ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Ya allah askina bugün 100% bir gol poz. yakaladik'mi? Bir organize atak gördük'mü ? Sadece topu ordan oraya tasimak. Nereye kadar. Cok yazmistik, Avrupa'da gözünün yasina bakmazlar!

mesele usta gol vuruşu yapmak da. çok uygun kafa topları geldi ama vurmayı bilmediler. burak kaleciyle karşı karşıya kaleciye nişanlıyor. ordu maçında 3-4 tane kaçırdı

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

bu takimin 1.stoperi dany dir kimse semih falan demsein,dany oynar onun yanina artik semihmi ujfami crismi kim oynuyosa oynasin.1.golde o calimi yedigin an gol yiyecegini bilmeyen stoper ne is yapar,indir kardesim orda frikik olsun,bir cok iyi stoper orda indirir adami,ayrica semih ters calim yeme hastaligi var

4 senedir bu mesajı atmak içinmi bekledin

evet bu anı bekledim sırf tribüne sallamak için bekledim.ne insanlar var yahu gerçekler bunlar gözünüzü açın fenerlileşmeyin.ateşleyici güç değil artık taraftar bursaspor tribünleri daha ateşleyici emin ol.

Bir topikte G.saray'ın grupta 0 çekebileceği yönündeki görüşe destek verince bazı arkadaşlar tepki göstermişlerdi "o kadar da değil" diyerek ama şu takım bu grubu puansız tamamlarsa benim için büyük bir sürpriz olmaz. Braga kötü takım değil tamam ama Braga çok iyi bir takım da değil. Peki Manu İngiliz devi yenilmemiz normal, Braga 2 sene öncenin UEFA Finalisti normal, o normal bu normal. Dikensiz gül bahçesi mi istiyorsunuz arkadaşım? Şamp.Ligi'nde oynayacaksan orada karşına Karagümrükspor'u veya Çatladıkapıspor'u çıkarmayacaklar. Belli bir seviyenin üstündeki takımlarla oynayacaksın. Hadi bu grup gene kolay, ya Real-City grubuna düşseydin ne olacaktı? Kaldı ki ben kurada o grubu istemiştim. En azından takımın üzerindeki baskı az olurdu ve muhtemel kötü sonuçlar şimdiki kadar büyük hayal kırıklıklarına neden olmazdı.

neyse ii geceler, bosverin bu sene sampiyon olalim yeter, seneye daha hizli, genc, teknik cabuk ve akilli adamlar aldikmi tekrar deneriz....:coffee:

bu amrabat işi de bülent akın işine dönecek. çok fazla abartılmış, sokağa dökülmüş bi para

Yahu ben dün bu basliga ne yazmistim? Zor mac, cekiniyorum ie. Neden'mi ? Belliydi, sahaya sistemsiz, fikirsiz bir takim cikacakti. Umarim bundan sonra daha dikkatli daha kontrollü oynariz da en azindan 3. olalim. 6 sene bekledik, bunun icinmi. Takima güvenelim dedik, arkadaslara iyi yönlerimizi anlatalim dedik Almanya'da, bak adamlar bana yarim sene önce mesaji vermisti. Sifir cekeceksiniz demislerdi. Ne diyim ben simdi.

Yazdığının yanlış olup olmaması mesele değil birader,yenildiğimiz bi maçta çık taraftar bitmiş de yok ya varmı öyle bi dava.

Kareografiler yapılırken,tezahüratlar yaparken bunlarla övün sonra bi maçta yenildik diye taraftarlar bitmiş de.

Ha taraftar bugün kötüydü dersin eyv ama taraftar bitmiş ne demek.

Anladım. Haklısın da. Ama sen kareografiler dışında son bi kaç senedir taraftarlarımızı beğeniyor musun? Ya da ultraslan grubunu. Niyetim tartışmak değil sadece merak ettiğim için soruyorum. saygılar

Çok basit oynadık. Rakibi boğduk falan tamam ama bu artık karın doyurmuyor ya bunu en iyi biz anlamalıyız kapanan takımlara karşı kaç tane maçı kontradan kaybettik. Paldır küldür baskı yapılmaz ki arkadaş. 2 tane kontradan yedik. Ve şunu çok iyi gözlemledim oyuncularımız nerde duracağını hiç ama hiç bilmiyor. Kornerlerde,veya serbest vuruşlarda ceza sahası önünde 1 tane adam olmuyor arkadaş rakip ortadan yardırıp atağa çıkıyor öle oluncada. Çok dedim yazın demba bayı alalım diye. Ayrıca kimse burağa yüklenmesin o üstünden atladığı toplar falan çok iyiydi umutun orda uyanık olması gerekiyordu çabaladı burak. Umut yoktu zaten sahada. Ve ALLAH aşkına yalvarıyorum kornerleri veya serbest vuruşları şu emreye vermeyin. Adam topu zor kaldırıyor bu kadar güçsüz futbolcu nasıl oluyor.

