ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Cluj ve Braga'yi her iki macta yenip, en az 12 puanla cikmak lazim bu gruptan.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Skor ne olursa olsun, bu mac özgüvenimiz acisindan cok cok önemli bir macti.

Artik herkesle kafa kafaya oynayabilecegimizi biliyor takimimiz.

Farketmez Emrah ya. Bu oyunumuzu oynayalim yeterki. Herkesi yenebiliriz.

Ama Türk takimlarinin böyle bir hastaligi var. Avrupa maclarinda kendi evlerinde sacmalayabiliyorlar.

Asiri derecede güveniyorum bu takima ama geregini de yapmalilar. Braga´yi paramparca etmeliyiz.

Tabiki ondan sonraki Cluj maci icin de aynisi gecerli. 6 puan sart simdi.

Bende güveniyorum. Cluj daha zor demek istedim tam tersi gibi yazmışsın sanki önceki post da :)

Tek kazandığımız özgüven, iyi oynadık, şöyleydi, böyleydi demek tatmin etmiyor. Çıkıp, hakemide, direkleride yeneceksin.

Allahın izniyle bu Amrabat çok büyük topçu olacak..

Manchester a karşı iyi oynadık ama yenildik, hakkını vermek lazım takımın ama önümüzde akhisar belediyespor maçı var, unutmayalım bizi o ŞLye taşıyan kendi ligimizde şampiyon olmamız.. puan kaybı olmasın

Old Trafford'da bizim kadar pozisyon yakalayabilecek takım sayısı azdır. Kazanamadık belki ama oyunumuzu oynadık.

Eksiğimizle fazlamızla bu gruptan çıkacağız Allah'ın izniyle.

ilk yarı direkten dönem şutu.. herkes çıkartamaz oyle vuruşu

ManU forumundan:

They hit the woodwork twice, De Gea pulled a worldy, they were denied two stonewall penalties and one of their headers went painfully close. I know we had chances/denied pens too but we were were very fucking lucky tonight.

Vidic in mac sonrasi aciklamalari:

"I think maybe I made a penalty. It was a difficult situation for the referee, it was difficult for him to see it.

bende grur duydum oyunumuzdan taraftarımız o staddan başı dik çıktı.. manuya deplasmanda 1-0 kaybettik şu üzüntüye bakın şu beklentiye bakın.. Allahın izniyle çıkarız bu grupdan arkadaşlar... sonrası nereye kadar gidebilirsek başarıdır zaten..

Muslera'nın penaltı atışındaki hareketine bakın..

O hareketi ancak top class bir kaleci yapabilir..

Mesela rüştü de iyi kaleciydi ama ben daha penaltı kullanılmadan çok atladığını gördüm muslera bekledi topa göre hareket etti helal olsun.Rüştü utanmasa daha top penaltı noktasına konulunca atlıyacak.

Mesela rüştü de iyi kaleciydi ama ben daha penaltı kullanılmadan çok atladığını gördüm muslera bekledi topa göre hareket etti helal olsun.Rüştü utanmasa daha top penaltı noktasına konulunca atlıyacak.

Tam penaltı atılacakkken ellerini iki yana açıp karşısındaki oyuncuya at bak hiçbiryere atlamıyorum diye meydan okuyuşu hoşuma gitti..

onu bunu bilmem ama bragayı mutlaka yenmeliyiz

sonra clujla yapıcaz 2 maç arka arkaya onlarda manu ile yapıcak.2 maçta 0 çekerlerse braga ile yapacağımız son maç formalite icabı olur ondan belki rahat alabiliriz.

bu maçı kaybetmemiz daha iyi oldu gibi çünkü oyuncularımız ManU ile baş edebileceğini hatta yenebileceğimizi gördük Muslera tekrardan kendini gösterdi Hamit kendine geldi Dany - Semih-Eboue enfesdi.Kazansaydık rehavete düşebilirdik şimdi kendi sahamızda oynayacağımız 2 maçı kazanmalıyız

haha ********************* gazetesinin başlığa bak

''HELL'E Bİ GEL'' :asd:

Manu Cluj'u yenerse biz de Braga'yı yenersek, daha sonra biz Cluj'u yenip Manu Braga ile berabere kalırsa gruptan lider çıkarız.

bu takımın geleceği çok iyi

Tam penaltı atılacakkken ellerini iki yana açıp karşısındaki oyuncuya at bak hiçbiryere atlamıyorum diye meydan okuyuşu hoşuma gitti..

Evet zaten o hareketiyle rakibini bozdu ve kurtardı penaltıyı bende çok beğendim o hareketi.Rakip onu önceden yere yatırmaya çalıştı muslera yatmayınca nani fena oldu penaltı kaçırdı.

Tebrikler nando.

Geri
Üst Alt