ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Melo : Kondisyon yerlerde.

Amrabat : 4-4-2'ye alışmaya çalışıyor daha... bazen maç içinde yerini kaybediyor ama hücum yönünden tam bir atom bombası Amrabat..

Defansta Dany-Semih varken zor gol yeriz ama biraz daha yanyana oynamaları gerek... dünkü maç gösterdi ki Cris yedek oturmalı ..

Ben Selçuk'taki düşüşe hayret ediyorum..

Takım sol bek sol bek diye bağırırken ve havadan gelen 8-9 milyon euro varken bir solbek almamak intihar oldu malasef..

---------------Muslera-------------------

Eboue---Semih--------Dany------SOLBEK

Hamit---Selçuk-------Melo-------Amrabat

---------Umut---------Burak----------------

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Helal olsun istediğimiz takım bu daha bunun TTArenası var

dünkü oyundan taraftar olarak oldukça tatmin oldum. sol taraf hariç. solbek konusunda kaliteli bir oyuncu almayarak ne kadar hatalı davrandığımızın gözümüze sokulduğu bir maç oldu. eğer ş.liginde gruptan çıktıktan sonra ilerlemek istiyorsak mutlaka devre arası iyi bir solbek bulmalıyız. birde kaka yada o düzeyde iş bitirici gol vuruşu olan bir forvetimiz mutlaka olmalı. sonuçta iyi oynayana değil, golü atana veriyorlar puanı

Dünyanin en iyi takimlarina sansla yenildikten sonra, nasil yeniliriz diye kahrolmak.

Galatasaray´i Galatasaray yapan iste tam buydu. Bu duyguydu. Bu güven bizi cok ileriye tasir.

Belki de bu maglubiyet bize tahmin ettigimizden de cok sey kazandirdi

Dünyanin en iyi takimlarina sansla yenildikten sonra, nasil yeniliriz diye kahrolmak.

Galatasaray´i Galatasaray yapan iste tam buydu. Bu duyguydu. Bu güven bizi cok ileriye tasir.

Belki de bu maglubiyet bize tahmin ettigimizden de cok sey kazandirdi

Aynen katılıyorum.

Güzel bir maç çıkardık.

Unutmayalım biz kura çektiğimizde ManU deplasmanına "0" yazdık. Yani anormal bir sonuç değil. Ancak oynanan futbol oynadığımız oyun "anormal" güzeldi:) Bir ara 20dk kadar ManU ortasahayı geçemedi sanırım (heyecandan hatırlayamıyorum alkollüydüm :D) 50-68dk arası idi.

Fact'ler :

1- Umut'un penaltı pozisyonu yüzde 100.

2- Umut'un erken çıkması

3- Yediğimiz golde ki kısmetsizlik :(

4- Defansif oyundaki adam paylaşımımız ve beklerin ağır kalması

5- Son pas tercihleri

6- Aydın'ın penaltı pozisyonu

7- 3 tane direkten dönen top. 2 tanesi girse bugün 3 puanı almıştık.

8- Erken yorulan 3-4 oyuncumuz.

En'ler :

1- Eboue ve Hakan etkisiz ve ağır kaldılar

2- Selçuk ortasaha da istediğimiz-beklediğimiz işleri neredeyse hiç yapamadı

3- Burak iyi çalıştı

4- Amrabat etkiliydi ama defansta aksadı

5- Dany bazı ufak soğukkanlı hareketindeki "korkutması" dışında harikaydı ve doğru tercihdi

6- Semih kusursuzdu

7- Aydın girdiği dakikadan sonra penaltı pozisyonu dışında görülmedi

8- Melo hala eski formundan uzak, bir an önce toparlanmalı

9- Hamit, süperdi !

Takımımızı "ilk" Şampiyonlar Ligi maçında grubun favorisi ve Dünyanın lokomotif takımlarından birine karşı deplasmanda gösterdiği-oynadığı-izlettiği bu güzel futbolundan dolayı tebrik ediyorum. Şimdi yapmamız gereken ManU'ya içerde "yenilmemek" ve diğer takımları içerde katiyen yenmek.

Bu da eder 7 puan içerde. Kalıyor deplasmanda bir galibiyete işimiz. Dün Cluj'un deplasmanda kazanması bizim için handikap.

Elimizdeki kadroyla oynayabileceğimiz en iyi topu oynadık..Eksik taraflar da kadro yetersizliği yüzünden..Top class bir santrafor ve iyi bir sol bek olaydı bu maç bizimdi..

