ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

topla biraz hızlı oynamak lazım

mesela manulu futbolcular üçgen yaratıp savunma arkasına müthiş paslar atıyor.

geçen seneki tüm maçları izledim ibb(engin),bursa(baros) dısında pek yapamadık.tabi onlarınkine göre daha basit kalıyo ama en fazla bu kadar yapabiliyoruz.CL de en azından bunları yapmak lazım.yoksa gol mol atamayız.

bizim amrabat haric calim atip, pozisyon hazirlayacak adamimiz yok

bizim pozisyon bulabilmek icin mutlaka pas oyununda manu gibi ezbere oynayan, calisilmis ataklar yapmamiz lazim, baska türlü kilidi acamazsin, pozisyon bulamazsin kapanan takimlara karsi, cunku öyle birebir iyi olan, calimci adamlarimiz yok nerdeyse.

ya yuakrida dedigim gibi bulacaksin pozisyonalri bu kadroyla, yada ilerde baski yapip, kaptigin toplardan ...

cl ligde ama ilerde baski yapip, top kapmak ne kadar zor oldugunu bugun gördük, sen ölümüne top kovalarken adamlar 3 pasla kalenin dibine geliyor, pozisyon yakaliyor.

ligdeki takimlarimiz kaliteli olsun ki, avrupada basarili olalim derken iste bundan bahsediyorum.

ligde yolla topu havadan yada yerden rakip kaleye, pozisyon buluyorsun.

ligde rakip topla cikmaya calistigi anda bas ilerde, pozisyon buluyorsun.

avrupada bunlari yapamazsin iste, yaparsinda, kolay degil.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

elimizden geleni yaptık birde 3-5 metreden göremeyen hakemler olmasa.:sad007:

böyle bi ligde bunları oyunculara kazandırmak zor ama ligde bunları cokca denemeliyiz.mesela solda iken selcuk hakan paslaşsın amrabat koşsun boşa selcuk atsın ona.zor değil ama tabi bunları çalışarak öğrenmeli futbolcular.

harbi merak ediyorum fatih hoca böyle birşey çalıştırıyomu.

bizim amrabat haric calim atip, pozisyon hazirlayacak adamimiz yok

bizim pozisyon bulabilmek icin mutlaka pas oyununda manu gibi ezbere oynayan, calisilmis ataklar yapmamiz lazim, baska türlü kilidi acamazsin, pozisyon bulamazsin kapanan takimlara karsi, cunku öyle birebir iyi olan, calimci adamlarimiz yok nerdeyse.

ya yuakrida dedigim gibi bulacaksin pozisyonalri bu kadroyla, yada ilerde baski yapip, kaptigin toplardan ...

cl ligde ama ilerde baski yapip, top kapmak ne kadar zor oldugunu bugun gördük, sen ölümüne top kovalarken adamlar 3 pasla kalenin dibine geliyor, pozisyon yakaliyor.

ligdeki takimlarimiz kaliteli olsun ki, avrupada basarili olalim derken iste bundan bahsediyorum.

ligde yolla topu havadan yada yerden rakip kaleye, pozisyon buluyorsun.

ligde rakip topla cikmaya calistigi anda bas ilerde, pozisyon buluyorsun.

avrupada bunlari yapamazsin iste, yaparsinda, kolay degil.

böyle bi ligde bunları oyunculara kazandırmak zor ama ligde bunları cokca denemeliyiz.mesela solda iken selcuk hakan paslaşsın amrabat koşsun boşa selcuk atsın ona.zor değil ama tabi bunları çalışarak öğrenmeli futbolcular.

harbi merak ediyorum fatih hoca böyle birşey çalıştırıyomu.

manunun calistigini cok net gördük ama

3 kere ayni sey yaptilar, 2 kere net pozisyon oldu

Macın geniş özeti varmı beyler ?

Gary Neville: "Manchester United'ın 10 kişiyle defans yaptığını hayatımda hiç görmemiştim.Hem de Old Trafford'da görmek tam bir kabustu."

Bu dogrumu?

Gary Neville: "Manchester United'ın 10 kişiyle defans yaptığını hayatımda hiç görmemiştim.Hem de Old Trafford'da görmek tam bir kabustu."

Bu dogrumu?

Bir iki arkadaş ''alıntı'' yaptı ama ne kadar doğru bilmiyoruz.

İngiliz basınına neler düştü mactan sonra takip eden arkadaslar oldumu ne söylediler macla ve takımımızla alakalı

Takim sunu gosterdi ;

Kasarsak 1. Cikariz...

İngiliz basınına neler düştü mactan sonra takip eden arkadaslar oldumu ne söylediler macla ve takımımızla alakalı

Liverpool forumlarında, Old Trafford'da penaltı verilmediğini Galatasaraylılar da anlamıştır gibi açıklamar var.

Arsenal forumlarında Galatasaray müthiş takım gibisinden yorumlar.

ula melo hazır olaydı var ya alırdık biz bu maçı. ki onca şeye rağmen en kötü berabere biterdi bu maç.şansızlık işte.:)

Liverpool forumlarında, Old Trafford'da penaltı verilmediğini Galatasaraylılar da anlamıştır gibi açıklamar var.

Eyvallah hocam:tiphat:

Hep demişimdir ingilterenin fenerbahcesidir manu

o forumların linkini atsana ertgrul kardeş.

Ispanyol basinida ovdu ,direk ve hakem fergusonu kurtardi yaziyor

Ben Dany'ye güvendimi söylemisdi. Iyi mac cikarti kereta.. kolay degil Gaziantep'den Old Trafford'a... Mr Cool resmen

Dany soguk kanli, topu oyuna iyi sokiyor, ve cok cok hizli

26 yas ile, stoper bölgeye genc sayilir.

Bence Semih-Dany ikilisi bize uzun zaman keyif verir..

Geri
Üst Alt