çok kötü başladı, sadece gol değil boşalttığı bölge de önemli. Sürati bazı şeyleri örtüyor, çok önemli hamleler de yaptı ama sıkıntılı..

elmander
çok kötü başladı, sadece gol değil boşalttığı bölge de önemli. Sürati bazı şeyleri örtüyor, çok önemli hamleler de yaptı ama sıkıntılı..

eboue

hakan

amrabat

copy pste terk..

Ne muslerası ne bölge boşaltması yahu? Hangi maçı izlediniz siz?

Selçuk kendine gel artık be olum,bu ne halin?

Selçuk ve Melo bu maç biraz daha iyi olsalar bu maçtan 1puan kopartabilirdik.

sorun selcukta degil, selcuk cok defansif kalmak zorunda cl de.

turkiyede ordan bile topa tip, pozisyona sokabilir ama cl de arkadasini pozisyona sokmak hic kolay degil, hele hele selcuk bu kadar defansif oyniyorsa.

ttarenadaki cluj, braga maclarda birseyler yapabilir ama deplasmanlarda ve buyuk takimlara karsi hep böyle olur selcuk asagi yukari

arkdşlar bende beğenmedim dannyi amrabatı

ama hakem katletti bizi bu açık

Bu gecenin tek kötü oynayanı kesinlikle HAKEMdir......

Ben bizimkiler penaltı değildi demedim ki. Onlarınkini de vermedi sonuçta. Bizim alehimize çok arar verdi zaten, ben onu dememiştim.

dany bence iyi oynadi.sanki manu defansi hic hata yapmadi

Maçın özeti Galatasaray: Hücumda iyidi defans kötü

Manu:Hücumda çok iyidi defans kötü

Hakem:Berbattı..

Helal olsun lan. Valla helal olsun. Hakem sen bir serefsizsin. Sen tam bir topsun. Helal olsun. Hepinizle gurur duyuyorum

mancester tecrubeli takim oyunu oynadi.

La bi daha kimse bana Hakan Balta şöyle iyi defansif yönü böyle iyi demesin...Ve Melo resmen bidon..Adamı boşuna bidon seçmemişler...Yekta bin kat iyidir

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | 2.Y | 19 Eylül |

hakemin il dakkada vermediği penaltılar direkten dönen toplar oynadığımız baskılı mükemmel oyuna mı laf etmişim de sus mus diyorsun sen kimsin de emir veriyorsun bana terbiyeli olun biraz

Ozan bey,emir falan yok orda,en azından ben emir maksatlı söylemedim.Maçın bitişiyle birlikte ilk mesajınızın direkt "melonuzu sevin" diyerek ortaya kurban atarmışcasına olması.Her neyse uzatmak istemiyorum.Saygılar.

Geri
Üst Alt