Hersey mükemmeldi, ancak gruptan cikacaksak Braga´yi mutlaka ama mutlaka yenmeliyiz. Baska care yok.

Oyuncularimizi baski altina almayalim, hata yapmalarini saglamayalim, ama kazanmaktan baska caremiz yok.

O maci alalim, sonra gruptan cikma hedefi koyariz.

dün daha yeni gördüm adebayor 6.4 milyona gitmis :sad007:

CL kapasitesinde bir çok oyuncumuz var. Muslera, Eboue, Hamit, Melo (dünkü maçta çok kötüydü),

Amrabat, Burak, Emre, Selçuk, Semih ve Danny de kalitesi çok yüksek oyuncular, tecrübe kazanmaları halinde CL çok yararlı olacaklardır. Umut ve Elmander'in de savaşçı yapısını göz önüne aldığımızda çok şeyler bekliyoruz. Ama bunların haricinde takımın en iyi parçası tartışmasız Fatih Terim. Her maç mutlaka bir süprizi oluyor kadro konusunda ve her seferinde kimi oynatsa verim alıyor.

6 yıl aradan sonra CL ilk maçı Mancesterle yapmak hem riskti hemde avantaj. İlk maçları Braga veya Clujle yapsaydık. Mencester maçına daha hazır çıkabilirdik, belki de yenevbilirdik ama biraz şu açıdan bakmak lazım. Mancester karşısında deplasmanda oynanan oyun takımın güvenini daha da arttırmıştır, artık CL de kendimize daha gücenli oynayacağız diye düşünüyorum. Ama biz millet olarak büyük takımlara karşı iyi oynayıp küçük takımlara puan kaybederiz, buna mahal vermemek lazım, ciddiyeti bozmamak lazım. dünkü oyunu her maç oynayalım, her takımı yenebiliriz. Dün de bunu gösterdik.

Eboue'de kötüydü. Eboue zaten ben çıplak gözle izlediğim fener maçından beri (2-1 yenildiğimiz maç) düşüşte. Herkes es geçiyor ancak ofansif olarak tamam devam ediyor bindirmelere, ancak defansif olarak çok aksıyor ve hata yapıyor.

Takım deplasman çekingenliğini attı bu maçla. Her takıma karşı kafa kafaya oynayabileceğimizi gösterdi.

Braga ve Cluj deplasmanlarından çekinmiyorum artık, ihtiyacımız olan puanları alıp döneriz diyorum.

Ama öncesinde evimizdeki 2 maçtan 6 puan almamız lazım.

Hersey mükemmeldi, ancak gruptan cikacaksak Braga´yi mutlaka ama mutlaka yenmeliyiz. Baska care yok.

Oyuncularimizi baski altina almayalim, hata yapmalarini saglamayalim, ama kazanmaktan baska caremiz yok.

O maci alalim, sonra gruptan cikma hedefi koyariz.

Dün Cluj yenmedi mi Onur bu adamları ? O halde biz yeneriz diye düşünüyorum. Deplasmanda galip gelmiş takım Cluj ise asıl onları dışarda nasıl yeneceğiz hesabı yapılmalı. Kötü oldu Cluj'un kazanması çünkü.

atila turani ordudan önce alma sansimiz varmiki acaba :D

Bizim iç saha maçlarımız deplasman maçlarımızdan daha zor olacak yazın bi kenara..

Dün Cluj yenmedi mi Onur bu adamları ? O halde biz yeneriz diye düşünüyorum. Deplasmanda galip gelmiş takım Cluj ise asıl onları dışarda nasıl yeneceğiz hesabı yapılmalı. Kötü oldu Cluj'un kazanması çünkü.

Farketmez Emrah ya. Bu oyunumuzu oynayalim yeterki. Herkesi yenebiliriz.

Ama Türk takimlarinin böyle bir hastaligi var. Avrupa maclarinda kendi evlerinde sacmalayabiliyorlar.

Asiri derecede güveniyorum bu takima ama geregini de yapmalilar. Braga´yi paramparca etmeliyiz.

Tabiki ondan sonraki Cluj maci icin de aynisi gecerli. 6 puan sart simdi.

Muslera'nın penaltı atışındaki hareketine bakın..

O hareketi ancak top class bir kaleci yapabilir..

Şampiyonlar Ligi maçlarında Dany sol bek oynasın.

ALi Sami Yen'e gömecez Ingilizleri. Hic süpheniz olmasin!

Ingilizlerin taraftarlarimizin hakkindaki yorumlari okuyunca Manchester maci icin daha da heyecanlanmaya basladim :)

Geri
Üst Alt