ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
phoorkan - 19.09.2012 22:37[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

20.dk dan sonra kontrol tamamen gs´de. kızmayın ama adamların böyle cesur oynamasına imrendim ne diyim.. [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

valla ne yalan soyliyim bende:D

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Okay Karacan : ilk dakikalarda penaltınız verilmez, en önemli gol silahınız sakatlanır ve oyuncularınızın çoğundan mücadelenin genelinde istediğiniz performansı göremezseniz kazanmak da kolay olmuyor. Yine de daha çok gol pozisyonu bulan topu direklere takılan Galatasaray dün gece'yi geride kalan oyunlar da ne yapması gerektiğini öğrenerek ve bir Avrupa takımı olduğunu hatırlayarak ayrıldı.

Fatih Terim: Kaybetsede gurur duyacağımız bir takım yaratacağız. (Mayıs 2011)

imdi deilse ne zaman - Hakan NSAL - Hrriyet

afedersiniz ama bu mal ne diyor?

umutun bir sorunu oldugu icin zorunlu degisiklik olmadi mi umut-elmander degisikligi?

yanlisliktan dönmüs, ulan neyse..

hakan ünsalın yazıyı beğenmedim abi. herkes semih ve danyi beğendik derken o beğenmemiş. gözlük lazım ona. ya da futbola geri dönsün de bizim solbeki teslim edelim :asd:

hakan ünsalın yazıyı beğenmedim abi. herkes semih ve danyi beğendik derken o beğenmemiş. gözlük lazım ona. ya da futbola geri dönsün de bizim solbeki teslim edelim :asd:

yahu adam hoca umutu elmanderi oyuna sokabilmek icin, elmanderi ilk 11 de baslatmamak hataydi, ondan ynalistan dönmek icin almis diyor oyundan yoksa ben mi yanlis okudum

ne alaka, umutu cikartmak zorunda kaldigi icin aldi elmanderi..

yahu adam hoca umutu elmanderi oyuna sokabilmek icin, elmanderi ilk 11 de baslatmamak hataydi, ondan ynalistan dönmek icin almis diyor oyundan yoksa ben mi yanlis okudum

ne alaka, umutu cikartmak zorunda kaldigi icin aldi elmanderi..

Öyle diyor, ama benim gördügüm Umut bir ara sekiyordu, ve depar yapacagi yerde yürüdü, sakat diye oyundan alindi, neresiyle izlemisse Kücük Hakan.

Ben hala üzgünüm arkadas, resmen elimizden kacti, iki penalti, üc direk, 2 net pozisyon (Burak, Emre), bir Selcukluk Hamit'e yapilan faul. Yazik yani,

En azindan beraberlik olmaliydi, simdi sira Braga'da, onlar da puan almali, insallah Sami Yen'de yeneriz bunlari.

Ve baska birsey demek istiyorum, beni Ingilizlerin düsündügü etkilemez, ilgilendirmez, ben sevmem Ingilizleri, tarfatlarimizin ne kadar büyük oldugunu biliyorum, onlar bilmiyorlarsa, ve bugün ögrendilerse Sami Yen'deki macta daha iyi ögrenecekler, ne o Twitter'da video yollamak.

Bu gruptan cikmaliyiz, Braga ve Cluj maclarindan 6 puan bekliyorum.

Ve baska birsey demek istiyorum, beni Ingilizlerin düsündügü etkilemez, ilgilendirmez, ben sevmem Ingilizleri, tarfatlarimizin ne kadar büyük oldugunu biliyorum, onlar bilmiyorlarsa, ve bugün ögrendilerse Sami Yen'deki macta daha iyi ögrenecekler, ne o Twitter'da video yollamak.

Bu gruptan cikmaliyiz, Braga ve Cluj maclarindan 6 puan bekliyorum.
ben önümüzdeki 5 maçı da kazanacağımızı düşünüyorum.bunu başaracak güce sahibiz. hem melo da kendine gelir bi dahaki maça kadar.hamit zaten yavaştan belli etti kendine geldiğini..

