ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Akşam olsada işten çıkıp maça gitsek.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

------Muslera----

Ebue - Semih - Dany-Hakan Balta

-----Selçuk----Melo-----Emre-----

Umut----------------------Amrabat

----------Burak Yılmaz------------

Bu diziliş ile çıkılmalı bence. Çünkü Orta saha kuvvetli olursa baskı kurabilirsin.

Kaldıki adamların kanat oyuncuları çok hızlı ve bize sıkıntı yaratebilecek kapasitede.

Sağ ve Sol beke yardım getirebilmek çok önemli olacaktır.

Emircim bence bu maçta

4-3-2-1 oynamalıyız.

Orta alana yardım edecek ve savaşan oyuncu lazım.

Aydın 2 nci yarı düşünülebilir bence. Hatta bu maçta engin Baytar bile düşünülebilir. 30 dk kadar

Valla taktiğini falan bilmem (ben çok korkuyorum bu maçtan) ama şu şampiyonlar ligi duygusunu özlemişim, içtiğim sigara artıyor yemek azalıyor, saatler yavaşlıyor be bugünlerde.

CEHENNEME BİR KAÇ ADIM KALA !

60222_10151190667639265_1659611918_n.jpg

ultrAslan alıntıdır.

Ben olsam Amrabat ile başlamazdım. Braga deplasman takımı olarak kontrollü ve defansına yakın oynayacaktır. Amrabat bu tip maçların adamı değil bence. Emre ile başlayıp ya da Engin ile, skoru bulduktan sonra rakip öne çıkmaya başladığı dakikalarda Amrabat tercih edilebilir.

Hem Elmander kadar pres yapsa hem de bu kadar çok gol atsa adı Burak olmaz zaten RonaldoToure falan olur :asd:

Valla taktiğini falan bilmem (ben çok korkuyorum bu maçtan) ama şu şampiyonlar ligi duygusunu özlemişim, içtiğim sigara artıyor yemek azalıyor, saatler yavaşlıyor be bugünlerde.

Bende işteyim şuan arkadaşlarla program yaptık neler alsak içecek-yiyecek diye plan yapıyoruz :D İş ile ilgili herhangi bir aktivite yapacak durumda değilim :)

Hamit ve Engin yoksa ŞL maçına çıkarken nolursa olsun Riera'yı kullanmak lazım. Amrabat sağda Riera solda denenirse Riera hem ortayı üçler hem Balta efendiye daha fazla yardım eder.

Kanatlar da Emre ve Amrabat'ın oynayacağı kesin bana göre.

Amrabat sagda da solda da oynar. CL´de yardirir. Onun maclari bunlar.

Ama Amrabat´in bi özelligi var. Sol caprazda topla bulustugunda, her an gol atabilecek yetenekte Amrabat.

Topu saga cekip, ters köseye vurdugu toplar öldürücü. Bunu cok iyi yapiyor.

Emre ile degisimli oynar bugün. Basladiklari yerde kalmazlar yani oyun icerisinde

Cok ama cok sey bekleniyor Amrabat'tan. Bence abartiyoruz.

Bugün taraftarımızın Tarih yazacağından eminim. İnşallah futbol takımımızlada iyi bi sonuç alırız bugün.

Aydın'a karşı öyle bi önyargı var ki son maçta 10 numara top oynadı 1 kişi hakkını vermiyo adamın.

Cok ama cok sey bekleniyor Amrabat'tan. Bence abartiyoruz.

Ben cok güveniyorum ona. Yeteneklerine de inaniyorum. Kac kreatif futbolcumuz var ki zaten?

Amrabat tek benim icin acikcasi

Geri
Üst Alt