Neyse yenildik yapacak bişey yok cluj kazansaydı Avrupa ligi için uğraşacaktık ama yine şansımız var. Aklımızı başımıza alıp cluj maçlarına önem vermeliyiz

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-1 SC Braga | İkinci Yarı | StarTv | 2 E

Bende anlam veremiyorum bu forumda yazma surelerine gore adam secmeyi bir turlu.

4 sene beklemis ama dogru zamani beklemis.

3 kişi antudan mı akın ettiniz buraya,abdülcelile,aiz çağrıya selam söyle onlarda gelir heralde birazdan

neyse ii geceler, bosverin bu sene sampiyon olalim yeter, seneye daha hizli, genc, teknik cabuk ve akilli adamlar aldikmi tekrar deneriz....:coffee:

zoruma gidiyor. daha yeni başlamışken gruptan çıkma hayallerini kurmaya şimdi tekrar gelecek seneyi mi bekleyelim

Burada kendimizi kandırmayalım iyi oynadık, tek kale oynadık falan diye zira rakip takımın oyun anlayışı bu, defansta bekle, kaptığın toplarla hızlı kontra atak yap.Takım o kadar çok yan pas geri pas yapıyor ki normalde böyle şeylere sinirlenmeyen babam bile evde çıldırdı orayı burayı yumrukladı .Bizim takımı biraz çalışan takımlar gelip rahatça oynayıp yener gider.Takımda hücum anlamında ekstra bir çalışılmış varyasyon bile yok.Bu konuda hoca eleştirilmesi gerekiyor.Bugün sağ ve sol kanattan orta yapmaktan başka bir şey yapmadık,yapamadık.

Ben Amrabattan hala ümitliyim ve beğeniyorum da oyununu ..

transfer döneminde sen alınması için çok çabalıyordun yanlış mı hatırlıyorum.. Fikrinde bir değişiklik mi oldu yoksa..

ben cok iyi hatirliyorum,d aha transfer nöbetinde kadrolari yazarken amrabatin hep ama hep bir 4-3-3 adami oldugunu söylerdim.

ayrica cok ama cok eminim, hoca bu sezon 4-3-3 oynatacak derdim, cunku ilgilendigi adamlar tam bir 4-3-3 adamlari idi transfer döneminde.

ama hoc aben asla 4-4-2 den vazgecmem diyor, amrabat hakkinda kendi agizindan duydum en az 3 kere "4-3-3 adami, ben onu 4-4-2 adami yapicagim" diyor.

yapar mi? yapar ama zamana ihtiaci olur, hemde baya.

bugun oynat 4-3-3 , koy amrabati sola, bak nasil oyniyor, nasil admain ustune gidiyor, nasil calim deniyor.

4-4-2 de ama adami brak calim atmayi denerken, dikine pas atmaktan korkuyor yahu, geri pas yapiyor sürekli.

4-4-2 de amrabatla zorlayabilirsin, zamanla olur, bende olur diye dusunuyorum ama hem amrabati hem aydini ayni anda 4-4-2 de oynatmak, bana cok ters geliyor, ordu macind aoldu bu, herkes eters gelmedi mi?

amrabat-emre colka ikiliside olmicak gibi.

amrabat-hamit ikilisi olur eger hamit formda ise.

ben olaya söyle bakiyorum, oynat 4-3-3 koy ortasaya melo, selcuk eme colak yada hamit, bir kere istedigin gibi pas yapabileceksin ortada.

sonr akoy sola amrabati, biraz serbest, yada söyle diyleim, riskli oynamaya izin ver herife, adama attigin hemen hemen her top tehlike olur.

ortayada burak, umut hangisi iyi durumda ise onu koy.

saga ocakta adam gibi top süren birine al.

simdilik aydin yada forvetlerden birini oynatip cöz o sorunu.

bir stoper bir forvet bir kanat bir sol bek 4 tane kalite adam lazım bu takım iş yapamaz clde nene alınmalı idi yetenekli yaratıcı ve yırtıcı forvet eksikliği en bariz olanı

bu takimin 1.stoperi dany dir kimse semih falan demsein,dany oynar onun yanina artik semihmi ujfami crismi kim oynuyosa oynasin.1.golde o calimi yedigin an gol yiyecegini bilmeyen stoper ne is yapar,indir kardesim orda frikik olsun,bir cok iyi stoper orda indirir adami,ayrica semih ters calim yeme hastaligi var

Aynen.Semihin o kolay çalım yeme handikapını mutlaka aşması lazım.

Yahu ben dün bu basliga ne yazmistim? Zor mac, cekiniyorum ie. Neden'mi ? Belliydi, sahaya sistemsiz, fikirsiz bir takim cikacakti. Umarim bundan sonra daha dikkatli daha kontrollü oynariz da en azindan 3. olalim. 6 sene bekledik, bunun icinmi. Takima güvenelim dedik, arkadaslara iyi yönlerimizi anlatalim dedik Almanya'da, bak adamlar bana yarim sene önce mesaji vermisti. Sifir cekeceksiniz demislerdi. Ne diyim ben simdi.

Luccescu......adam gercekten futbol dahisiymis..

Geri
Üst Alt