ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Bu nasıl mesaj ? Birine trafik kazası geçirsin ne demek! İnsanlıktan çıkmayalım.

40 dakika önce çıktım insanlıktan zaten. Yarım saattir sigara içiyorum insanlık mı kaldı.

AW: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ekim

alsan ne olur ? Braga 6 puan oldu Manu 6 oldu Braga 1 mac daha alirsa 9 eder , elveda CL Cluj ile 3. sira icin kapisacaz ya onlar bizi yada biz onlari yenecez veya iki macta berabere bitecek ayni puan olacaz

Braga 3 - cluj 3 - manu 6

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

bizim bu ordu ve braga maçını düzgün bir şekilde analiz ederse rakip takımlar. biz puan falan alamayız. adamlar kapandıkları zaman oyunu kuramıyoruz, paslar desen ağır çekimde. ne zamanki selçuk-melo geçen seneki selçuk-melo olur o zaman bu takım bir şeyler yapabilir. şuanki durumuyla takım 3. olsa iyidir.

alsan ne olur ? Braga 6 puan oldu Manu 6 oldu Braga 1 mac daha alirsa 9 eder , elveda CL Cluj ile 3. sira icin kapisacaz ya onlar bizi yada biz onlari yenecez veya iki macta berabere bitecek ayni puan olacaz

braga 3 puan oldu cluja yenilmişti

bugünkü izlediğimiz takımımız ligimizin en iyi takımı olrak gösteriliyo anlyın işte ligimizdeki kalitesizliği

Cl tarihinin en kek grubunda birakin puan almayi daha gol bile atamadik.

Yazik gunah armamiza.

transfere harcanan 30 milyon euroyau cope attigimizin kaniti bu mac.

aslinda sizin gibi taraftarlarin olmasi cok yanlis

merak etme Galatasaray puaninida alir golunude atar.

:sad007:

Topa sahip oldun milyon tane pas yaptın boşa, kapanan takımlara karşı hep bu olacak yaratıcı oyuncu eksik. selçuk çok defansif oynuyor 2-3 maçtır. amrabat kendine çalışıyor, aydın giriyor kurtarıcı yekta giriyor yüzüne bakılmayan adamlar...

Şimdi ayakları yere sağlam basma zamanı. Bizim kapasitemiz belli uçmayalım. takım defansında eksikler var hücum oyununda eksikler var, verkaçlar yok. bu futbolla ancak berabere kalabilirdik. yana pas yaparak gol atmayı bekleyemezsiniz.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-1 SC Braga | İkinci Yarı | StarTv | 2 E

Ahmet Çakar'a niye kızıyorsunuz onu anlamadım ben. İyi bir gün mü oldu yani bizim için. Ben başka maç mı izledim?

Bu arada şampiyonlar liginde solbeksiz mücadele eden tek takım olarak tarihe geçtik.

Sonuç ne olursa olsun ben takımımla gurur duyuyorum.

Maçta ilk 3 Dany, Eboue ve Emreydi.

Selçuk ve Umut yok gibiydiler.

Sağlık olsun.

Kaka kop gel

Burak'a boşuna sallamayın. Kaybetmemizin nedeni tamamen oyun anlayışımız. Tamam güzel pres yapıyoruz kabul ama o topları kazanınca sağa sola vermek çok anlamsız. 90 dakika boşa pas yaptık.

Aslinda bazi denyolar var suayen dediklerimiz bu yil Galatasaraydan ceyrek bekliyoruz felan filan

dotler bir yukarilardaydi.bu maglubiyyetler cok iyi.

herkes burağa sallıyor arkadaş 2 hafta önce kraldı şimdi kazma oldu,selçuğun dokunulmazlığı var herhalde 3haftadır yok ortalarda insiyatif almıyor adama laf eden yok güldürmeyin be

tecrübe eksikliği çok hocam..artık kalan maçlardan puan çıkarmaya bakıcaz.

aynen öyle ya çok geri kaldık şl'den çok onun acısını çekiyoruz... yine de manu yenmiş sanırım iyi bizim için şansımız var.

Vay beeee Burak için Necati'yi harcadık... Solda Riera'ya (ki iyi oynadı bence) muhtaç oldu, sadece Muslera, Ebue ile yüzümüz güldü... Selçuk - Melo dedik onlardan da bir nane olmadı...

yıllarca bekledik şampiyonlar ligini ama burak gibi bi adamın ayaklarına bakar olduk. o ayaklar mı milyonlarca insanın hayallerini gerçekleştirecek ?

Küfür etmek istemiyorum ama etmessem de içimde kalacak. ne ypsam bilemedim....

Muslera, Eboue, Selçuk(belki) hariç top class oyuncumuz yok. ŞL ayarında oyuncumuz yok. Kayseriden Amrabat, Trabzondan Burak, Eskişehirden Aydınla olacak iş değil şampiyonlar ligi burası.

Geri
Üst Alt