ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

sızmadı.ama bizler de boyle sorular sorarsak eger sızmasına katkıda bulunabiliriz:)

Sizsin ya ne olacak :) Ama sizmamasi gercekten ilginc. Kesin yapilacak dimi koreografi?

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

ha bu arada stadımızın bu aksam adı sadece ALİ SAMİYEN. saygılar uefa :tiphat:

Sizsin ya ne olacak :) Ama sizmamasi gercekten ilginc. Kesin yapilacak dimi koreografi?

yapılcak tabiki.adamlar emek harcıyo o kadar ve herkesın aynı anda gormesini istiyo heyecanı kacmasın diye.e haklılar da yani. :)

0,5-0 olsun bizim olsun...

Heyecan'dan okula gitmedim la, maça full konsantre oluyorum :asd:!!!

Selçuk Emre orta saha bekliyorum bugün.

Selçuk Emre orta saha bekliyorum bugün.

Emre oynar ama solda oynar. Melo Selcuk ikilisi bozulmaz. Acikcasi birsey denemek icin dogru mac degil.

Selcuk Emre yaparsak, solda kim oynayacak? Yada sagda?

Melo Selcuk Emre Amrabat iyidir

...............Muslera........

Eboue..semih..dany..rıera

Selçuk..melo..emre

Umut..burak..amrabat

Koreografi kücük mü, bana mi öyle geliyor?

i6249516_a4lngd2cyaagioh.jpg

Emre oynar ama solda oynar. Melo Selcuk ikilisi bozulmaz. Acikcasi birsey denemek icin dogru mac degil.

Selcuk Emre yaparsak, solda kim oynayacak? Yada sagda?

Melo Selcuk Emre Amrabat iyidir

Melo kaç maçtır yok kardeşim. Emre takır takır oynar Selçuk'la.

Amrabat Engin iş yaparlar kanatlarda yada Amrabat sağda Rierra solda.

Bu gece oyun format yada şablon nasıl olursa olsun muhakkak galibiyet şart, rakip içinde öyle birbirinin rakibi iki takım ihtimal dışı olarak görülen diğer takımın üç puan almasıyla "erken eleme" durumuna geldi. Ayağa pas, önde pres baskılı oyun bunların hepsi yapmaya çalışılan stratejiler ancak ; Bu gece maç sonucunda oyunun iyi olması ama puan kaybı neticesi "önümüzdeki maçlara.. hebele hübele" demeçlerini verdiremiyecek bize.

Bu gece tıpkı fenerbahçenin ŞS de yıllardır yaptığı Agresif oyun adı altında pekte etik olmayan yıpratma politikasıyla 3 puanı almalıyız. Maç bitsinde gidelim hissinde olacaktır rakip, tribünlerin insan üstü sinir bozucu gürültüsü ile. Ama iyi oynanacak .. ama kötü.. ama hata yapılacak.. ama iyi oynanacak. Belki sarı kartlar havada uçuşacak .. Ama akılda , maç sonunda var mıyız yokmuyuz o olacak. İyi oyunmu ? Bundan sonraki herhangi bir maç çok müsait tüm stratejilere. Ama bu gece tek bir ihtimal var.. Aksini düşünmek istemiyorum.

Hamit altintopun eksikligini engin baytar kapatirdi ancak ama form durumu ne alemde bilinmez. aydinla baslamak hata olur emre solda amrabat sagda olacak gibi melo ile selcuk sezonun en iyi oyununu oynamalari gerek takimin ihtiyaci var melo defansif anlamda gecen mackara oranla cok daha dikkatli olmali.hamit elmander gibi 2 yonlu oyuncularin yoklugu defansif anlamda zorlar bizi. ne emre ne amrabat topa ciddi baski yapan isimler degil

Bugün frikik golümüz var. Yazin

Maçın başında saçma sapan bi gol yemezsek rahat kazanırız.Braga tamam iyi takım hoş takım da millet abarttıkça abarttı.15-20 dk baskıya bakar maç o baskıya dayanacak defans oyuncuları yok Braga'nın

Burasi sampiyonlar ligi o orta saha ile oynayamazsin

Bu nasıl bir zihniyet ben anamıyorum. CL' de 17 yaşındaki emre b. oynatılınca oluyor. Arsenal 18 lik 19 luk gencecik futbolcuları oynatıyorken oluyorda Emre Çolak' mı oynayamıyor?

Melo kaç maçtır yok kardeşim. Emre takır takır oynar Selçuk'la.

Amrabat Engin iş yaparlar kanatlarda yada Amrabat sağda Rierra solda.

Ya ne diyosun allah aşkına Emre nedir ya? Bi de orta sahada. Mal mıyız kız gibi adamı takımın en önemli yerine monte edicez böyle bi maçta. Akhisarla Karabükle falan oynamıyoruz.

Ynt: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Renkdaşlar, Acaba uydu üzerinden yayın yapan star tv maç esnasında şifreye girerim sizce?

Öyle bir şey olursa önceden önlemini alalım, sonra ortada kalmayım.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt