ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

nene alınmalı idi yaratıcı oyuncu yok amrabat ligde istediğini yapsın mahalle futbolcusu imajında yanlış transfer oldu gibi

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

4 3 3 şart şampiyonlar liginde 2 forvet olmaz hoca

ya 4-3-3 mi dersin, 4-3-1-2 mi dersin 4-5-1 mi dersin, ne dersen de, ama ortada selcuk ve melonun yaninda pas yapicak adam lazim mutlaka

yoksa selcuk hem ofans yapicak, hem defans yapicak, hemde tek basina yapicak bunlari, cunku meloda formsuz, ki formda olsa bile genelde stoperlerin arasina giren biri ..

türk futbolu bitmiş bitmiş. 5 kuruş etmeyen futbolcular sırf türk olduğu için kıymete bindi, ülkede futbolcu yetişmiyor artık

neyse ne kadar konuşsak boş şeyin davası olmaz artık 4 maç kaldı 3 galibiyet 1 beraberlik çıkarır gruptan ama bu futbolla imkansız 2 cluj maçından 6 puan çıkartmazsak UEFA'ya bile gidemeyiz

nene alınmalı idi yaratıcı oyuncu yok amrabat ligde istediğini yapsın mahalle futbolcusu imajında yanlış transfer oldu gibi

Kac ay oldu bilemem, ama Amrabat lig icin iyi, CL icin yetersiz bir transfer oldugunu yazmistim bir kac arkadas ile. Üzülerek söylüyorum, ne yazikki hakli ciktim, simdi CL'de kanatsiz kaldik gibi.

baros u getirin yaaa

ya 4-3-3 mi dersin, 4-3-1-2 mi dersin 4-5-1 mi dersin, ne dersen de, ama ortada selcuk ve melonun yaninda pas yapicak adam lazim mutlaka

yoksa selcuk hem ofans yapicak, hem defans yapicak, hemde tek basina yapicak bunlari, cunku meloda formsuz, ki formda olsa bile genelde stoperlerin arasina giren biri ..

abi selçuk ve melonun önüne ya emre çolak ya da yekta monte edilmek zorunda artık.olmuyo 4-4-2 avrupada.

neden bu soruyu sormadan biraz düsünmüyorsun?

yosa maclari izlemedin mi bu sene?

selcukun orta sahada adeta tek basina kaldigini hic mi göremiyorsunuz?

zaten 2 orta saha ile oyniyoruz, rakipler en az 3 orta saha ile oynarken

simdi ama meloda hazir olmayinca, kanatlarada amrabat, ve aydin gibi 4-3-3 adamlari koyunca, tabiki ezilir selcuk

Allah askina, selcuk orta sahada kimle paslasssin, biri bana bunu söylesin?

Hocam sakin ol adam soru sormuş bu kadar sinirlenme :D

Enginin bu takım için ne kadar önemli bi oyuncu olduğu bir kez daha görülmüştür.

En kısa zamanda cezasını bitirip takıma katılır inşallah.

Ateşleyici güç değil mi.Kardeş şakamı yapıyosun futbolu geçtim ama sen bizim bi cskayla yaptığımız basket maçını izle maçı kim aldırmış kristiclere,teodosiclere,kirilenkolara karşı ondan sonra bana mantıklı bişeyler yaz.

basket ve futbol tribününü aynı kefede tutuyosan söylenecek pek fazla bir şey yok.

Gol atan forvet ya da topu taşıyıp etkili kullanabilen kanatlar olmadığı sürece değil 4-3-3 hangi taktiği oynarsak oynayalım işimiz mucizelere kalır...

neden bu soruyu sormadan biraz düsünmüyorsun?

yosa maclari izlemedin mi bu sene?

selcukun orta sahada adeta tek basina kaldigini hic mi göremiyorsunuz?

zaten 2 orta saha ile oyniyoruz, rakipler en az 3 orta saha ile oynarken

simdi ama meloda hazir olmayinca, kanatlarada amrabat, ve aydin gibi 4-3-3 adamlari koyunca, tabiki ezilir selcuk

Allah askina, selcuk orta sahada kimle paslasssin, biri bana bunu söylesin?

Hikaye bunlar Melo kötüymüş felan filan. Melo da Selçukda geçen sene ki gibi değiller. Selçuk artık sorumluluk bile almıyor saha içinde pas organizasyonu yapacak adam adeta gizleniyor. 10 tane duran top oldu nerdeyse gidipde birini bile kullanmadı zorla kötü kullanan E.Çolak a attırdılar.

Enginin bu takım için ne kadar önemli bi oyuncu olduğu bir kez daha görülmüştür.

En kısa zamanda cezasını bitirip takıma katılır inşallah.

aynen..hic deilse calim atma kapasitesi var..

hhheeeee bide Engin niye oynamaz, Ruslar 6 ayligina kiralik istiyorlardi vermediler CL de oynar diye, gorduk @@!!

Bugün'e kadar hep kendimizi kandirdik. Yok Selcuk ve Burak ikilisi ucurur. Yok rüya takimi, yok Fatih Terim faktörü.

Bir CL faktörü eziyor bizi. Yavas yavas uyaniyoruz. Simdi herkes Terim'in arkasina yaslanir, eminim.

göbek at o zaman

ben hala inaniyorum oyuncularimiza, benim gözümde selcuk turkiynein en iyisi orta sahada, burakta en iyi turk forvet.

benim icin olay belli, 4-4-2 sistemle cl de zorlaniyoruz.

hele hele bu 4-4-2 sistemini sen aydin, amrabat, emre ve top kontrolü sifir olan forvetlerle oynamaya calisiyorsan ...

hoca bu konuyu halledip, clujdan 6 puan alabilirse, gruptan cikariz.

türk futbolu bitmiş bitmiş. 5 kuruş etmeyen futbolcular sırf türk olduğu için kıymete bindi, ülkede futbolcu yetişmiyor artık

bide yabanci sayısını azaltıcaklar değeri 5 para etmez oyuncuları tek transfer ücretiyle hayatlarını garantiye aldıktan sonra artık onlardan top oynamasını bekleriz

yav arkadas neden hic biriniz bunu kabullenip burda yazma cesareti gostermiyor,f.terim takimin basinda oldugu muddetce avrupadan yildiz ünlü futbolcu izlemeyi unutunnnn.adam bu konuda takintili.1,5 milyona nene yi almak varken 8,5 milyona amrabati aldirdi,3 milyona milito varken 5 milyona burak aldirdi,toure ye pahali dedi 35 lik cris geldi,50 tane sayarim.unutun siz yildiz falan.s.liginde oynayan takim yabanci futbolcularini turkiye ligindenmi transfer eder,neyin vizyonu bu biri anlatsinda bilelim

ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-1 SC Braga | İkinci Yarı | StarTv | 2 Ekim

Bu arada eger iki turk takimi avrupada bir sey yapamAzsa sanirim seneye sampiyon da on eleme ile girecek CL ye. Ne yapip ne edip bu gruptan cikmamiz gerek. Eger biz cikamaz ve bu civcivler ulke puanini yuksek tutarsa laflarindan da gecilmez. Toparlanmamiz lazim. Ne yapip ne edip bu gruptan cikmamiz gerek.

ne yazık ki biz hızlı oynamayı öğrenmedikçe daha çok yeniliriz .

Geri
Üst Alt