ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

hala Israrla gol kaçırmak sorunundan bahsediliyor.Yahu pozisyonun yok neden bahsediyorsunuz.Gol vuruşu en son tartışılacak noktadır.Senin ofansif alan oyuncuların çok ciddi yetersiz.Top saklama yok,ikiye bir yok,dikine gitme yok,pas tercihleri felaket..

Yahu Emre Çolak gelmiş ceza yayının az gerisine Umut ve Burak hala aralara kaçıyor.Başkada bildikleri yok.Gel Emreden al topu,sakla dön yüzünü veya verkaç yap yok yahu yok.Sadece araya kaç.yahu rakip yedirir mi sana .Orta saha oyuncusu alır topu maç içerisinde anlarım kaçarsın pozisyona girersin.Ama sürekli her noktada yapılmazki bu.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Anlamadığım bir şey var,bizim kornerleri ve duran topları neden sürekli Emre kullanıyor,attıklarının hiçbiri tehklikeli olmadı ve adamla buluşmadı,Selçuk artık topun başına geçip takımı yönetmeli.

hala selcuk diyor ya selcuk ne yaptı allah rızası icin ?

Sanırım ufaktan Uefa hesapları yapmalayız. Cluj'e 2 maçtada koyarsak belki tekrar ümitlenebiliriz.

gruptan çıkabilmek için kalan 4 maçı da kazanmaktan başka çare yok hocam.ama adım adım gitmeliyiz.önce cluju yenmeliyiz.

Anlamadığım bir şey var,bizim kornerleri ve duran topları neden sürekli Emre kullanıyor,attıklarının hiçbiri tehklikeli olmadı ve adamla buluşmadı,Selçuk artık topun başına geçip takımı yönetmeli.

abi çünkü sağ kanatta oldu çoğunlukla fauller,kornerler onun için terz ayaklı emre kullanıyor,hoca söylemiştir muhtemelen.Soldki faulleri,kornerleri falan Selçuk kullanıyor.

bunu birtek ozeti; gecen seneki transferler riskliydi ve cogu tuttu.. bu senekilerde ayni sekilde, hic biri tutmadi.

bu oyun şablonuyla ve forvet hattımızla ş. liginde başarılı olmamız mucize bence. ş ligi için lucescunun taktikleri işe yarar. fatih hoca her maça karşısında akhisar varmış gibi 11 çıkarıyor. bu oyun tarzımızla sıfır çekme olasılığımız oldukça yüksek

Gayretli oyuncu kaliteli oyuncu arasında nekadar fark olduğunu bugün daha iyi anladık. Burak ve umutla olmaz beyler.3. bölgede yaartıcı oyuncumuz yok bu tip takımlara karşı içerde maç kazanmamız çok zor deplasmanlarda daha çok puan alırsak şaşırmayın.İçerde bu tip oyuncularla kazanamazsın çok zor.

bu maçın komplesi hata aynı geçen seneki fener maçı gibi arena'daki rakibin mutlak puana ihtiyacı var ve deplasmana geliyor tabiki saldırmayacak sen arkanı sağlama alıp gol arayacaksın adamlar golü erken bulunca ölümüne kapandı yenilen golde zaten arkayı boş bıraktığımız içindi ulan maç 90 dakika dışkımı var saldırıyorsunuz maçın başından bu işler heyecanla coşkuyla olmaz COOL olmakla olur akılla olur akıllı oynarsan olur

Taraftarın statla alakası yok o cehennem dediğim günlerde taraftar olanlar şimdi 40lı yaşlarına geldi artık gitmiyorlar bile belki maça... şimdiki nesil pek öyle değil. karidesli sandviçini yiyip maça gidiyorlar belgeselde adamın söylediği gibi :)

Salman bir yorumuyla herşeyi özetlemiş. ŞL'de böyle oynamaya kalkarsan alırlar adamın aklını. Karşında dandik STSL takımları yok.

Kaçan pozisyonlar, şanssızlık, vs bir yana;

4-4-2'de bu forvetler ile iyi alan savunması yapıp ortayı iyi kapatan takımlar karşısında (ki Avrupa böyle), özellikle kazanmak zorunda çıkarsak sahaya, kilitlenmemiz çok kolay. Rakip yarı sahaya yerleştiğimiz süreye oranla çok verimsiz ve etkisiz hücum ediyoruz, yeterince yaratıcı olamıyoruz çünkü birincisi rakipler en güçlü atak alanımız olan ortayı iyi kapatıyorlar, kanatlarda birebirde etkili adamımız yok (4-4-2'de de bu biraz zor zaten), ortalarda ve şişirme toplarda da forvetlerimiz yeterince becerikli değil. Böyle olunca pozisyona az girebiliyoruz.

