ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Geniş özetini izledim de hakemin şerefsizi de bizi buluyor arkadaş.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

medium_1081652.png
erpipo

#219.sep.2012 | 23:16Resultado no tan merecido para el Manchester, el Galatasaray mereció más, pero el Manchester United es asi..

Manchester U. - Galatasaray, Liga de Campeones en Marca.com barcalı arkadaş bile maç daha çok GSyın hakkıydı diyo...

Geniş özetini izledim de hakemin şerefsizi de bizi buluyor arkadaş.

A.madrid macında penaltımızı vermeyen serefsizle bu serefsizi hayatım boyunca unutmıcam her gun su icer gibi yemek yer gibi anasından giricem sülalesinden cıkıcam:happynew:

2 verilmeyen %100 penaltı, 3 tane direkten dönen top, 1 tane Emre ve Burak' ın yararlanamadığı %100 lük pozisyon.

bu istatistikleri Mersin İdman Yurdu'na karşı değil, M.United gibi bir takıma karşı kendi futbolumuza oynayarak elde ettiğimizi bazı konuk izleyicilere hatırlatmak istedim.

İnşallah Braga maçında bulduğumuz fırsatları iyi değerlendiririz.

medium_2466351.png
PAHAROOO

#1719.sep.2012 | 23:54El primer gol del Man U. no debió subir al marcador y si haber cobrado penalty y expulsión a Muslera y así jugar todo el partido con uno menos el conjunto otomano. Al conjunto turco tampoco le pitaron creo contabilizar que 3 penaltys a lo largo del encuentro. El Galatasaray es un serio aspirante a luchar por la segunda plaza del grupo. No entiendo como Wolfgang Stark sigue arbitrando en Europa, es malísimo y los jueces de área no sirven para nada.

bu arkadaş da Galatasaray ciddi bi rakip olduğunu gösterdi diyo ...verilmeyen penaltılar içinde hakemede avrupada hala nasıl hakemlik yapıyo diyo...

Bu takimin "Mimar oyunculari" Muslera,Eboue,Semih,Melo,Selcuk, Umut/Burak, gitmesze,

ve bunu üstüne iyi bi Sol bek, AMC, ve Üst düzey bi forvet alirsak, kimse tutamaz bizi :ayatollah:

Takim cok iyi bi yolda... dedim gibi, 2-3 ilk11 takviye ile, cok iyi bi takim olacaz.

Galatasaray bi "Kalkisa gecti" ... ve daha baslangicdayiz

Ezdik resmen. Bu futbolla Arenada çakarız bunlara diğerlerini düşünmüyorm bile.

Yahu bu hakan baltanın BALTA olduğunu görmedimi bu yöneticiler ? Hoca ? neden baltayla sezona başlandı . 4-5 milyon euroya iyi bi sol bek alırsın. Golcü almıyacanya yahu en iyisinin fiyatı ne sol bek olduktan sonra. 3 aya yakın tatil yapmış bir MELO'yu almamalıydık kim ne derse desin. tamamen taraftar istedği içn yapılmış bir transfer ilk haftadan beri kıçını kaldıramıyor adam.

Hamit ise geldğiniden beri en iyi maçını oynadı ama tatmin ettmi ? beklentileri yerine getirdimi ? bence HAYIR. yahu biz bu adamı karabükten , antepden almadık Madrid'ten aldık hemde Real olanından. eee bumudur yani ? Maç eksiği çok fazla . çok forumsuz.

En iyi transferimiz DAnny. Hepimizi şaşırttı helal olsun.

ve sen şampiyonlar liginde boy gösterceksen 2 posizyondan 1 ini gol yapabilcek bir Santrafor alacaksın . 10-12 posiznyona girip 2-3 tane gol atarsın Türkiye liginde ama ŞL de olmaz öle okadar posizyona sokmazlar seni. Bulduğunuda atacaksın .

3 nokta atışı yapmamız lazım . 1 sol bek 2 ofansif bir ortasaha forvet arkası yada sağ açık 3 sağlam bi santrafor.

Şampiyonlar liginde Jardel gibi bi adamın olucakki elini kolunu sallaya sallaya gruptan cıkasın cok acık gözüken 2 sey vardı Bir sol bek lazım takıma birde üst düzey forvet Umutu rotasyon topcusu diye düşünürken 1.forvetimiz oldu umut ya bu daha dün kazma kazma ulan gele gele umut gelmiş dedigimiz adam olmadıgında umut olsa böle olmaz moduna getirdi tamam evet inanılmaz performans verio mutlu edio bizide burda düşünülmesi gereken baska bi noktada var orayı kacırmamak lazım

A.madrid macında penaltımızı vermeyen serefsizle bu serefsizi hayatım boyunca unutmıcam her gun su icer gibi yemek yer gibi anasından giricem sülalesinden cıkıcam:happynew:

Benim liste daha kabarık, Ali Aydın olacak haysiyetsiz var mesela. Nasıl anlatayım; dünyadaki şerefsizler resmi geçit yapsa flamayı bayrağı falan ona verirler. Ama şöyle düşününce hakemin de iti uğursuzu bizi buluyor.

Geri
Üst Alt