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Gary Palister, Galatasaray taraftarını meşhur Liverpool taraftarı ile şu sözlerle kıyasladı: "Anfield bunun yanında çay partisi gibi kalır"

imdi deilse ne zaman - Hakan NSAL - Hrriyet

afedersiniz ama bu mal ne diyor?

umutun bir sorunu oldugu icin zorunlu degisiklik olmadi mi umut-elmander degisikligi?

yanlisliktan dönmüs, ulan neyse..

mümkünse seni efsane solbekimiz olarak anmak isteriz. Monaco ya attıgın gol ile. yorumlarını biraz daha usturuplu yapar umarım

Evet uzulduk. Mactan once skor degil oyun onemli diyenlerdendim, ki kismen hala oyle dusunuyorum. Ama sahadaki mucadele ve hakem kararlarindan sonra ciddi anlamda uzuluyorum maglup oldugumuza.

Sakin bir kafayla dusundum de, ManU'yu yenseydik eger diger iki rakibimizi simdi alacagimiz kadar ciddiye almayacaktik. Sanki bu yenilgi, hele ki dun sartlarda daha bi anlamli ve hayirli oldu ilerisi icin.

Onumuzde 5 mac ve 15 puan var. Braga maclarindan 6 puan ve kalan ManU macindan 3 puan bekliyorum. Cluj tam bir kapali kutu. Ama sunu rahatca diyebilirim ki, dun ki mactan sonra rakipleri kucumseyecegimizi ve laubalice oynayacagimizi hic dusunmuyorum. Gurup lideri bile cikabiliriz. Dun ki macin bize kattiklari pahabicilemez. Anormal bir tecrube ve ozguven depoladik.

cok hayirli bir maglubiyet ...

cok hayirli bir maglubiyet ...

Katiliyorum . Rehavete kapilmamamizi saglayacaktir . Burdan iyi futbolla maglup olup yapabiliriz fikri ve inanci olustu . Bu maci yenip Braga macinda rehavetle uc puan kaptirma ihtimalimiz vardi . Daha yolun basindayiz takim olarak ve biz olduk demeye luzum yok . Ben bu gruptan 10 puan cikararak 2. olacagiz diye dusunuyorum ozellikle bu geceki futbolu gordukten sonra :) . Fakat takim olarak olagan ustu krizler yasamazsak guzel gunler gorecegiz buna bugun inancim daha da artti :) .

Katiliyorum . Rehavete kapilmamamizi saglayacaktir . Burdan iyi futbolla maglup olup yapabiliriz fikri ve inanci olustu . Bu maci yenip Braga macinda rehavetle uc puan kaptirma ihtimalimiz vardi . Daha yolun basindayiz takim olarak ve biz olduk demeye luzum yok . Ben bu gruptan 10 puan cikararak 2. olacagiz diye dusunuyorum ozellikle bu geceki futbolu gordukten sonra :) . Fakat takim olarak olagan ustu krizler yasamazsak guzel gunler gorecegiz buna bugun inancim daha da artti :) .

ayriyeten takimdaki +/- tam olarak ortaya cikti bu macla beraber, yenseydik kimsenin umrunda olmazdi;

mesela artik baltanin kolay kolay oynayabilecegini sanmiyorum.

yada melonun ''ben niye brezilya milli takimina secilmiyorum'' sualinin nedenini farkina varmasi gibi

organize atak kurmakta sorun yasamamizi

büyük maclarda selcuga daha cok destek verilmesi gerektigi (melonun formsuzlugu selcuga daha cok yük bindiriyor)

elmander-burak uyumsuzlugu

tabii artilarimizda cokdu mesela hamiti kazanmis olmamiz gibi

ilk defa duran toplarda yüksek konsantrasyonla birlikte alan savunmasini becerdigimizi

danynin 100% oynamasi gerektigi

türkiye liginde kimse tam olarak (balta haric) farkinda degildi, manu gibi güclü bir takimla oynayinca cok daha iyi görüldü +/-'ler

genis ozet nerde?

bu takim bu gruptan cikar okadar.

dün hakan balta bence takimin en kötüsüydü hic bir varlik göstermedi hic bir ataka dogru düzgün katilmadi, bir eboue baktim adam resmen ileri geri kosmaktan yoruldu . keske transfer döneminde alinsaydi su brezilyali futbolcu sol bek icin.

390505_476575022377367_500415898_n.jpg

Geri
Üst Alt