takımın oyun anlayışında sorun var siz gitmişsiniz burak'ı günah keçisi ilan etmişsiniz konuşuyorsunuz. adamın kaçırdığı da kafa topu, kaleciyle karşı karşıya falan değil. maç içinde ben de sinirlendim adama ama bu kadarı da haksızlık. hadi oyunculara sallanmaz da sallıcak olsak burak'tan önce umut'a sallamak lazım. ne yaptı maç boyunca? kanatlarımız ne yaptı? aydın şut harici ne yaptı? kanatlardan sadece eboue takımı atağa kaldırıyor! orta sahada selçuk ne yaptı? defansta semih ne yaptı? adam mahalle maçında geçer gibi geçti semih'i. bunların hiçbirine cevap veremezsiniz ama gidip burak'a sallamayı çok iyi bilirsiniz. ne de olsa 1 kişiye atmak lazım suçu, esas arka planını görmeyelim

hayir

bizim orta sahalarimiz cok, dikinede oynayabiliyorlar, melo formsuz o kadar

sorun o degil

sorun amrabat,aydin, emre plus 2 forvetle oynamaya calismak.

meloda stoepr gibi oynyior nerdeyse, formdada degil zaten.

selcuk tek basina kiminle paslassin.

defans yaparken aydin, amrabat ne defansi yapsin?

üstünede cift forvet

cl de

kola ygelsin valla

Evet haklısın.Aslında Orta sahada Melo-Selçuk biraz formsuz.Bunun yerine orta sahayı kalabalık tutup tek santrafor ile bile oynayabilirdik.Selçuk'un Melo'nun yükü azalardı bir nebze.

gruptan çıkabilmek için kalan 4 maçı da kazanmaktan başka çare yok hocam.ama adım adım gitmeliyiz.önce cluju yenmeliyiz.

Hemde dışarda içerde.

muhahahahahhaha diye 2. topic acsana serefsiz antu üyesi !!!

Selçuk la Melo böyle devam ederse (özellikle Selçuk) hiç bir maçı kazanamayız

Ailevi problemi mi var ; sevdigiyle problemi mi var kumar borcu mu var .çok büyük bir sorunu var artık eski halinde değil ,kafası çok meşgul .Psikoterapi gerekiyor yoksa bu sene yokları oynamaya devam edeceğiz.

selçuk inan şaka gibiydi resmen...

oyunculari boyle sisirirlerse olacagi bu..

offff yaaa kafayi yiyecem.. cumadan beri moralim sifirdi, simdi obur maca kadar boyle devam edecek

Fatih terim dersine hic iyi calismiyor. basarak oynayip butun maclari alirim zannediyor... ordu/braga oyun stilleri ayni sonuc husran.

ilk yari bittiginde arkadaslara dedim, bu mac ordu maci gibi olacak. adam deplansmanda gol atmis sana daha verirmi maci. gutini yirtar full defans yapar.. sonucc....

Baştan belliydi beyler, biz kendimizi kandırdık.

Çolak, emre, burak, amrabat, yekta gibi adamlarla cl hayali mi kurulur? Hayal kurarsan cl'de, adamın aklını alır kıçına monte ederler. Bize şu anda yaptıkları gibi..

Başkan acil olarak senden yarın çilek muhabbeti bekliyorum, yakışır sana vizyonlu başkan, helalllll..:tiphat:

o saydirdgin baskan.

Ben bu yil icin Galatasaraydan bir sey beklemiyorum dedi hatirlatayim.

hayal kuran ne yazik ki taraftar.gerecekci degiliz

Forumun %70 de futboldan anlamiyor.

Ortada bok gibi oyun var suclu ariyoruz oyuncular icinden.

Takimolarak kotuyuz bu kadar basit.

Hala takim oturmadi.

Gecen senein 8- hafatadan sonraki Galatasaray olsa o iustahla bu Bragaya bile koyardi burda bu gece.

Hiç şaşırmadım. Çünkü Fatih Terim in hücumdan başka taktiği olmadığını biliyordum. Kapanan takımlara yapacağı bir şey olmadığını da biliyordum.... Maçtan önce maçı kazanmak için 3 şart diye yazdım. Defans, defans, defans.... Birileri güldüler. En iyi defans hücumdur falan diye klasik şeyler söylediler....

CL çok ince planlar gerektirir. Ciddi hesaplar, taktikler. Kadromuz elbette Barselona değil. Defansta asla açık vermeyeceksin. Bulduğunu atacaksın. Atamazsan da 1 puan alacaksın.

ben hayatımda bu kadar kötü tribün performansı görmedim

Geri
Üst Alt