Doğan Erginakın
Cezalı
- 16 Şubat 2009
- 22.923
- 0
- 1.396
Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |
bizim amrabat haric calim atip, pozisyon hazirlayacak adamimiz yok
bizim pozisyon bulabilmek icin mutlaka pas oyununda manu gibi ezbere oynayan, calisilmis ataklar yapmamiz lazim, baska türlü kilidi acamazsin, pozisyon bulamazsin kapanan takimlara karsi, cunku öyle birebir iyi olan, calimci adamlarimiz yok nerdeyse.
ya yuakrida dedigim gibi bulacaksin pozisyonalri bu kadroyla, yada ilerde baski yapip, kaptigin toplardan ...
cl ligde ama ilerde baski yapip, top kapmak ne kadar zor oldugunu bugun gördük, sen ölümüne top kovalarken adamlar 3 pasla kalenin dibine geliyor, pozisyon yakaliyor.
ligdeki takimlarimiz kaliteli olsun ki, avrupada basarili olalim derken iste bundan bahsediyorum.
ligde yolla topu havadan yada yerden rakip kaleye, pozisyon buluyorsun.
ligde rakip topla cikmaya calistigi anda bas ilerde, pozisyon buluyorsun.
avrupada bunlari yapamazsin iste, yaparsinda, kolay degil.
topla biraz hızlı oynamak lazım
mesela manulu futbolcular üçgen yaratıp savunma arkasına müthiş paslar atıyor.
geçen seneki tüm maçları izledim ibb(engin),bursa(baros) dısında pek yapamadık.tabi onlarınkine göre daha basit kalıyo ama en fazla bu kadar yapabiliyoruz.CL de en azından bunları yapmak lazım.yoksa gol mol atamayız.
bizim amrabat haric calim atip, pozisyon hazirlayacak adamimiz yok
bizim pozisyon bulabilmek icin mutlaka pas oyununda manu gibi ezbere oynayan, calisilmis ataklar yapmamiz lazim, baska türlü kilidi acamazsin, pozisyon bulamazsin kapanan takimlara karsi, cunku öyle birebir iyi olan, calimci adamlarimiz yok nerdeyse.
ya yuakrida dedigim gibi bulacaksin pozisyonalri bu kadroyla, yada ilerde baski yapip, kaptigin toplardan ...
cl ligde ama ilerde baski yapip, top kapmak ne kadar zor oldugunu bugun gördük, sen ölümüne top kovalarken adamlar 3 pasla kalenin dibine geliyor, pozisyon yakaliyor.
ligdeki takimlarimiz kaliteli olsun ki, avrupada basarili olalim derken iste bundan bahsediyorum.
ligde yolla topu havadan yada yerden rakip kaleye, pozisyon buluyorsun.
ligde rakip topla cikmaya calistigi anda bas ilerde, pozisyon buluyorsun.
avrupada bunlari yapamazsin iste, yaparsinda, kolay degil.