ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

bu kuraya ragmen gruptan cikamazsak yazik olur

kadro CL icin zayif olsa da ben hala umutluyum

biz Cluj'den 4 puan aliriz gencolar

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Su takim bizi sampiyon yapsin yeter de artar...

yalniz taraftarlrimiz hic iyi degildi bugun maalesef

Banane abi kaça kaç oynadığından. Topu ayağında tutmadan golleri atarsın 100 kişiye karşı oynasan da bir şey yapamazlar. Oyuncuya sallamayacağım da kime sallayacağım.

Bende buna ayarım; "maçtan sonra oyunculara sallamayın." Kime neye sallayım abi, gelin bana sallayın madem ben suçluyum.

ben de yediğimiz golde defansımıza saydırdım ama şunu diyorum ben. hakem adil yönetse bu maçı kaybetmezdik. net...

Biz aslında çok rezalet bir kura çektik. Kalbur üstü takımları çekseydik daha kolay alanlar bulurduk, hep bize ters gelen takımları çektik.

neyse 3. olalim da uefa ya kalalim,, CL bizim icin bu sene buyuk geldi, boyle taktik oyun anlayisi ile oynamak delilik zaten, 2 santrafor oynayan takim yok CL de

Hakan dostum ne bekliyordun?

bana acikllaya bilirmisin?

hakikaten cok merak ediyorum.

Braga 3 olmus , cluj'u yendi diye aklimda kalmis. Ben bu GS takimindan cok sey bekliyorum ama cözemedigim seyler var. oyuncunun kafasinda olabilir , veya bizim bilmedigimiz sorunlar olabilir, veya gercekten FT ve yönetim arasinda sogukluk var buda maca yansiyor. ama asla bizim kadro'ya Cl seviyesinde degil d iyemem. en kötü 2. olur dedik hepimiz ama olmadimi olmuyor aga. bazen baska seyler futbolun önüne gecebiliyor. cözemedim gercekten , hayirlisi olsun. insallah diger maclar telafi ederiz

bugünkü izlediğimiz takımımız ligimizin en iyi takımı olrak gösteriliyo anlyın işte ligimizdeki kalitesizliği

hatirlatayim bu gunku oyunu oynayan takim degil o.

Bariz form dusuklugu var.Hucumda takim oturmadi daha.

duzelecek insallah.

bu arada mağlubiyeti taraftara bağlamak değil onuda belirteyim önce hemen laf sokmak isteyenler olacaktır uA da bitmiş her zaman çarşıya karşı savunmuşumdur ama çarşı ne kadar karaktersiz kişiliksiz tinerci topluluğu olsada maç esnasında destek'te 1 numara

Bundan tam 3 hafta sonra Cluj'la Ali Samiyen'de maçımız var. O maçı kazanırsak grupta her şey değişebilir.. Sonrasında deplasmanda alınacak en az 1 puan çok önemli.

Kornerleri ön direğe kullanma fikrimiz çok harika yalnız sürekli gol atıyoruz bu tarz kornerlerden önümüzdeki 20 sene hep böyle atalım kornerleri süper.

Emre Çolak top kaldırma özürlü ondan ön direğe gitti toplar

şu içerde dışarda cluju yenersek diye başlayan cümlelerden vazgeçin hayvan gibi kapanacaklar bunlardan daha beter kapanacaklar yine zorlanacağız.tıpkı kasımpaşa maçı gibi ordu maçı gibi hatta geçen seneki bazı maçlar gibi.

Gruptan çıkmaktan daha önemlisi bu sene şampiyon olup yine cl'ye katılmak şöyle 3-4 sene arka arkaya katılalım iyi oynadığımız hiçbir maçı kaybetmeyiz bu günkü ve geçen manu maçı gibi.

Biz aslında çok rezalet bir kura çektik. Kalbur üstü takımları çekseydik daha kolay alanlar bulurduk, hep bize ters gelen takımları çektik.

Aynen.Kapanan , sert oynayan takımlar çıktı.

Braga'da ters takim Cluj'de ters takim isimiz cok cok zor...

bu aydin hala bu takimda ve s.ligi macinda aydin oynuyor,ondan sonra diyoruzki gruptan 2.cikariz yav sakamisiniz nesiniz uefa ya gidelimde öpün basiniza koyun.herzaman dedigim gibi eger emre colaktan yildiz futbolcu falan olursa sabride gelecegin eboue si olur.insanda once futbol zekasi olacak,emrede futbol zekasi yok aydin desen 26 yasina geldi hala topu ayagindan acmaktan baska birseye yaramaz

budur iste, hicbirsey yapamiyoruz

akhisara karsi bile gole kadar hicbirsey yapamadik, düsün ynai.

amrabat, aydin, emre ve üstüne cift forvetle 4-4-2 oynamaya calismak, inanilmaz bir olay, super ligde bile yapamazsin bazen ki yapamadin son macta.

ligin basindna beride etkisiz oyniyorsun..

Emre hadi tamam 4-4-2'ye uygun oyuncu ama sonuçta 4-4-2 oynuyorsan ortayı kapatan, sıkıştıran rakibe "mecburen" kanatlardan geleceksin. Bol bol iyi ortalar yapacaksın, o ortalarını gol yapmayı bilen adamların olacak, bizim forvetler kanatlardan gelen toplarda bitirici değiller zaten. (ki hatta genel bitiricilikleri de çok güçlü değil.) Ayrıca bunu yapabilsen bile bence çağ dışı bir anlayış, dünya futbolunda 4-4-2'nin yerini 4-3-3'e bırakmasının nedeni de budur. Sağlı sollu ortalarla gol bulmanın zorluğunu ekolü o olan İngiltere bile öğrenmeye başladı.

Benim iddiam kafa toplarında, kanatlardan gelen toplarda etkili, net vuruşlar yapan, fizikli forvet olmazsa rakip ortayı kilitleyebildiği anda maçlarımız direk bu hikayeye döner, ya zar zor frikikten kornerden falan atarız, ya 0-0 gider, ya da böyle kontradan yeriz (ki tecrübesiz savunmamız olduğu için rakip biraz iyi çıkıyorsa kontradan yeme ihtimalimiz yüksek)

bide şunu söyliyeyim bu oyun sistemiyle braga ve cluja karşı deplasmanda daha etkili oluruz ama kazanabilirmiyiz orası muamma

ilerde elmander ayağında top tutabiliyor ve takım oyunu ileriye taşıyıp geriden içeri adam sokabiliyoruz ama burak ve umut gibi ayağında 2sn top tutamayan adamlar olunca top duvar gibi geri dönüyor ve takım geride kötü yakalanıyor takım dengesi bozuluyor. ilk gol buraktan başladı

Geri
Üst Alt